Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(insanda @ 2014 02 26, 13:33)
Kaip sekasi difenbachiju auginimas? temute tokia apmirus.... negi nieks nebeauginat g.gif

Auginu... tik kaip rasiau vienu postu auksciau kad islindes susisukes lapas tai nuo tada kai rasiau jis vis dar nepajudejo is vietos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 02 26, 12:33)
Kaip sekasi difenbachiju auginimas? temute tokia apmirus.... negi nieks nebeauginat g.gif

Auga neauginamos. Neužmušami augalai. Beje, ir žydi kasmet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2014 02 27, 13:47)
Auginu... tik kaip rasiau vienu postu auksciau kad islindes susisukes lapas tai nuo tada kai rasiau jis vis dar nepajudejo is vietos sad.gif

kaip idomiai... uzsispyrele:) gal i saulute padekit, trasom pavaisinkit gal pajudes:) pas mane kaip isprotejusios suka lapus nors ir saules tiesiogines negauna thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galite patarti kas vyksta su mano gėle? Perlaisčiau, ar per mažai laistau, nebesuprantu sad.gif ką dabar daryti, lapai vis gelsta

user posted image user posted image user posted image

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Greičiausiai perlaistėt. Pas mane tas pats, jei tik dažniau paliek ir pradeda mest lapus.
Atsakyti
Nelaistyti ilgai, o jei nedidelis vazonas, išimti iš jo ir pastatyti su žemėmis, kad greičiau išdžiūtų.
Atsakyti
Ačiū labai, didokas vazonas, nes ji apie 2 m. jau užaugus
Atsakyti
Gal reikia atjauninti augalą. Galima pjauti ir merkti į vazą su vandeniu. Išleis šaknis, tada sodinti į naują švarią žemę.
Atsakyti
Iš visų mano augintų gėlių - pati nereikliaausia.. Net ir pas mane auga.. Kai visos kitos tik merdi.. doh.gif
Atsakyti
Aš labai daug turiu gėlių, kažkada skaičiavau tai virš 30, ir šią gavau dovanų, tai kaip ir 3 mėn. viskas gerai buvo, žemė tik atrodė vis sausa paviršiuje, tai vis po kažkiek paliedavau, ir va pasirodo perliejau... jei ką teks pjaustyti, bet žiauriai gaila, nes labai tinka ten kur dabar stovi
user posted image
Atsakyti
Ar ji visada stovi taip toli nuo lango? Gal dėl to gelsta lapai žiemą.
Atsakyti
na nėra labai toli, gal taip atrodo, apie 4 m tik, nebus daugiau, ar tai blogai? bet buvom neįjungę šildymo bute, nes kaip ir šilta, bet dabar jau įjungiau, o tai gal augalams šalta, na bet 21-22 buvo visada, dabar nelaistau
Atsakyti