pries kelias dienas maciau litopsiuku, tokie keisti ir idomus augaleliai pasirode! o dabar paskaiciau apie juos placiau - patiko reikes nusipirkti ir man pora vazoneliu
QUOTE(carnivore @ 2007 05 04, 20:00)
pries kelias dienas maciau litopsiuku, tokie keisti ir idomus augaleliai pasirode! o dabar paskaiciau apie juos placiau - patiko reikes nusipirkti ir man pora vazoneliu
Mačiau ir aš pastaruoju metu jų pirkti atsiradus. Parsinėšiau neišturėjus vazoniuką mažiukų, bet didesnių nei mano vokietukai sudygėliai. Tai va, po savaitės dviejų jau nebėr nupuvo Nežinau, kaip čia taip - ar parsinešiau su zaraza jau, ar vis dar nemoku elgtis su jais
man irgi klausimas, kaip juos auginti, maniau didelės priežiūros nereikalauja, bet va - jei tau nupuvo...hmmm
Olandai sunkiai adaptuojasi ant lietuviškos palangės. Jei išgyvena, tai gyvens, jei ne - tai ne. Pas mane iš keturių pirktų irgi vienas užsilenkė visiškai be priežasties
QUOTE(carnivore @ 2007 05 05, 12:23)
man irgi klausimas, kaip juos auginti, maniau didelės priežiūros nereikalauja, bet va - jei tau nupuvo...hmmm
Tai jei man - nupuvo, dar nereiškia, kad nupus ir tau Aš irgi - žalia augintoja, jei ką
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 05 05, 18:27)
Tai jei man - nupuvo, dar nereiškia, kad nupus ir tau Aš irgi - žalia augintoja, jei ką
tikiuosi... na ziuresim, kaip ten bus, pirma reik remontus visokius pabaigt, o tada gelem rupintis
Duosiu užduotį žinovėms
Šitie jau nemaži, jiems kokie 2 metai, bet kadangi žiemoja su kaktusais ir gyvena jų ritmu, nėra tokie dideli, kokie galėtų būti Taigi, gal kas padėsit įvardinti. Turėjau penkis, vienas numirė. Liko keturi. Gal kas žinot kuris kurios rūšies?
Variantai tokie:
Lithops aucampiae
Lithops hooceri v.elephina
Lithops karamontana
Lithops marmorata
Lithops schwantesii
Foto:
1. 2.
3. 4.
Ačiū už pagalbą
O čia pasiguosiu kaip vos širdies smūgio negavau Grįžtu namo po dviejų savaičių, žiūri - cono numiręs Pakapsčiau - gyvas Bet vaizdas kraupus pirmam kartui
Šitie jau nemaži, jiems kokie 2 metai, bet kadangi žiemoja su kaktusais ir gyvena jų ritmu, nėra tokie dideli, kokie galėtų būti Taigi, gal kas padėsit įvardinti. Turėjau penkis, vienas numirė. Liko keturi. Gal kas žinot kuris kurios rūšies?
Variantai tokie:
Lithops aucampiae
Lithops hooceri v.elephina
Lithops karamontana
Lithops marmorata
Lithops schwantesii
Foto:
1. 2.
3. 4.
Ačiū už pagalbą
O čia pasiguosiu kaip vos širdies smūgio negavau Grįžtu namo po dviejų savaičių, žiūri - cono numiręs Pakapsčiau - gyvas Bet vaizdas kraupus pirmam kartui
Šiandien nusipirkau dar vieną litopsą Ukmergės Senukuose . Toks nemažas ir dar du liko. Kas norit, paskubėkit .
Vaje Lady Star, tai gerai, kad gyvas
O jie tokius ciudus isdarineja
O jie tokius ciudus isdarineja
QUOTE(LadyStar @ 2007 05 05, 17:56)
Gal kas žinot kuris kurios rūšies?
Sakyciau, kad:
1. L.aucampiae (be abejoniu)
2. L.dinteri
3. L.hookeri
4. reikia sulaukti nauju lapu, nes pagal senus niekas rusies nenustatyneja
O cia litopo zydejimo video http://diary.ru/~lit...postid=27341963
o kokio amžiaus akmenukai pražysta