Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(zuzla @ 2009 02 27, 20:51)
ačiū blush2.gif  4u.gif

P.S.kur kur, ermitaže biggrin.gif žinau, kad mano neveislinė, bet pačiai maloniau, kai gėliukas turi vardą, nors ir nusižiūrėtą nuo veislinio

Dzin tos veislės, spalva juk kokia bigsmile.gif karsta.gif Tikiuos nieks nesupyks, už off topic angel_not.gif
Atsakyti
Merginos, turiu gerokai peraugusia difenbachija, reiktu apkarpyt kelias sakas ir persodint, bet ismest kazkaip gaila unsure.gif -gal kuri noretu, galeciau nupjaut, beliktu tik sakneles issaugint ir pasisodint smile.gif

Va kokia ji pas mane-sakos jau nesilaiko, krenta i sonus..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 27 balandžio 2009 - 13:54
aš savajai nukirtau galvas, kamienus su viskuo išmečiau ir dabar auginu šaknis, bet jau pora mėn, o šaknų nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 27, 14:51)
aš savajai nukirtau galvas, kamienus su viskuo išmečiau ir dabar auginu šaknis, bet jau pora mėn, o šaknų nėra unsure.gif

As viena saka puskei kai buvau atkirpus tai irgi laaabai ilgai saknu neleido..bet galutiniam variante vistiek isleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 04 27, 14:55)
As viena saka puskei kai buvau atkirpus tai irgi laaabai ilgai saknu neleido..bet galutiniam variante vistiek isleido  smile.gif

nu tada aš dar palauksiu, bo jau mąstau mest lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 27, 15:02)
nu tada aš dar palauksiu, bo jau mąstau mest lauk g.gif

Nemesk nemesk kolkas, nes mano irgi net nzn menesi ar daugiau pas mane stovejo, tada pas puske ir gi gan ilgokai ir jau irgi kai sake 'gal mest' paeme ir isleido saknis..ir sekmingai auga..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 04 27, 15:09)
Nemesk nemesk kolkas, nes mano irgi net nzn menesi ar daugiau pas mane stovejo, tada pas puske ir gi gan ilgokai ir jau irgi kai sake 'gal mest' paeme ir isleido saknis..ir sekmingai auga..

isleis saknis tikrai mirksiukas.gif mano isleido g.gif gal po poros savaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Viršūnę sodinkit tiesiai į žemę - be jokių šaknų, taip visada dariau- visada sėkmingai. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Noriu pasiklausti ismananciu apie difenbachijas ax.gif Turiu namuose labai grazia ir auksta difenbachija, taciau siandien ji nei is sio, nei is to eme svirti i sona. Toks ispudis, kad kotas prarado tvirtuma verysad.gif Kazin kas jai atsitiko? Ar gali taip buti nuo dregme pertekliaus, nes vazonelyje radau vandens?
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 05 04, 11:32)
Kazin kas jai atsitiko?

o tai pats kotas kietas ar minkštas?
Atsakyti
sveikos,

turiu tokią difenbachiją -ilgas kreivas jau jos kotas...viršuj leidžia naujus lapelius
user posted image

ar galiu ją nupjauti ir vandenin ar žemėn įkišus ji man prigis?
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2009 06 04, 18:28)
sveikos,

turiu tokią difenbachiją -ilgas kreivas jau jos kotas...viršuj leidžia naujus lapelius
user posted image

ar galiu ją nupjauti ir vandenin ar žemėn įkišus ji man prigis?

tikrai gali, cia kaip kam labiau patinka mirksiukas.gif gali ir i vandeni gali ir tiesiai i zeme bigsmile.gif
Atsakyti