Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(sraigiuss @ 2009 12 16, 12:48)
nieko nelieka, tik mest lauk doh.gif Ar supjausčius gabalais, įmerkus į vandenį, turėtų išleist šaknis? O pati viršūnė?

Ir dar klausimukas, kaip padaryti, kad ji būtų ne vienas stiebas, o su šakomis, kada jai pjauti višūnę ar kaip?

visos tikrai mest lauk nereikia smile.gif kam tau tiek daug difenbachijų? nupjauk viršunę, merk į vandenį, o seną kotą mesk lauk irnesakyk.gif

kiek žinau, difenbachijos šakų neaugina g.gif kai buvau nupjovus saviškei viršunę, tai iš tos vietos išleido du stiebus, bet tik tiek, iš šonų jokių atšakų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 gruodžio 2009 - 12:53
O mano difenbachija pradejo gelsti nuo apatiniu lapų doh.gif kas jai gali buti?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 16, 16:30)
O mano difenbachija pradejo gelsti nuo apatiniu lapų doh.gif  kas jai gali buti?

gal tie lapai tiesiog paseno smile.gif maniškė irgi buvo 3-4 lapus numetus ir toliau sau kitus leidė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 12 16, 13:53)
visos tikrai mest lauk nereikia smile.gif kam tau tiek daug difenbachijų? nupjauk viršunę, merk į vandenį, o seną kotą mesk lauk irnesakyk.gif

kiek žinau, difenbachijos šakų neaugina g.gif kai buvau nupjovus saviškei viršunę, tai iš tos vietos išleido du stiebus, bet tik tiek, iš šonų jokių atšakų schmoll.gif

supratau, tai reik bandyt pjaut nabagę verysad.gif
Atsakyti
O aš pikta ant savo difenbachijos mad.gif ...Jau kelios dienos kaip esu nedarbinga...norėjau persodinti aš ją, ir įlūžo mažas stiebelis, iš kurio mažytis lašelis sulčių pataikė tiesiai į akį... ko pasekoje teko ir akių klinikose apsilankyti, žiauriai graiužia tą akį, ir dar savaitę teks vaistukus kas 2 val. lašinti...tai dar gerai kad iškart puoliau plauti akį, tai rimtesnių pažeidimų nėra, tik gleivinė išdegusi... Taip kad žaisdamos su šia gėle būkit atsargios....
Atsakyti
su visomis gėlėmis kurios turi baltas sultis reikia būti atsargioms,man net rankas graužia jei užlaša mirksiukas.gif

4u.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
taip taip.. ne veltui ši gėlė nuodinga... jei namuose mažų vaikučių yra tai reik labai saugoti kad prie šios gėlės nesiliestų... aš kažkada persodindama pirštinių neužsimoviau.. tai visas rankas išbėrė... kaip nudilgintos atrodė.. blink.gif
nors ir grožio iš jos.. tai kol nedidukė... o kai paauga tai pusė koto be lapų.. ir tik link viršūnės lapų daug... aišku jei šone koks nedidukas vaikas auga ir tą nuogą kotą pridengia..tada gražu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti ar pas dar ka nors difenbachijos zydi, ar cia tik pas mane toks reiskinys? lotuliukas.gif nes kam pasakau visi stebisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AMmama @ 2010 03 24, 14:16)
nors ir grožio iš jos.. tai kol nedidukė... o kai paauga tai pusė koto be lapų.. ir tik link viršūnės lapų daug... aišku jei šone koks nedidukas vaikas auga ir tą nuogą kotą pridengia..tada gražu  thumbup.gif

manau grožis ir nuo rūšies priklauso mirksiukas.gif
maniškė visada tokia
user posted image

QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 24, 18:27)
sveikos, noriu paklausti ar pas dar ka nors difenbachijos zydi, ar cia tik pas mane toks reiskinys?  lotuliukas.gif  nes kam pasakau visi stebisi  ax.gif

žydėjo ir maniškė,bet kažkodėl neturiu foto g.gif
Atsakyti
smile.gif pas mane kampe nuskurusi stovi,nezinau ka su ja daryti verysad.gif keli lapai,ir tie paruduoja ir dziusta..galvoju,gal kai atsils atsigaus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 24, 23:08)
manau grožis ir nuo rūšies priklauso  mirksiukas.gif
maniškė visada tokia
user posted image
žydėjo ir maniškė,bet kažkodėl neturiu foto  g.gif

nu va tokia mazute...mmm.. tikras grozis wub.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 24, 20:27)
sveikos, noriu paklausti ar pas dar ka nors difenbachijos zydi, ar cia tik pas mane toks reiskinys?  lotuliukas.gif  nes kam pasakau visi stebisi  ax.gif

maniske irgi ziedus leidzia... bet.. man viena tetute patare, kad jei noriu lapu tai tuos ziedus raut lauk tai as ir raunu..dar neissiskleidusius... gal reiks pabandyt kada paziuret kas isj u gero buna g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 24, 23:23)
smile.gif pas mane kampe nuskurusi stovi,nezinau ka su ja daryti verysad.gif keli lapai,ir tie paruduoja ir dziusta..galvoju,gal kai atsils atsigaus.. g.gif

o gal pabandyk is to kampo kur i sauletesne vietele isnest?.. arba persodint pamegink.. siaip sios geles nera labai reiklios.. bent jau maniske.. tai dek tu ja kur nori.. biggrin.gif
Atsakyti
o as savaja noriu parduoti,neber jai vietos....ugis 120cm

user posted image
Atsakyti