Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(zuzla @ 2009 01 06, 23:02)
a aš savosiom dviems pjausiu galvas pavasarį, šaknydinsiu, senus stiebus išmesiu, naujus pasodinsiu, atnaujinsiu taip sakant rolleyes.gif nes kiek galima pjaut tas viršūnes - pusė metų ir vėl lubas siekia doh.gif

Aš paliejau savąją, palėliau vazoną, kad iš lėkštutės vandens perteklių išpilčiau ir pamačiau kaip per vazono skylutes sliekai lenda lens.gif scare.gif scare.gif scare.gif ji auga ten pasodinta jau antri metai, iš kur ten tie pabaisos g.gif beje, žemė pirktinė.
Kaip juos išnaikint, penki išlindo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 20 vasario 2009 - 19:46
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 20, 20:45)
Aš paliejau savąją, palėliau vazoną, kad iš lėkštutės vandens perteklių išpilčiau ir pamačiau kaip per vazono skylutes sliekai lenda  lens.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif ji auga ten pasodinta jau antri metai, iš kur ten tie pabaisos  g.gif beje, žemė pirktinė.
Kaip juos išnaikint, penki išlindo  unsure.gif

OHO blink.gif speju visi ir islindo, nes sliekai slapioj zemej negyvena - uzdusta. Del to ir islindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 21, 09:03)
OHO  blink.gif speju visi ir islindo, nes sliekai slapioj zemej negyvena - uzdusta. Del to ir islindo  g.gif

O gal man ku perliet žemę? Kokiu silpnu tirpalu ar dar kuo? Nes vakare dar pažiūrėjau į lėkštutę, tei dar vienas išlindęs buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 21, 20:31)
O gal man ku  perliet žemę? Kokiu silpnu tirpalu ar dar kuo? Nes vakare dar pažiūrėjau į lėkštutę, tei dar vienas išlindęs buvo  blink.gif

Ojojoi nezinau, gal cia patars, kas labiau ismano ta dalyka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 23, 13:41)
Ojojoi nezinau, gal cia patars, kas labiau ismano ta dalyka  g.gif

Pesodinau, dar tų zarazų radau verysad.gif dar persodinau ir anturį, ir kalnarūtę, ten jų ir pilna buvo... vat tau ir pirktinė žemė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 23, 18:36)
Pesodinau, dar tų zarazų radau  verysad.gif  dar persodinau ir anturį, ir kalnarūtę, ten jų ir pilna buvo... vat tau ir pirktinė žemė  schmoll.gif

O kokia zeme ten buvo panaudota? Butu idomu suzinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 23, 20:22)
O kokia zeme ten buvo panaudota? Butu idomu suzinot  g.gif

Tiksliai nepamenu, ermitaže pirkau, kažkoks universalus, toks juodas maišas buvo, toks gal 5 litrų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 23, 20:41)
Tiksliai nepamenu, ermitaže pirkau, kažkoks universalus, toks juodas maišas buvo, toks gal 5 litrų...  g.gif

Blyn, reiks atidziau su tom zemem.... Gal joje ir nebuvo paciu slieku, bet kiausineliu buvo pakankamai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 24, 10:35)
Blyn, reiks atidziau su tom zemem.... Gal joje ir nebuvo paciu slieku, bet kiausineliu buvo pakankamai  doh.gif  doh.gif

Tai va, perki ir nežinai, nu bet taip pasitaikė pirmą kartą, tai tikėkimės, ir paskutinį rolleyes.gif
Atsakyti
visada žemę prieš ką sodinant reikia pakaitinti orkaitėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 02 27, 18:31)
visada žemę prieš ką sodinant reikia pakaitinti orkaitėje 4u.gif

Zuzla, tavo gėlės thumbup.gif
Reiks naudotis tavo patarimu... g.gif
P. S. Gal išduotum, kur įsigijai Phaleanopsis Sogo Rose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 27, 18:01)
Zuzla, tavo gėlės  thumbup.gif

P. S. Gal išduotum, kur įsigijai Phaleanopsis Sogo Rose?  ax.gif

ačiū blush2.gif 4u.gif

P.S.kur kur, ermitaže biggrin.gif žinau, kad mano neveislinė, bet pačiai maloniau, kai gėliukas turi vardą, nors ir nusižiūrėtą nuo veislinio
Atsakyti