Ir aš jungiuosi prie difenbachijų augintojų.Gavau nurėžtą viršūnę, pamerkiau ir jinai išleido šaknytes.Tik kada sodinti į žemę, kokio ilgio turi būti šaknytės?
QUOTE(VUL @ 2006 03 24, 21:44)
Ir aš jungiuosi prie difenbachijų augintojų.Gavau nurėžtą viršūnę, pamerkiau ir jinai išleido šaknytes.Tik kada sodinti į žemę, kokio ilgio turi būti šaknytės?
O mano difenbahija po remontų numirė taigi likau be difenbahijos. Tačiau turiu kažkokią gėlę labai panašią į ją, tik lapai nemargi, manau ten kitokia tik veislė...Man patinka kad jie išauga į medį, galima statyti ant grindų, padaryti kompoziciją...
QUOTE(VUL @ 2006 03 24, 21:44)
O aš netyčia nulaužiau viršūnę, tai irgi dabar manoji vandeny su šaknelėm, reiks jau sodinti į vazoną
jau pora mėn tupinėju apie savo kvietką su mintim, kad reiktų ją "atjaunint", bet taip bijau...o jei nupjovus nebeprigis
gal galit kas pasakyt, po kiek laiko ta pamerkta viršūnė ima leist šaknis?
ir kur ir kaip pamerkusios laukiat šaknų
manoji jau senai praaugo mane tiek ūgiu, tiek pločiu ir dabar iš po žiemos miego labai jau sparčiai lapus ėmė leisti, tai va, ir galvoju kur ir kaip ją patupdžius, laukt šaknų
gal galit kas pasakyt, po kiek laiko ta pamerkta viršūnė ima leist šaknis?
ir kur ir kaip pamerkusios laukiat šaknų
manoji jau senai praaugo mane tiek ūgiu, tiek pločiu ir dabar iš po žiemos miego labai jau sparčiai lapus ėmė leisti, tai va, ir galvoju kur ir kaip ją patupdžius, laukt šaknų
QUOTE(eimi @ 2006 04 09, 12:07)
jau pora mėn tupinėju apie savo kvietką su mintim, kad reiktų ją "atjaunint", bet taip bijau...o jei nupjovus nebeprigis gal galit kas pasakyt, po kiek laiko ta pamerkta viršūnė ima leist šaknis?
Nu žinok dabar gali pjauti, nes kuo anksčiau nupjausi, tuo geriau pavasarį leidžia šakneles. Nuo mano netyčinio nulaužimo praėjo apie mėnesį ir jau eisiu sodint.
sveikos,
noreciau pagalbos.mano difenbachija kazko susirgo.zodziu lapu galiukai pradejo ruduot.kas gali but?ka daryti su tais lapukais?ar juos nuskinti?kokioj vietoj geriausia ja auginti?ar jai reikia saules?kiek reikia dregmes?
noreciau pagalbos.mano difenbachija kazko susirgo.zodziu lapu galiukai pradejo ruduot.kas gali but?ka daryti su tais lapukais?ar juos nuskinti?kokioj vietoj geriausia ja auginti?ar jai reikia saules?kiek reikia dregmes?
QUOTE(dinute @ 2006 04 13, 09:19)
sveikos,
mano irgi pradėjo ruduoti galiukai kiek žinau tai yra chlorozė aš laikau šviesioj vietoj,bet ne ant saulės spindulių aš pačius galiukus nutrumpinau,negražu,bet ką daryti,kad visas lapas tai sveikas
QUOTE(Lukutis @ 2004 12 18, 13:38)
as taip pat buvau nupjovus virsune ir pamerkus vandenyje ir ji man isleido saknis ir pasodinau i zeme ir dabar auga.
gali ir tu pabandyti.
gali ir tu pabandyti.
Nu aš kažkada bandžiau taip padaryt,bet man tiesiog nupuvo... Dabar prisiskaičiau,tai bėgu rėžt viršūnės,nes manoji kažkokia išstypus nebegraži pasidarė.Žiūrėsiu kas čia man gausis
QUOTE(nengamo @ 2006 04 14, 20:51)
Nu aš kažkada bandžiau taip padaryt,bet man tiesiog nupuvo... Dabar prisiskaičiau,tai bėgu rėžt viršūnės,nes manoji kažkokia išstypus nebegraži pasidarė.Žiūrėsiu kas čia man gausis
gausis gausis,mano irgi iš nurėžtos viršūnės
Aš savo viršūnę pasodinau ir atrodo, kad prigijo. Jau naują lapą pradeda sukti . O kaip jums pavyko ?
QUOTE(VUL @ 2006 04 14, 21:51)
Aš savo viršūnę pasodinau ir atrodo, kad prigijo. Jau naują lapą pradeda sukti . O kaip jums pavyko ?
man irgi taip pat buvo