Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(Angelux @ 2009 09 22, 16:24)
O mano gėlytės vis skleidžia lapelius, nu nejaugi niekam nereikia?  schmoll.gif
Labai jau gaila mest lauk  verysad.gif

as auginau ja, bet nuo numete vazona ir su suken sudraske saknis, as ja persodinau, bet dabar ji akyse nyksta verysad.gif o man tai viena graziausiu geliu, gal kaip nors glima su tavimi susitarti kad tu idetum man i autobusa ir as pasimciau, o pinigeliys uz gelyte pervesciau ax.gif
as is siauliu
Atsakyti
Sveikos augintojos, mano gelė numetė visus lapus verysad.gif , liko tik du mažyčiai lapeliai viršunėje.Norejau paklausti, ar dabar galiu nupjauti viršunę ir pamerkti? Kiek skaičiau tai vasaros laiku visos pjovėte, o dabar kai atšalo oras ar ji išleis šaknis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa.geguze @ 2009 11 28, 23:30)
dabar kai atšalo oras ar ji išleis šaknis?  g.gif

gal ilgokai tektų palaukt, bet, manau, išleistų smile.gif
Atsakyti
Sveikos augintojos, mano gelė numetė visus lapus verysad.gif , liko tik du mažyčiai lapeliai viršunėje.Norejau paklausti, ar dabar galiu nupjauti viršunę ir pamerkti? Kiek skaičiau tai vasaros laiku visos pjovėte, o dabar kai atšalo oras ar ji išleis šaknis?  g.gif

tikrai išleis tik reiks kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gidy @ 2009 11 02, 18:29)
as auginau ja, bet nuo numete vazona ir su suken sudraske saknis, as ja persodinau, bet dabar ji akyse nyksta verysad.gif  o man tai viena graziausiu geliu, gal kaip nors glima su tavimi susitarti kad tu idetum man i autobusa ir as pasimciau, o pinigeliys uz gelyte pervesciau ax.gif
as is siauliu

LABUTIS AR DAUG GELYCIU AUGINAT ??? AS IR IS SIAULIU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 11 29, 10:14)
gal ilgokai tektų palaukt, bet, manau, išleistų smile.gif

Ačiū už patarimą, bandysiu sodinti, gal per žiema išleis kokią šaknelę, o tai dabar nekaip atrodo pusmetrinis stagaras su dviem lapukais viršuje. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As ir turiu tokia gelyte ir manau kad ji tikrai nuodinga , nes vyras turejo parsineses stirniuka, jis apgrauze pora lapu ir pradejo vemti viduriuoti ir po keliu dienu krito.... unsure.gif
o nuo vaiku tai stengiuosi toliau laikyti....
Atsakyti
QUOTE(~~deimantukas~~ @ 2009 11 29, 14:21)
LABUTIS AR DAUG GELYCIU AUGINAT ??? AS IR IS SIAULIU  lotuliukas.gif

na labai daug tai neauginu, bet turiu keleta ax.gif
Atsakyti
Sveikos augintojos, mano gelė numetė visus lapus verysad.gif , liko tik du mažyčiai lapeliai viršunėje.Norejau paklausti, ar dabar galiu nupjauti viršunę ir pamerkti? Kiek skaičiau tai vasaros laiku visos pjovėte, o dabar kai atšalo oras ar ji išleis šaknis?  g.gif

Nupjaukit ir merkit i vaza ir saknu ilgai laukti tikrai neteks bigsmile.gif isbandyta praktikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 12 09, 11:32)
Nupjaukit ir merkit i vaza ir saknu ilgai laukti tikrai neteks bigsmile.gif isbandyta praktikoje mirksiukas.gif

išbandyta praktikoje ir porą mėn šaknų laukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 gruodžio 2009 - 11:37
QUOTE(zuzla @ 2009 12 09, 11:37)
išbandyta praktikoje ir porą mėn šaknų laukt mirksiukas.gif

g.gif mano isleidzia gal po poros savaiciu bigsmile.gif taip genejau ja jau gal 4-5 kartus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos difenbachijų augintojos, reikia pagalbos 4u.gif Mano didžioji difenbachija jau pasiekė lubas, tai jau nieko nelieka, tik mest lauk doh.gif Ar supjausčius gabalais, įmerkus į vandenį, turėtų išleist šaknis? O pati viršūnė? Ir dar klausimukas, kaip padaryti, kad ji būtų ne vienas stiebas, o su šakomis, kada jai pjauti višūnę ar kaip? Patarkit man žioplai 4u.gif O jei pavyks , tai pasidalinsim vaikučiais 4u.gif
Atsakyti