Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(zuzla @ 2009 05 04, 11:39)
o tai pats kotas kietas ar minkštas?

Kazkokia nesamone, kai tik ieinu i difenbachiju tema rasyti atsakymo, taip internetas "luzta". Ir taip visa menesi. doh.gif

Zodziu, atsigavo mano difenbachija. Perkeliau as ja nuo lango i kambario giluma ir viskas susitvarke. thumbup.gif Ar gali buti, kad ji buvo pradejusi linkti del to, kad stovejo pietineje puseje prie lango? Difenbachijos lyg nemegsta tiesiogines saules g.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 06 05, 11:00)
Zodziu, atsigavo mano difenbachija. Perkeliau as ja nuo lango i kambario giluma ir viskas susitvarke. thumbup.gif  Ar gali buti, kad ji buvo pradejusi linkti del to, kad stovejo pietineje puseje prie lango? Difenbachijos lyg nemegsta tiesiogines saules  g.gif

šaunu thumbup.gif
mano kai stovėjo prie lango, jokių gyvybės ženklų nerodė, bet paskui pastačiau į tamsesnį kambarį ir klęsti bigsmile.gif buvau nukirtus galvas, išdygo naujos, nukirtau ir jas, įšaknydinau, senus stiebus išmečiau, pasodinau per naują, tai kol kas pratinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 05, 12:13)
šaunu thumbup.gif
mano kai stovėjo prie lango, jokių gyvybės ženklų nerodė, bet paskui pastačiau į tamsesnį kambarį ir klęsti bigsmile.gif buvau nukirtus galvas, išdygo naujos, nukirtau ir jas, įšaknydinau, senus stiebus išmečiau, pasodinau per naują, tai kol kas pratinasi smile.gif

Vadinasi, šitai gėlei reikia tamsesnio kampo biggrin.gif Maniškė lapus leidžia kaip pasiutusi, vieną po kito. Panašu, kad dabar dar ir du žiedus krauna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 06 05, 15:53)
Vadinasi, šitai gėlei reikia tamsesnio kampo  biggrin.gif  Maniškė lapus leidžia kaip pasiutusi, vieną po kito. Panašu, kad dabar dar ir du žiedus krauna. smile.gif

leisi jai žydėti? g.gif nes sako, kai užaugina žiedą, tai paskui labai nuskursta ir ilgai atsigauna..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 05, 16:19)
leisi jai žydėti? g.gif nes sako, kai užaugina žiedą, tai paskui labai nuskursta ir ilgai atsigauna..

nieko panašaus schmoll.gif kokia buvo prieš žydėjimą tokia ir liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 06 05, 17:05)
nieko panašaus  schmoll.gif kokia buvo prieš žydėjimą tokia ir liko  mirksiukas.gif

na, paskaičius temą, kitas įspūdis lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 05, 17:13)
na, paskaičius temą, kitas įspūdis lieka g.gif

gal dar nuo pačios rūšies priklauso g.gif maniškė toklia,tik gaila nerandu su žiedu foto doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 06 05, 17:18)
gal dar nuo pačios rūšies priklauso  g.gif 

maniškė toklia,tik gaila nerandu su žiedu foto  doh.gif

gal g.gif

gražuolė smile.gif ne tai kaip mano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 05, 17:24)
gal g.gif

gražuolė smile.gif ne tai kaip mano doh.gif

ačius 4u.gif
pasirodo toj pačioj temoj prieš kelis metus kalbėjau apie jos žiedus biggrin.gif ir kad buvo suvargus,bet dėl to,kad nepersodinta buvo,nes ir dabar buvo pradėjusi vargti tai nurėžiau visą ir šaknijasi vandenyje,o paskui ir vėl sodinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,neperskaiciau visos temos, norejau paklaust ka su nuzydejusiais ziedais daryt, nupjaut ar palikt kol nukris? Ir kiek dienu pas jus zydejo? Pas mane vienas ziedas gal dvi dienas pazydejo ir susiskleide, o po to kitas issiskleide ir jau 3 diena zydi.
Va manoji kaip atrodo, buvau padejus ant pietines palanges tai nudege kelis lapukus ir numete, ir siaip visa pabalo, pastaciau toliau nuo lango tai labai patiko, net prazydo. Dabar kiekviena diena apipurskiu vandeniu tai lapukai spalva atgauna thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif kokia graži tavo gėlytė wub.gif norėčiau tokios plenciuko biggrin.gif
aš išpjoviau kai nužydėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 05, 16:19)

Nezinau, ka daryti. g.gif Praejusia vasara irgi zydejo. Tai prisiskaiciusi sioje temoje issigandau, kad numirs, ir nulupau abu ziedus vos prasiskleidusius. smile.gif Difenbachija per metus gerokai paaugo. Apskritai tai planavau pasalinti tuos ziedus ir si karta, bet dabar susibalamutijau galutinai doh.gif

Stai mano egzempliorius ax.gif
user posted image

Ten, kur matosi tokie du nurudave koteliai, tai visa, kas liko po mano pernykscio vandalizmo akto su ziedais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvelinaM: 06 birželio 2009 - 21:40