Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(dafni @ 2010 11 17, 14:12)
O cia manoji siuo metu nezydinti  4u.gif
Bet jau mano namuose ji per didele reiks sakiau kur nors ja ''isporceliuoti''
Nors su skaudancia sirdim turbut taip darysiu  doh.gif
user posted image

Koks grožis smile.gif aš pamačiau tą kur labai šviesūs lapai ir tiesiog įsimylėjau wub.gif Rytoj važiuosiu tokį pirkt wink.gif turiu du paprastus kur nedaug baltų dėmelių yra wink.gif kartu pasadinau į skirtingus vazonus, tačiau vienas auga kaip ant mielių, o kitas neauga nei šventą diena biggrin.gif
Atsakyti
Kokia gali būti priežastis, kad per savaite pagelsta po 1-2 lapus mano gėlytės?smile.gif gal per arti radiatoriaus? ar kas jai galėjo nutikti? g.gif
Atsakyti
O mano gelytes lapu galiukai gelsta. Kokia cia priezastis galetu buti?
Atsakyti
Sveikos forumietes,tikiuosi kuri nors pades atsakyti i klausimus... g.gif
As irgi sita gele turiu apie 1-2m. Beda,kad isvaziavau 3 sav. atostogu ir varksele liko nelieta.Grizusi radau ja su kazkokiais keistais lapais...tokie nulinke,be formos visai.Paliejau. Po savaites,dvieju pradejo lapus mesti,kol visai numete.Galvojau gal taip ir turi buti doh.gif O dabar stovi ji be lapu visai,o pats kotelis (virsunele) nudziuves verysad.gif Gal zinot kaip ja atgaivint? verysad.gif
Atsakyti
be foto aš nieko negaliu spręsti..
maniškė difenbachija gali ir mėn nelieta prastovėt ir puikiai jaustis.. taip kad rodykit kas ten pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 01 16, 23:36)
be foto aš nieko negaliu spręsti..
maniškė difenbachija gali ir mėn nelieta prastovėt ir puikiai jaustis.. taip kad rodykit kas ten pas jus smile.gif

neturiu ką parodyti, tiesiog nudžiūvusius lapus nuskinu. tik svarstau kas tai gėlei galėjo nepatikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2011 01 17, 00:04)
neturiu ką parodyti, tiesiog nudžiūvusius lapus nuskinu. tik svarstau kas tai gėlei galėjo nepatikti  ax.gif

ir pas jus meta lapus? mastau.gif jei apatinius tai gal dėl senumo.. arba dėl sezono - rudenį/žiemą daug kas meta lapus

o Senti* difa gal sumanė, kad jai padarė ramybės periodą, tai ir numėtė lapus, pavasarį naujus užsiaugins.. gal kas turės kitų minčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 sausio 2011 - 00:13
Man džiūsta lapeliai, per savaite 2-3 lapeliai, labiausiai gaila būna kai jaunas koks tik ką besiskleidžiantis ima ir pageltonuoja schmoll.gif
Atsakyti
gal perliejot mastau.gif
Atsakyti
galbūt, stovi netoli radiatoriau tai palaistau kiek dažniau, gal persistengiau, dbr reikės nelaistyti kurį laiką blush2.gif
Atsakyti
Mano irgi gele netoli radijatoriaus stovi,kambariuose sausa buna,kiek skaiciau reikia jai dregmes g.gif Ale kaip zinot kiek to vandens ir kiek daznai pilti? blink.gif
Labai tikiuosi,kadji atsigaus,labai grazi gele.... verysad.gif
Atsakyti
parodyčiau aš jums savo smile.gif tik fotiko šiuo metu neturiu... mano difa gyvena prie ~30% drėgmės, lieju gal kartą į mėn ar rečiau (pas mane didelis vazonas), o purškimą tikrai labai mėgsta smile.gif
Atsakyti