Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Nemanau kad reikia raut lauk ziedus, nes tikrai nepastebejau kad trukdytu jie lapu augimui schmoll.gif kaip augo taip auga
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 25, 18:41)
Nemanau kad reikia raut lauk ziedus, nes tikrai nepastebejau kad trukdytu jie lapu augimui  schmoll.gif  kaip augo taip auga

na kai maniske kis zieda lauk nerausiu.. paziuresiu kas bus... ar grazus tas ziedas ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AMmama @ 2010 03 25, 20:38)
na kai maniske kis zieda lauk nerausiu.. paziuresiu kas bus... ar grazus tas ziedas ar ne biggrin.gif

na toks ir grozis ten is to ziedo, kazkokia neprasiskleidusi kalija lotuliukas.gif ir dar zalsva.bet visgi ziedas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMmama @ 2010 03 25, 12:41)
maniske irgi ziedus leidzia... bet.. man viena tetute patare, kad jei noriu lapu tai tuos ziedus raut lauk tai as ir raunu..dar neissiskleidusius... gal reiks pabandyt kada paziuret kas isj u gero buna  g.gif

nepastebėjau,kad žiedai būtų pakenkę mirksiukas.gif

QUOTE(Mikax @ 2010 03 25, 16:08)
o as savaja noriu parduoti,neber jai vietos....ugis 120cm

iš jos nėra jokio grožio,o ūgis nenormalus kai tik kotas ir trys lapai doh.gif
nupjauni ir sodini iš naujo į žemę,arba laikai vandenį kol išaugs šaknys mirksiukas.gif kotą supjaustai,kad būtų akutės kiekvienam gabalėlį ir sodini,bus daug naujų gėlyčių thumbup.gif

aš čia gal žiauriai,bet tokia tiesa,kokia nauda ir grožis iš to koto g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 25, 21:07)
nepastebėjau,kad žiedai būtų pakenkę  mirksiukas.gif
iš jos nėra jokio grožio,o ūgis nenormalus kai tik kotas ir trys lapai  doh.gif 
nupjauni ir sodini iš naujo į žemę,arba laikai vandenį kol išaugs šaknys  mirksiukas.gif  kotą supjaustai,kad būtų akutės kiekvienam gabalėlį ir sodini,bus daug naujų gėlyčių  thumbup.gif

aš čia gal žiauriai,bet tokia tiesa,kokia nauda ir grožis iš to koto  g.gif

tai as zinau sita dalyka,bet man jos VISAI nereikia,gal kam reikia,tai tegu "sutvarko" ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 03 25, 22:14)
tai as zinau sita dalyka,bet man jos VISAI nereikia,gal kam reikia,tai tegu "sutvarko" ja smile.gif

va va..as tai su saviske kai per didele isauga taip sadistiskai ir elgiuosi... kota su akutem norinciom uzsiveist isdalinu lotuliukas.gif nes tokia didele tai nei grozio nei ka.. tik vargas vienas.. ramstyk raisiok kad nenuvirstu doh.gif o kai nukerti virsune isleidzia ji saknis pasodini ir vel oi kokia grazi gele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMmama @ 2010 03 26, 09:37)
va va..as tai su saviske kai per didele isauga taip sadistiskai ir elgiuosi... kota su akutem norinciom uzsiveist isdalinu  lotuliukas.gif nes tokia didele tai nei grozio nei ka.. tik vargas vienas.. ramstyk raisiok kad nenuvirstu  doh.gif  o kai nukerti virsune isleidzia ji saknis pasodini ir vel oi kokia grazi gele  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš norėčiau tokios koto gabaliuką gauti ax.gif gal kuri turit SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 26, 11:59)
drinks_cheers.gif  aš norėčiau tokios koto gabaliuką gauti  ax.gif  gal kuri turit SM  mirksiukas.gif

nu maniske dabar mazyte... neseniai sitaip persodinta, tai as labai greitai nieko pasiulyti negaliu unsure.gif kitu atveju ne tik gabaliuka visa kota galeciau atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 15, 17:26)
na ir vėl aš čia su ta savo kvietka blush2.gif gal kam įdomu pas ką nežydėjo ax.gif
tai va manosios žiedas toks ax.gif
user posted image
user posted image
jinai yra viena gėlė,bet ant jos koto išaugo daug thumbup.gif
user posted image
ir jau kiek daug išdalinau ir vėl kiek daug auga rolleyes.gif

va toj pačioj temoj radau prieš kelis metus rašytą savo postą ir žydinčios manosios foto mirksiukas.gif
Atsakyti
As dvi difenbachijas turiu, purskiu lapus ir karpau, lieciu plikom rankom. Ir nieko dar ne sykio apsinuodijus nebuvau, nes po to su muilu nusiplaunu gerai rankas. Jomis apsinuodyt galima tik kai ju sulciu patektu ant odos, ar i burna. Todel vaikams reik paaiskinti, kad ju lapu nevalgytu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, man atsitiko nelaime blink.gif mano difenbachija, nu mazdaug kokiu 50-70 cm. Na kazkur. Ir ji buvo keistai prie zemes isplonejusi... pajudinau siandien gudruole, ir nulauziau blink.gif liko tik mazi augliukai, o pats didysis liko rankoj blink.gif ka man su juo daryt dabar, imerkiau i vandeni...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 27, 16:46)
ka man su juo daryt dabar, imerkiau i vandeni...

išleis šaknis ir sodinkit smile.gif
Atsakyti