Nemanau kad reikia raut lauk ziedus, nes tikrai nepastebejau kad trukdytu jie lapu augimui kaip augo taip auga
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 25, 18:41)
Nemanau kad reikia raut lauk ziedus, nes tikrai nepastebejau kad trukdytu jie lapu augimui kaip augo taip auga
na kai maniske kis zieda lauk nerausiu.. paziuresiu kas bus... ar grazus tas ziedas ar ne
QUOTE(AMmama @ 2010 03 25, 20:38)
na kai maniske kis zieda lauk nerausiu.. paziuresiu kas bus... ar grazus tas ziedas ar ne
na toks ir grozis ten is to ziedo, kazkokia neprasiskleidusi kalija ir dar zalsva.bet visgi ziedas
QUOTE(AMmama @ 2010 03 25, 12:41)
maniske irgi ziedus leidzia... bet.. man viena tetute patare, kad jei noriu lapu tai tuos ziedus raut lauk tai as ir raunu..dar neissiskleidusius... gal reiks pabandyt kada paziuret kas isj u gero buna
nepastebėjau,kad žiedai būtų pakenkę
QUOTE(Mikax @ 2010 03 25, 16:08)
o as savaja noriu parduoti,neber jai vietos....ugis 120cm
iš jos nėra jokio grožio,o ūgis nenormalus kai tik kotas ir trys lapai
nupjauni ir sodini iš naujo į žemę,arba laikai vandenį kol išaugs šaknys kotą supjaustai,kad būtų akutės kiekvienam gabalėlį ir sodini,bus daug naujų gėlyčių
aš čia gal žiauriai,bet tokia tiesa,kokia nauda ir grožis iš to koto
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 25, 21:07)
nepastebėjau,kad žiedai būtų pakenkę
nupjauni ir sodini iš naujo į žemę,arba laikai vandenį kol išaugs šaknys kotą supjaustai,kad būtų akutės kiekvienam gabalėlį ir sodini,bus daug naujų gėlyčių
tai as zinau sita dalyka,bet man jos VISAI nereikia,gal kam reikia,tai tegu "sutvarko" ja
QUOTE(Mikax @ 2010 03 25, 22:14)
tai as zinau sita dalyka,bet man jos VISAI nereikia,gal kam reikia,tai tegu "sutvarko" ja
va va..as tai su saviske kai per didele isauga taip sadistiskai ir elgiuosi... kota su akutem norinciom uzsiveist isdalinu nes tokia didele tai nei grozio nei ka.. tik vargas vienas.. ramstyk raisiok kad nenuvirstu o kai nukerti virsune isleidzia ji saknis pasodini ir vel oi kokia grazi gele
QUOTE(AMmama @ 2010 03 26, 09:37)
va va..as tai su saviske kai per didele isauga taip sadistiskai ir elgiuosi... kota su akutem norinciom uzsiveist isdalinu nes tokia didele tai nei grozio nei ka.. tik vargas vienas.. ramstyk raisiok kad nenuvirstu o kai nukerti virsune isleidzia ji saknis pasodini ir vel oi kokia grazi gele
aš norėčiau tokios koto gabaliuką gauti gal kuri turit SM
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 26, 11:59)
aš norėčiau tokios koto gabaliuką gauti gal kuri turit SM
nu maniske dabar mazyte... neseniai sitaip persodinta, tai as labai greitai nieko pasiulyti negaliu kitu atveju ne tik gabaliuka visa kota galeciau atiduoti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 15, 17:26)
na ir vėl aš čia su ta savo kvietka gal kam įdomu pas ką nežydėjo
tai va manosios žiedas toks
jinai yra viena gėlė,bet ant jos koto išaugo daug
ir jau kiek daug išdalinau ir vėl kiek daug auga
tai va manosios žiedas toks
jinai yra viena gėlė,bet ant jos koto išaugo daug
ir jau kiek daug išdalinau ir vėl kiek daug auga
va toj pačioj temoj radau prieš kelis metus rašytą savo postą ir žydinčios manosios foto
As dvi difenbachijas turiu, purskiu lapus ir karpau, lieciu plikom rankom. Ir nieko dar ne sykio apsinuodijus nebuvau, nes po to su muilu nusiplaunu gerai rankas. Jomis apsinuodyt galima tik kai ju sulciu patektu ant odos, ar i burna. Todel vaikams reik paaiskinti, kad ju lapu nevalgytu.
Klausykit, man atsitiko nelaime mano difenbachija, nu mazdaug kokiu 50-70 cm. Na kazkur. Ir ji buvo keistai prie zemes isplonejusi... pajudinau siandien gudruole, ir nulauziau liko tik mazi augliukai, o pats didysis liko rankoj ka man su juo daryt dabar, imerkiau i vandeni...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 27, 16:46)
ka man su juo daryt dabar, imerkiau i vandeni...
išleis šaknis ir sodinkit