Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Ir aš jungiuosi prie difenbachijų augintojų.Gavau nurėžtą viršūnę, pamerkiau ir jinai išleido šaknytes.Tik kada sodinti į žemę, kokio ilgio turi būti šaknytės?
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 03 24, 21:44)
Ir aš jungiuosi prie difenbachijų augintojų.Gavau nurėžtą viršūnę, pamerkiau ir jinai išleido šaknytes.Tik kada sodinti į žemę, kokio ilgio turi būti šaknytės?

O mano difenbahija po remontų numirė taigi likau be difenbahijos. Tačiau turiu kažkokią gėlę labai panašią į ją, tik lapai nemargi, manau ten kitokia tik veislė...Man patinka kad jie išauga į medį, galima statyti ant grindų, padaryti kompoziciją... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 03 24, 21:44)
O aš netyčia nulaužiau viršūnę, tai irgi dabar manoji vandeny su šaknelėm, reiks jau sodinti į vazoną thumbup.gif
Atsakyti
jau pora mėn tupinėju apie savo kvietką su mintim, kad reiktų ją "atjaunint", bet taip bijau...o jei nupjovus nebeprigis g.gif

gal galit kas pasakyt, po kiek laiko ta pamerkta viršūnė ima leist šaknis?
ir kur ir kaip pamerkusios laukiat šaknų rolleyes.gif
manoji jau senai praaugo mane tiek ūgiu, tiek pločiu lotuliukas.gif ir dabar iš po žiemos miego labai jau sparčiai lapus ėmė leisti, tai va, ir galvoju kur ir kaip ją patupdžius, laukt šaknų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eimi @ 2006 04 09, 12:07)
jau pora mėn tupinėju apie savo kvietką su mintim, kad reiktų ją "atjaunint", bet taip bijau...o jei nupjovus nebeprigis g.gif  gal galit kas pasakyt, po kiek laiko ta pamerkta viršūnė ima leist šaknis?
Nu žinok dabar gali pjauti, nes kuo anksčiau nupjausi, tuo geriau pavasarį leidžia šakneles. Nuo mano netyčinio nulaužimo praėjo apie mėnesį ir jau eisiu sodint.
Atsakyti
taigi susiruošiau apgenėti savo gėlytę,nes kažko ruduoja lapų galiukai g.gif ir bigsmile.gif viršūnėje lobį radus bigsmile.gif
user posted image
user posted image
sugalvojo žydėti mano gėlytė thumbup.gif ir leidžia du žiedus thumbup.gif
kai bus didesni vėl pasirodysim ax.gif
Atsakyti
sveikos,
noreciau pagalbos.mano difenbachija kazko susirgo.zodziu lapu galiukai pradejo ruduot.kas gali but?ka daryti su tais lapukais?ar juos nuskinti?kokioj vietoj geriausia ja auginti?ar jai reikia saules?kiek reikia dregmes?
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 04 13, 09:19)
sveikos,
noreciau pagalbos.mano difenbachija kazko susirgo.zodziu lapu galiukai pradejo ruduot.kas gali but?ka daryti su tais lapukais?ar juos nuskinti?kokioj vietoj geriausia ja auginti?ar jai reikia saules?kiek reikia dregmes?

mano irgi pradėjo ruduoti galiukai doh.gif kiek žinau tai yra chlorozė g.gif aš laikau šviesioj vietoj,bet ne ant saulės spindulių ax.gif aš pačius galiukus nutrumpinau,negražu,bet ką daryti,kad visas lapas tai sveikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukutis @ 2004 12 18, 13:38)
as taip pat buvau nupjovus virsune ir pamerkus vandenyje ir ji man isleido saknis ir pasodinau i zeme ir dabar auga.
gali ir tu pabandyti.

Nu aš kažkada bandžiau taip padaryt,bet man tiesiog nupuvo... verysad.gif Dabar prisiskaičiau,tai bėgu rėžt viršūnės,nes manoji kažkokia išstypus nebegraži pasidarė.Žiūrėsiu kas čia man gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2006 04 14, 20:51)
Nu aš kažkada bandžiau taip padaryt,bet man tiesiog nupuvo... verysad.gif  Dabar prisiskaičiau,tai bėgu rėžt viršūnės,nes manoji kažkokia išstypus nebegraži pasidarė.Žiūrėsiu kas čia man gausis g.gif

gausis gausis,mano irgi iš nurėžtos viršūnės thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo viršūnę pasodinau ir atrodo, kad prigijo. Jau naują lapą pradeda sukti clap.gif . O kaip jums pavyko ?
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 04 14, 21:51)
Aš savo viršūnę pasodinau ir atrodo, kad prigijo. Jau naują lapą pradeda sukti  clap.gif . O kaip jums pavyko ?

thumbup.gif man irgi taip pat buvo mirksiukas.gif
Atsakyti