Turriu ir aš tą gražuolę, bet ji taip man išaugo, kad nebeliko jai vietos (rėmėsi į lūbas), tai teko pjaut. Negaila, nes jau 3 "vaikus" buvo užauginus, tai ir draugei, mamai ir sau vieną "vaiką" pasilikau, kuris per 3 kažkur mėnėsius jau metriuką siekia, kas bus toliau?
Patinka jai pas mane namuose labai, visi pavydi kai ateina į svečius, klausia su kokiu "Š" aš ją laistau
QUOTE(zuzla @ 2011 01 29, 21:25)
maniškė tokia
Labai graži
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 20:05)
Labai graži
graži tai graži, bet laiba tie lapai ant ilgų kotų verčia ją į visas puses..
papasakosiu, kaip susipažinom įsikėlėm su Semka pas vyrą gyventi... ir turėjo jis difenbachiją ~1,7m aukčio su vos keliais lapais... Semka, kol mes darbe būdavom, kartais va taip padarydavo, kartais rasdavau visą augalą parverstą ant grindų.. bet... bent jau pažadino, augti pradėjo ir štai jau penkti metai eina, o aš jau "dukras" auginu
QUOTE(zuzla @ 2011 01 29, 22:17)
Šauni istorija Vyro brolienė taip pat tokią augina, tai net žiedą buvo išauginusi
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 20:23)
Šauni istorija Vyro brolienė taip pat tokią augina, tai net žiedą buvo išauginusi
na man žiedų dar teks palaukt jaunutės dar
QUOTE(zuzla @ 2011 01 29, 19:25)
nežinau, ką daryt, kad kamienus storesnius augintųsi turbūt nieko, rūšis tokia..
man drauge irgi tokia padovanojo. Pati ji irgi sau auginasi labai grazia sake kartas nuo karto apatinius lapus nupjauti palei kota horizontaliai ir tada tas kotas medeti pradeda...
Sveiki, turiu ir as tokia gele grazuole apie 1.8 m. Musu kambarys jai jau per mazas, noreciau parduot ja, gal kam reikia. Rasykit i AZ.
[quote=giedriux0,2011 11 26, 10:34]
Šiauliuose parduodu didelę, vešlią difenbachiją, kuri papuoš didesnius namus ar ofisą. Vazone du stiebai. Aukštis apie 160 cm. Parduodama su gražiu, keramikiniu vazonu. 200 lt. 150 lt.
Šiauliuose parduodu didelę, vešlią difenbachiją, kuri papuoš didesnius namus ar ofisą. Vazone du stiebai. Aukštis apie 160 cm. Parduodama su gražiu, keramikiniu vazonu. 200 lt. 150 lt.
QUOTE(Tuomce @ 2012 01 20, 16:54)
Sveikos, noriu paprašyti pagalbos.. nežinau kas ne taip? per daug laistau? per sausas oras? per vėsu? nauji lapeliai pradeda geltonuot ir nunyksta.. senesni atrodo taip:
Nebandėte žiūrėti, kaip šaknys, ar nepradėjo pūti? Kokioje kambario temperatūroje laikoma?