Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Mano geliuka uzpuole kirminai,teko ja ismesti cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 21, 02:06)
Mano geliuka uzpuole kirminai,teko ja ismesti cray.gif  cry.gif

Gal reikėjo neskubėti išmesti, o panaudoti chemijos - gal būtų pavykę išgelbėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 21, 10:28)
Gal reikėjo neskubėti išmesti, o panaudoti chemijos - gal būtų pavykę išgelbėti  g.gif

tai kad bandziau naikinti,nepadejo,beto gelytes stiebas buvo jau visas nudziuves verysad.gif dabar teks tenkintis kaktusais...Tarp kitko,is namu teko absoliuciai visas geles ismesti (isskyrus kaktusus) visas kirminai uzpuole doh.gif Nu siaubas.....turbut netinkamas oras cia joms aukte,oras sausas,o joms reikia dregmes,o daznai liejant prades puti doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kokie ten kirminai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 21, 20:01)
Kokie ten kirminai? g.gif

O ka as zinau kokie,netyrinejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 23, 03:45)
O ka as zinau kokie,netyrinejau lotuliukas.gif

O reikėjo ištyrinėti lotuliukas.gif Iš tikrųjų tai įdomu, kad kirminai "užpultų" kambaryje augantį augalą g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 23, 14:33)
O reikėjo ištyrinėti  lotuliukas.gif  Iš tikrųjų tai įdomu, kad kirminai "užpultų" kambaryje augantį augalą  g.gif

A velniai žino žinokit,aš tų kirminų neskiriu lotuliukas.gif Tokie mažyčiai,balti...Fuj tokie blink.gif
Ahą,man irgi keista.O kas keisčiausia,tai jog visas gėles teko išmesti. Kažkada skaičiau,jog tie kirminai gali būti su žemėmis kurias perkame.Jeigu pigesnė žemė,didelė tikimybė,jog bus kirminų schmoll.gif Nežinau tai tiesa ar netiesa,bet kad atsirado jų,tai faktas verysad.gif
Atsakyti
va va ir pas mane tokie kirminai uzpuole pora geliu,bet zemes pakeitus dingo
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2011 01 24, 22:46)
va va ir pas mane tokie kirminai uzpuole pora geliu,bet zemes pakeitus dingo

O gėlės nenukentėjo? g.gif tai va,tikriausiai čia nuo žemių... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 25, 01:20)
O gėlės nenukentėjo? g.gif  tai va,tikriausiai čia nuo žemių... verysad.gif

tai kad zemes kaip visada is mano darzo ir viskas budavo gerai. pavasari buvo persodinta o atsirado kirminu ziema. o ant tu geliu uzpildavau kartais kavos tirsciu ir paskui kazkos sluoksnis ant virsaus keistas pasidare, o is po jo kirminai pradejo listi. geles tai nenukentejo.
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2011 01 25, 14:02)
tai kad zemes kaip visada is mano darzo ir viskas budavo gerai. pavasari buvo persodinta o atsirado kirminu ziema. o ant tu geliu uzpildavau kartais kavos tirsciu ir paskui kazkos sluoksnis ant virsaus keistas pasidare, o is po jo kirminai pradejo listi. geles tai nenukentejo.

Kavos tirščiai ne visoms gėlėms tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 25, 13:08)
Kavos tirščiai ne visoms gėlėms tinka  unsure.gif

ai daugiau niekada nepilsiu nei ant vienos biggrin.gif
Atsakyti