Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(EvelinaM @ 2009 07 08, 18:58)
O ką daryti nupjovus? ax.gif  Merkti į vandenį ir laukti kol įsišaknys, ar kišti tiesiai į žemę?

Iškart kišk į žemę, labai greit išleis šaknys smile.gif
Atsakyti
man vandeny laaabai ilgai leido šaknis g.gif porą mėn, bet man geriau matyti, kad leidžia, nei prigrūsti vazoną žemių, kuriame ji gyvens ateinančius ~5 metus, sodinti ir nežinoti prigis ar ne unsure.gif taigi daiginau vandeny smile.gif kai tik parodė šaknų spuogiukus, sodinau
Atsakyti
savają vakar nupjoviau ir vazon su vandeniu įkišau,žiūrėsiu per kiek išleis šaknis g.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 07 08, 18:58)
O ką daryti nupjovus? ax.gif  Merkti į vandenį ir laukti kol įsišaknys, ar kišti tiesiai į žemę?

aš visada merkiu į vandenį,tada matau kokia jos būklė,o žemėse man sunku nenumarinti doh.gif
o šaknis leido tai kokias 2savaites tikrai jei ne ilgiau g.gif
Atsakyti
Nu va, siandien nupjoviau ir ikisau i zeme. smile.gif Ziuresim kuo baigsis. Surizikavau nemerkti i vandeni, nes nelabai turiu kur laikyti pamerkta. Mano mazasis gelininkas kaipmat patikrintu vaza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 07 11, 09:35)
Nu va, siandien nupjoviau ir ikisau i zeme.  smile.gif  Ziuresim kuo baigsis. Surizikavau nemerkti i vandeni, nes nelabai turiu kur laikyti pamerkta. Mano mazasis gelininkas kaipmat patikrintu vaza doh.gif

į stiklainį su vandenių,o tą stiklainį į vazoną ir vazoną toj vietoj palieki kur dabar ta gėlė auga mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano irgi nemaza,virsta is vazono,tai galvoju nupjaut.. tik va..noriu paklaust..ties kuria vieta galima pjauti? biggrin.gif ar nesvarbu visai? biggrin.gif as noriu kota nupjaut,o ana dali su lapais graziai imesrkt i vandeni o po to i zeme.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 07 11, 15:54)
sveikos 4u.gif
mano irgi nemaza,virsta is vazono,tai galvoju nupjaut.. tik va..noriu paklaust..ties kuria vieta galima pjauti? biggrin.gif ar nesvarbu visai? biggrin.gif  as noriu kota nupjaut,o ana dali su lapais graziai imesrkt i vandeni o po to i zeme..  g.gif

kokio aukščio nori ties ten ir pjauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 07 11, 11:49)
į stiklainį su vandenių,o tą stiklainį į vazoną ir vazoną toj vietoj palieki kur dabar ta gėlė auga  mirksiukas.gif

Jau per velu gerti Borzomi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 07 11, 18:11)
kokio aukščio nori ties ten ir pjauk  mirksiukas.gif

taip ir padariau,imerkiau i vandeni ir dabar lauksim saknu.. 4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O kai nupjauni virsune ir palieki kota vazone,lapukai ir toliau auga ar ismesti?Pas mane labai jau didele.Labai gerai auga.Vyras juokiasi,tuoj reiks skyle lubose daryti,kad pas kaimynus augtu lotuliukas.gif Ka patarsyt daryti?Ir dar i kokia zeme sodinat nauja virsune,kai isleidzia saknis?
Atsakyti
manoji vandeny jau leidžia šakneles thumbup.gif
žurnale skaičiau ,kad vandenuką,kur pamerkta difenbachija, reikia keisti kas dvi dienos...
Atsakyti