Na, aš perskaičiau visą temą, ir jau man tie augaliukai patinka Tik aš juos skirčiau prie FAUNA skyrelio Man jie tokie dramblio pėdutes primena, ar zebro kanopas
Įtariu, atsiboginsiu sėklų....
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 06 29, 13:18)
Pažiūrėkit, jei įžiūrėsit (niekaip ryškesnės foto neišgavau) kas per do dzyvų dzyvai nespėjo olandukas išsinert, jau vėl neriasi
Čia tas, kairiam krašte. ir taipkažkaip pro šoną lenda Nesuprantu, ar aš ką ne taip padariau, susukau augalui galvą ar kaip čia
Čia tas, kairiam krašte. ir taipkažkaip pro šoną lenda Nesuprantu, ar aš ką ne taip padariau, susukau augalui galvą ar kaip čia
Man su visais olandiškais taip: nėrėsi iš karto du kartus. O kad pro šoną neriasi -- tai irgi būna, kiek žinau natūralu, nieko tokio.
Panos nesuprantu biski.. sakot ant pietines palanges statyt kad kuo daugiau saulytes gautu.. bet taigi bus tiesiogine saule.. o tiesiogines sakot negalima.. taip susiveliau kur juos statyt?
Reikia juos pridengti balto poperiaus lapu arba, zinau, kad kai kurie uzklijuoja dali lango placia lipnia juosta Ir viskas tada ok!
QUOTE(naitas @ 2007 06 29, 15:48)
Na, aš perskaičiau visą temą, ir jau man tie augaliukai patinka Tik aš juos skirčiau prie FAUNA skyrelio Man jie tokie dramblio pėdutes primena, ar zebro kanopas
Va kur palyginimas - dramblio pedutes o pas mane kas pamato tai visi: subinytes, subinytes. O as neturedavau ka atsakyt. O dabar sakysiu - dramblio pedutes
QUOTE(Migliuka @ 2007 07 12, 12:38)
Va kur palyginimas - dramblio pedutes o pas mane kas pamato tai visi: subinytes, subinytes. O as neturedavau ka atsakyt. O dabar sakysiu - dramblio pedutes
O mano "top red" nunyko tai laukiu dabar kas iš sudygėlių bus - gal jie atsparesni
Panos sakykit.. kas jiem yra.. ko jie raukslejasi..? trupuciuk palaisciau.. tai dregmes kaip ir gavo.. ir jauciu juos reik giliau sukist ar ne?
Nu ir vargeli uzsikroviau..
Papildyta:
panfulia, sveikute
palaisciau kaip sakei kai jie adaptavosi pasodinti.. bet va matai kokie rauksleti..
einu kas valanda ir tikrinu ar nenumiro dar
Sorry, foto dideles gavosi, nors sumazinau iki 40proc
Nu ir vargeli uzsikroviau..
Papildyta:
panfulia, sveikute
palaisciau kaip sakei kai jie adaptavosi pasodinti.. bet va matai kokie rauksleti..
einu kas valanda ir tikrinu ar nenumiro dar
Sorry, foto dideles gavosi, nors sumazinau iki 40proc
Kadangi mano išsvajotasis "raudonviršis" nunyko, pradėjau ieškot priežasčių... peržiūrėjau užseivintus postus, straipsnius ir visai su laistymu susimaišiau - pagal prieš porą temų vienos forumietės išversta čia straipsnį, vasarą reik nelaistyt visai..pagal kitus nurodymus radau iki rudens jiems - augimo periodas, reik laistyt kas 10-15 dienų.. kas svarbiausia, kad šalia esanti rubra irgi pasiraukšlėjo, o Lithops bromfieldii v. bromfieldii ir Lithops aucampiae ssp. aucampiae v. aucampiae (dark wine-red) auga kuo puikiausiai Gal kas kokių minčių turi? gal ciklai nesutampa?
sveikutės
aš šiu "dramblio pėdučių" pasisėjau, idomu, sulauksiu derliaus ar ne
aš šiu "dramblio pėdučių" pasisėjau, idomu, sulauksiu derliaus ar ne
o is kur gavai seklyciu jei ne paslaptis?
draugė iš vokietijos atvežė
Sveikos
Nusipirkau "Ermitaže" kažką panašaus, bet kaip ir minėjot anksčiau čia kažkokiu kitokiu pavadinimu. Tik vat parsinešus persodinau į paprastą žemę, o čia paskaičiau kad į kitokią reikia kažin ar nepakenks jam jei dar kartą persodinsiu.
Beje gal planuojat kad aužsakymą sėklyčių daryt, labai jau užsimaniau šitų nuostabių augaliukų
Nusipirkau "Ermitaže" kažką panašaus, bet kaip ir minėjot anksčiau čia kažkokiu kitokiu pavadinimu. Tik vat parsinešus persodinau į paprastą žemę, o čia paskaičiau kad į kitokią reikia kažin ar nepakenks jam jei dar kartą persodinsiu.
Beje gal planuojat kad aužsakymą sėklyčių daryt, labai jau užsimaniau šitų nuostabių augaliukų