Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(Rinesa @ 2010 09 27, 13:08)
Kad ir kaip bebūtų gaila, teko šeštadienį savo gražuolę supjaustyt, nes iš apačios neliko lapų (katukas naktimis nutaršė). Tai va, bus daigų.
Jei yra norinčių, prašom į až. Veiksmas Klaipėdoj.  ax.gif

Kaip gaila console.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti kodel difenbachija manoji jau antra karta neatlaikius svoriui nulinksta kotas per pus, ateini ir randi 1.5 metro gele gulincia ant sono ,ir taip jau antra karta, pirma kart nupjoviau si kart gaila pjauti apramsciau gal sutvirtes tas kotas.Gal kam taip yra buve ir kodel gal ko truksta?
Atsakyti
Mano irgi linksta ir nieko aš per visa vasara jai nepadariau, nesutvirtėjo, ji, tai nupjoviau paemus....nezinau nuo ko tai....
Atsakyti
Sveikos,

gal patarsit kaip padet savo gelytei.
jos lapai kazkokie 'prarade spalva ir forma, o kai kurie lapai tiesiog gelsta (ne galiukai ar pan, o tiesiog geltonas visas lapas) ..
atrodo ir neperlaistau, ir nedalaistau... gal jai sviesos truksta? (nes laikau tokioj siek tiek prieblandoj, saules gauna tik vakarines, jei tokios buna..

net nezinau ka daryt :/

esu ant virsaus uzdejus 'drenazinio grunto' sluoksniuka del grozio.. bet sako ne visom gelem tas patinka. gal tas dar kenkia?..

Is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas patarsit ka daryti tik pradejo liesti lapus ir kazkokios musikes uzpuole schmoll.gif nieko nesugalvoju kaip cia jei pagelbejus g.gif gal su diklafosu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murgitaj @ 2010 11 15, 13:35)
Sveikos gal kas patarsit ka daryti tik pradejo liesti lapus ir kazkokios musikes uzpuole  schmoll.gif nieko nesugalvoju kaip cia jei pagelbejus g.gif  gal su diklafosu blush2.gif

Jei neturi actaros (tik geriau purkšti išnešus į lauką), tiks ir kiti insekticidai. Gal per daug liejai? g.gif
Atsakyti
O cia manoji siuo metu nezydinti 4u.gif
Bet jau mano namuose ji per didele reiks sakiau kur nors ja ''isporceliuoti''
Nors su skaudancia sirdim turbut taip darysiu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dafni @ 2010 11 17, 16:12)
O cia manoji siuo metu nezydinti  4u.gif
Bet jau mano namuose ji per didele reiks sakiau kur nors ja ''isporceliuoti''
Nors su skaudancia sirdim turbut taip darysiu  doh.gif

Čia jos dvi auga? Labai gražu wub.gif
Atsakyti