tavo tai grazuole... maniskes augo i lubas, tai nukirtau galvas, nes jau linko nuo lapu svorio, bet jos vel auga i virsu, nezinau, ka daryt, kad augintu storesni kamiena
tavo tai grazuole... maniskes augo i lubas, tai nukirtau galvas, nes jau linko nuo lapu svorio, bet jos vel auga i virsu, nezinau, ka daryt, kad augintu storesni kamiena
Sveikos difenbachiju augintojos, mano didelei nuostabai maniske prazydo , nors apatiniai lapai labai nuskurdo ir juos reiks nupjauti, idomu jie cia taip del ziedo?
Pasirodo ne pas mane vieną pražydo Aš net negalvojau, kad ji gali sukrauti žiedus, bet šiemet po įprasto persodinimo ji man padovanojo 4 žiedus iš 5 daigų. Nors žydi tik vieną dieną, bet labai gražu.
Pasirodo ne pas mane vieną pražydo Aš net negalvojau, kad ji gali sukrauti žiedus, bet šiemet po įprasto persodinimo ji man padovanojo 4 žiedus iš 5 daigų. Nors žydi tik vieną dieną, bet labai gražu.
Sveikos, siandien nupjoviau savo difenbahija, nes ji nusviro, vis remdavau ja, o dabar buvau porai savaiciu isvykusi, tai radau visa susisukusia. Tai dabar klausimelis ar isleis ji man saknis, imerkiau ja i vaza ir gal kas zinote ar greitai ji saknijasi?ir dar vienas dalykelis, girdejau kad si gele nuodinga?na as stengiausi jos neliesti sulciu ir pan, bet matyt pjaunant siek tiek sulciu ant rankos uztisko, tai dabar taip niezti
Sveikutes Norejau jusu pasiteirauti ar laiko difencbahijas miegamajam?Ar jos labai nuodingos? Nes pas mane miegamajam difenbachija auga,bet daug kas teigia,kad jos yra nuodingos Ar tai tiesa?
Sveikutes Norejau jusu pasiteirauti ar laiko difencbahijas miegamajam?Ar jos labai nuodingos? Nes pas mane miegamajam difenbachija auga,bet daug kas teigia,kad jos yra nuodingos Ar tai tiesa?