Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(dziunka @ 2008 08 30, 20:37)
stai kokia auginu
user posted image

tavo tai grazuole... maniskes augo i lubas, tai nukirtau galvas, nes jau linko nuo lapu svorio, bet jos vel auga i virsu, nezinau, ka daryt, kad augintu storesni kamiena verysad.gif

http://public.fotki....es/img0896.html
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 02, 11:47)
tavo tai grazuole... maniskes augo i lubas, tai nukirtau galvas, nes jau linko nuo lapu svorio, bet jos vel auga i virsu, nezinau, ka daryt, kad augintu storesni kamiena  verysad.gif

http://public.fotki....es/img0896.html

mano nuluzusios buvo jau po kelis kartus .as jas nupjaunu isleidzia saknis ir vel i lubas,,,,
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 04 11, 10:48)
Sveikos difenbachiju augintojos, mano didelei nuostabai maniske prazydo wub.gif , nors apatiniai lapai labai nuskurdo ir juos reiks nupjauti, idomu jie cia taip del ziedo? g.gif

Pasirodo ne pas mane vieną pražydo bigsmile.gif Aš net negalvojau, kad ji gali sukrauti žiedus, bet šiemet po įprasto persodinimo ji man padovanojo 4 žiedus iš 5 daigų. Nors žydi tik vieną dieną, bet labai gražu.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 03 rugsėjo 2008 - 08:19
QUOTE(zi-zi @ 2008 09 03, 09:18)
Pasirodo ne pas mane vieną pražydo  bigsmile.gif  Aš net negalvojau, kad ji gali sukrauti žiedus, bet šiemet po įprasto persodinimo ji man padovanojo 4 žiedus iš 5 daigų. Nors žydi tik vieną dieną, bet labai gražu.

maniske zydi kiekvienais metais bigsmile.gif O jusiske gal zydejo per karscius, kad ti 1diena?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 03, 11:51)
maniske zydi kiekvienais metais bigsmile.gif O jusiske gal zydejo per karscius, kad ti 1diena?

praeitą savaitę, tai karščių kaip ir nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien nupjoviau savo difenbahija, nes ji nusviro, vis remdavau ja, o dabar buvau porai savaiciu isvykusi, tai radau visa susisukusia. Tai dabar klausimelis ar isleis ji man saknis, imerkiau ja i vaza biggrin.gif ir gal kas zinote ar greitai ji saknijasi?ir dar vienas dalykelis, girdejau kad si gele nuodinga?na as stengiausi jos neliesti sulciu ir pan, bet matyt pjaunant siek tiek sulciu ant rankos uztisko, tai dabar taip niezti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Norejau jusu pasiteirauti ar laiko difencbahijas miegamajam?Ar jos labai nuodingos? 4u.gif Nes pas mane miegamajam difenbachija auga,bet daug kas teigia,kad jos yra nuodingos blush2.gif Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 04, 23:42)
Sveikutes  4u.gif Norejau jusu pasiteirauti ar laiko difencbahijas miegamajam?Ar jos labai nuodingos? 4u.gif Nes pas mane miegamajam difenbachija auga,bet daug kas teigia,kad jos yra nuodingos  blush2.gif Ar tai tiesa?

auginu diffą miegamajame jau 1,5 metų ir kol kas gyva smile.gif nuodingos jos sultys..
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2008 09 03, 08:18)
Pasirodo ne pas mane vieną pražydo  bigsmile.gif  Aš net negalvojau, kad ji gali sukrauti žiedus, bet šiemet po įprasto persodinimo ji man padovanojo 4 žiedus iš 5 daigų. Nors žydi tik vieną dieną, bet labai gražu.

user posted image

ir pas mus ji zydi, tik ilgiau nei viena diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 08:15)
auginu diffą miegamajame jau 1,5 metų ir kol kas gyva  smile.gif nuodingos jos sultys..

Aciukas tau uz atsakyma mirksiukas.gif O as jau persigandau,kad miegamajam ju negalima laikyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 05, 10:59)
Aciukas tau uz atsakyma  mirksiukas.gif O as jau persigandau,kad miegamajam ju negalima laikyti  blush2.gif

sako ir orchideju laikyti negalima, laikau ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 12:12)
sako ir orchideju laikyti negalima, laikau ir nieko  biggrin.gif

Na,kad kiek as zinau orchidejos nera nuodingos ax.gif Neprisimenu kuriais metais buvo,kad zmones darydavo vaistus is orchideju ax.gif
Atsakyti