man vandeny laaabai ilgai leido šaknis porą mėn, bet man geriau matyti, kad leidžia, nei prigrūsti vazoną žemių, kuriame ji gyvens ateinančius ~5 metus, sodinti ir nežinoti prigis ar ne taigi daiginau vandeny kai tik parodė šaknų spuogiukus, sodinau
Nu va, siandien nupjoviau ir ikisau i zeme. Ziuresim kuo baigsis. Surizikavau nemerkti i vandeni, nes nelabai turiu kur laikyti pamerkta. Mano mazasis gelininkas kaipmat patikrintu vaza
Nu va, siandien nupjoviau ir ikisau i zeme. Ziuresim kuo baigsis. Surizikavau nemerkti i vandeni, nes nelabai turiu kur laikyti pamerkta. Mano mazasis gelininkas kaipmat patikrintu vaza
sveikos mano irgi nemaza,virsta is vazono,tai galvoju nupjaut.. tik va..noriu paklaust..ties kuria vieta galima pjauti? ar nesvarbu visai? as noriu kota nupjaut,o ana dali su lapais graziai imesrkt i vandeni o po to i zeme..
sveikos
mano irgi nemaza,virsta is vazono,tai galvoju nupjaut.. tik va..noriu paklaust..ties kuria vieta galima pjauti? ar nesvarbu visai? as noriu kota nupjaut,o ana dali su lapais graziai imesrkt i vandeni o po to i zeme..
Sveikos O kai nupjauni virsune ir palieki kota vazone,lapukai ir toliau auga ar ismesti?Pas mane labai jau didele.Labai gerai auga.Vyras juokiasi,tuoj reiks skyle lubose daryti,kad pas kaimynus augtu Ka patarsyt daryti?Ir dar i kokia zeme sodinat nauja virsune,kai isleidzia saknis?