Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(zuzla @ 2010 05 27, 18:10)
išleis šaknis ir sodinkit smile.gif

karsta.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 27, 16:46)
Klausykit, man atsitiko nelaime  blink.gif mano difenbachija, nu mazdaug kokiu 50-70 cm. Na kazkur. Ir ji buvo keistai prie zemes isplonejusi... pajudinau siandien gudruole, ir nulauziau  blink.gif liko tik mazi augliukai, o pats didysis liko rankoj  blink.gif ka man su juo daryt dabar, imerkiau i vandeni...

Sveiki,
KIEK AS ZINAU TAI NE I VANDENI, O ISKARTO I ZEME g.gif , BENT JAU AS TAI IS KARTO I ZEME KISAU O DAR I ZIEMA PER MIEGO META blush2.gif , IR PRIGIJO bigsmile.gif ( TIK AS NELAUZIAU, O NUPJOVIAU ax.gif , NES JAU LUBO SLIAUZTI PRADEJO schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(vog @ 2010 06 03, 14:02)
Sveiki,
KIEK AS ZINAU TAI NE I VANDENI, O ISKARTO I ZEME g.gif , BENT JAU AS TAI IS KARTO I ZEME KISAU O DAR I ZIEMA PER MIEGO META blush2.gif , IR PRIGIJO bigsmile.gif ( TIK AS NELAUZIAU, O NUPJOVIAU ax.gif , NES JAU LUBO SLIAUZTI PRADEJO schmoll.gif )

cia kaip kam labiau patinka mirksiukas.gif galima ir i vandeni bet galima ir iskart sodinti bigsmile.gif pvz. as merkiu, isleidzia daugybe saknu tada sodinu
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 06 03, 16:25)
cia kaip kam labiau patinka mirksiukas.gif  galima ir i vandeni bet galima ir iskart sodinti bigsmile.gif pvz. as merkiu, isleidzia daugybe saknu tada sodinu

Nu zinokit esu merkus ir as, bet supuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vog @ 2010 06 03, 17:24)
Nu zinokit esu merkus ir as, bet supuvo g.gif

na nezinau g.gif pjaustau ir vasara ir ziema ir merkiu dar taip nebuvo ax.gif o saknu vazoj prisiaugina begale
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 06 03, 19:14)
na nezinau g.gif  pjaustau ir vasara ir ziema ir merkiu dar taip nebuvo ax.gif o saknu vazoj prisiaugina begale

nesuprantu schmoll.gif , gal rusys skiriasi g.gif
Atsakyti
maniškė
user posted image
visada vandenį šaknydinu,nes žemėje vyto labai g.gif

pasirodykit saviškes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 03 birželio 2010 - 21:58
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 03, 22:58)
maniškė
user posted image
visada vandenį šaknydinu,nes žemėje vyto labai  g.gif

pasirodykit saviškes  ax.gif

pasirodysiu rytoj ax.gif , nuotraukos kitam kompe ax.gif , bet pas mane kitokia g.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2010 06 03, 22:58]
maniškė
user posted image
wub.gif svajone tokia turet.....
o mano daigelis pasodintas buvo,vis po lapa nugelsdavo,paskui uzsikrete skydamariais,nuploviau lapus su muilu ir vandeniu ir visai nunyko verysad.gif ismeciau snd,nenorejau laukt ar kas is to stagaro isaugs.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 03, 21:58)
maniškė
user posted image

Labai graži,tokią ,tik mažesnę buvau padovanojus anytai,tai labai greit sunyko gėlytė.Negi ji tokia lepi?Norėčiau ir sau nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 06 20, 10:58)
Labai graži,tokią ,tik mažesnę buvau padovanojus anytai,tai labai greit sunyko gėlytė.Negi ji tokia lepi?Norėčiau ir sau nusipirkt.

na tikrai nepasakyčiau,kad lepi schmoll.gif būna,kad ir perlieju ir sudžiovinu,bet gyvena,nugelsta lapai keli,bet tai natūralu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 06 20, 10:58)

na tikrai nelepi gelyte mirksiukas.gif Jei gyvenat Kaune galiu padovanoti keleta saku isleidusiu saknis arba ir visa gele bigsmile.gif
Atsakyti