Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 05, 11:22)
Na,kad kiek as zinau orchidejos nera nuodingos  ax.gif Neprisimenu kuriais metais buvo,kad zmones darydavo vaistus is orchideju  ax.gif

na tipo jos vampyrės bigsmile.gif kiek tame tiesos nežinau
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2008 09 04, 20:58)
Sveikos, siandien nupjoviau savo difenbahija, nes ji nusviro, vis remdavau ja, o dabar buvau porai savaiciu isvykusi, tai radau visa susisukusia. Tai dabar klausimelis ar isleis ji man saknis, imerkiau ja i vaza biggrin.gif ir gal kas zinote ar greitai ji saknijasi?ir dar vienas dalykelis, girdejau kad si gele nuodinga?na as stengiausi jos neliesti sulciu ir pan, bet matyt pjaunant siek tiek sulciu ant rankos uztisko, tai dabar taip niezti  doh.gif

Tikrai isleis greitai thumbup.gif as saka buvau imerkus ir auginau gal 1.5-2metus rolleyes.gif puikiai saknis leido, lapus augino.
O sioms sultims matyt busi alergiska, jei niezejo. Kita karta geriau uzsimauk guminukes pirstines ir viskas bus ciki bigsmile.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 08:15)
auginu diffą miegamajame jau 1,5 metų ir kol kas gyva  smile.gif nuodingos jos sultys..

drinks_cheers.gif jeigu pasigilint kai visu geliu syvai nuodingi jeigu juos valgyti doh.gif tik vienu maziau kitu daugiau. Miegamajam zinau nepatartina auginti vaskuole, jos ziedai isskiria nuodingas medziagas ax.gif Na man pavyzdziui tik jei miegamajam pasimerkciau leliju butu ne kas, nuo ju kvapo labai greitai isiskausta galva doh.gif
Atsakyti
O cia mano difenbachija ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mano difenbachija tokia kaip krumine, gal trys kuoksteliai yra, graziai auga, bet siandien pastebejau keista dalyka, prie pat zemes, vieno stiebo puse kaip isgrauzta, kaip ispuvus, bet sausa ten, ir jokiu svetimkuniu nera blink.gif keista kad ji auga, tokia kaip pusiau skyle ten. Bandysiu nufotkint blink.gif

Stai cia visa gele

user posted image

O cia ta pusine skyle blink.gif

user posted image

Gal kas susiduret su panasia problema, kas tai gali but? Kaip minejau ten sausa ta "zaizda".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 15 rugsėjo 2008 - 15:29
Aš Kaune siūlau difenbachiją, tiksliau 2 in 1 (didesnioji apie 65 cm., o žemesnioji - apie 35 cm.) [nuotraukos pasididina]:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šiandien belaistydama savo gėles ir aš pastebėjau žiedą besiformuojantį [netgi ne vieną ,o du]Nebuvau girdėjusi ,kad jos žydi g.gif Pasikviečiau kaimynę[ji gėlininkė].kad pasižiūrėtų bigsmile.gif .Ji sako irgi pirmą kartą matanti g.gif Pavartėm knygas niekur nerašo ,kad ji žydi g.gif Na ir atklydau į šį puslapį radau čia daug žydinčių thumbup.gif .Mano jau aukšta užaugo ir kotas storas.Kartais lapai paruduoja, tai aš juos nupjaunu .Skaičiau kad taip ir turi būti biggrin.gif Kai žiedelis geriau matysis nufotkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 10 29, 21:38)
Šiandien belaistydama savo gėles ir aš pastebėjau žiedą besiformuojantį [netgi ne vieną ,o du]Nebuvau girdėjusi ,kad jos žydi g.gif Pasikviečiau kaimynę[ji gėlininkė].kad pasižiūrėtų bigsmile.gif .Ji sako irgi pirmą kartą matanti g.gif Pavartėm knygas niekur nerašo ,kad ji žydi g.gif Na ir atklydau į šį puslapį radau čia daug žydinčių thumbup.gif .Mano jau aukšta užaugo ir kotas storas.Kartais lapai paruduoja, tai aš juos nupjaunu .Skaičiau kad taip ir turi būti biggrin.gif Kai žiedelis geriau matysis nufotkinsiu biggrin.gif

kiek girdėjau , sako kad žiedus reikia skint, neleist žydėt, nes pats augalas sumenkėja, o šiemet maniškė irgi užsimanė žydėt- o aš pažiūrėt- nežinau ar tai sutapimas ar ne - bet savo didelio ir gražaus augalo neturiu verysad.gif ( keikiu savo smalsumą), pjoviau viršūnę ir dabar vėl iš naujo auginuos difenbachiją.Kas pasidarė? lapai pradėjo kaltis maži, kažkokie negražūs, senosios formos visai neliko...gal dar kas pasidalins savo patirtimi? gal čia tik man taip? g.gif
Atsakyti
Rodausi savo Difenbachijos žiedus.Tik žiūriu kad nesimato visų trijų g.gif Kaži kaip bus kai pražydės g.gif Gal visai nepavags ji smile.gif .Nes dabar tai labai graži thumbup.gif

http://public.fotki....Deku-grite/gls/
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 11 06, 20:10)
Rodausi savo Difenbachijos žiedus.Tik žiūriu kad nesimato visų trijų g.gif Kaži kaip bus kai pražydės g.gif Gal visai nepavags ji  smile.gif .Nes dabar tai labai graži thumbup.gif

tikrai graži, tikiuos viskas bus gerai, ir tik man taip viskas baigės.
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 11 06, 19:10)
Rodausi savo Difenbachijos žiedus.Tik žiūriu kad nesimato visų trijų g.gif Kaži kaip bus kai pražydės g.gif Gal visai nepavags ji  smile.gif .Nes dabar tai labai graži thumbup.gif

faini. Mano irgi ruošėsi žydet, bet tos gėlytės pradėjo pūti sad.gif gal per daug drėgna?
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
sveikutes,o stai mano gelyte,ir kuri laika prastai augo,bet perkeliau i kita kambari,pietu pusej,truputis trasu ir ziuriu jau baigia atsigauti thumbup.gif
Atsakyti
a aš savosiom dviems pjausiu galvas pavasarį, šaknydinsiu, senus stiebus išmesiu, naujus pasodinsiu, atnaujinsiu taip sakant rolleyes.gif nes kiek galima pjaut tas viršūnes - pusė metų ir vėl lubas siekia doh.gif
Atsakyti