Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(agnir @ 2010 06 20, 12:20)
na tikrai nelepi gelyte mirksiukas.gif Jei gyvenat Kaune galiu padovanoti keleta saku isleidusiu saknis arba ir visa gele bigsmile.gif

Ačiū bet aš ne kaunietė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vog @ 2010 06 03, 17:24)
Nu zinokit esu merkus ir as, bet supuvo g.gif

na ir as galvojau,kad supuvo,jau ruosiaus ismest,bet isvaziavau kaiman savaitei-grizus,ziuriu,kad leidzia saknis!!!!!
Atsakyti
Maniškė antrą kartą šiais metais pražydo:user posted image
Atsakyti
gražuolė gėlytė,man tokios patinka dideliais lapais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 08 01, 15:45)
Maniškė antrą kartą šiais metais pražydo:user posted image

Labai grazu thumbup.gif , manoji nera zidejusi niekada schmoll.gif , jauciu " vyras" ax.gif
Atsakyti
net nustebau pamaciusi zydincia difenbachija blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manoji nera zydejusi . nors delsaules trukumo per ziema ji nutista, ir kartkartem buna nupjaustoma blush2.gif o dabar bujoja balkone. thumbup.gif
Atsakyti
žydi žydi mirksiukas.gif nors sako,kad žiedas ją nualina,bet aš to nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
Na mano antrą kartą metuose pražydo.....nieko nenualino bigsmile.gif Sveika kaip ridikas lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas siauliuose turi daigiuku? labai jau man grazi, arba gal ir visas augalas pabodo? ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Jūsų 4u.gif - gavau šią gėlytę dovanų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 06, 09:52)
gal kas siauliuose turi daigiuku? labai jau man grazi, arba gal ir visas augalas pabodo? ax.gif

turiu bent 2 nereikalingas,bet ne SIAULIUOSE... ax.gif
Atsakyti
Kad ir kaip bebūtų gaila, teko šeštadienį savo gražuolę supjaustyt, nes iš apačios neliko lapų (katukas naktimis nutaršė). Tai va, bus daigų.
Jei yra norinčių, prašom į až. Veiksmas Klaipėdoj. ax.gif
Atsakyti