Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Turriu ir aš tą gražuolę, bet ji taip man išaugo, kad nebeliko jai vietos (rėmėsi į lūbas), tai teko pjaut. Negaila, nes jau 3 "vaikus" buvo užauginus, tai ir draugei, mamai ir sau vieną "vaiką" pasilikau, kuris per 3 kažkur mėnėsius jau metriuką siekia, kas bus toliau? bigsmile.gif
Patinka jai pas mane namuose labai, visi pavydi kai ateina į svečius, klausia su kokiu "Š" aš ją laistau lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškė tokia

user posted image

jos mama iš dviejų kamienų irgi rėmėsi į lubas, nupjoviau viršūnes, tai iš vienos išaugino vieną, iš kitos dvi, paaugusias nupjoviau, mamą išmečiau, o šitas tris pasodinau

nežinau, ką daryt, kad kamienus storesnius augintųsi mastau.gif turbūt nieko, rūšis tokia..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 01 29, 21:25)
maniškė tokia

Labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 20:05)
Labai graži  thumbup.gif

4u.gif
graži tai graži, bet laiba doh.gif tie lapai ant ilgų kotų verčia ją į visas puses..

papasakosiu, kaip susipažinom smile.gif įsikėlėm su Semka pas vyrą gyventi... ir turėjo jis difenbachiją ~1,7m aukčio su vos keliais lapais... Semka, kol mes darbe būdavom, kartais va taip padarydavo, kartais rasdavau visą augalą parverstą ant grindų.. doh.gif bet... bent jau pažadino, augti pradėjo biggrin.gif ir štai jau penkti metai eina, o aš jau "dukras" auginu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 sausio 2011 - 20:18
QUOTE(zuzla @ 2011 01 29, 22:17)

Šauni istorija biggrin.gif Vyro brolienė taip pat tokią augina, tai net žiedą buvo išauginusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 20:23)
Šauni istorija biggrin.gif Vyro brolienė taip pat tokią augina, tai net žiedą buvo išauginusi  bigsmile.gif

na man žiedų dar teks palaukt smile.gif jaunutės dar
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 01 29, 19:25)
nežinau, ką daryt, kad kamienus storesnius augintųsi mastau.gif turbūt nieko, rūšis tokia..

man drauge irgi tokia padovanojo. Pati ji irgi sau auginasi labai grazia smile.gif sake kartas nuo karto apatinius lapus nupjauti palei kota horizontaliai ir tada tas kotas medeti pradeda...
Atsakyti
Sveiki, turiu ir as tokia gele grazuole apie 1.8 m. Musu kambarys jai jau per mazas, noreciau parduot ja, gal kam reikia. Rasykit i AZ.
Atsakyti
Šiauliuose parduodu didelę, vešlią difenbachiją, kuri papuoš didesnius namus ar ofisą. Vazone du stiebai. Aukštis apie 160 cm. Parduodama su gražiu, keramikiniu vazonu. 200 lt.
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
[quote=giedriux0,2011 11 26, 10:34]
Šiauliuose parduodu didelę, vešlią difenbachiją, kuri papuoš didesnius namus ar ofisą. Vazone du stiebai. Aukštis apie 160 cm. Parduodama su gražiu, keramikiniu vazonu. 200 lt. 150 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedriux0: 05 gruodžio 2011 - 21:03
Sveikos, noriu paprašyti pagalbos.. 4u.gif nežinau kas ne taip? per daug laistau? per sausas oras? per vėsu? nauji lapeliai pradeda geltonuot ir nunyksta.. senesni atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2012 01 20, 16:54)
Sveikos, noriu paprašyti pagalbos.. 4u.gif  nežinau kas ne taip? per daug laistau? per sausas oras? per vėsu? nauji lapeliai pradeda geltonuot ir nunyksta.. senesni atrodo taip:

Nebandėte žiūrėti, kaip šaknys, ar nepradėjo pūti? Kokioje kambario temperatūroje laikoma?
Atsakyti