Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(Aga @ 2004 07 08, 22:25)
As tai girdejau ,kad difenbachija ir specifilis nuodinga katems,sunims.

jo jo nuodingas as ir turiu tokia,mana katinas buvo pakramtes ju lapu tai sirgo dvi dienas.
Atsakyti
Daniele, aš tai pjaučiau be gailesčio. Prie žemės yra atžalėlė, tai pagrindinį kotą pjaučiau per trejetą pirštų virš jos. Žaizdą arba karštu degtuku pridegink, arba cinamonu pabarstyk-pati esu išmėginus abu variantus. Šonuos išleidus dvi šakutes, tai iš abiejų galų per porą pirštų patrumpink ir viršūnę bei vidurinę dalį merk į vandenį. Galėsi stebėt kaip leidžia šaknis-maniškės jau geras mėnuo šaknis mirko stiklainy, auginu ilgesnes, kad tvirčiau įsisodintų. Šiaip difenbachija gajus augalas, apsilapoja ir tuščias kotas ir atžalos neblogai prigyja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau dovanu difenbachijos atzala. Ji vis dar mirksta vandeny, bet saknys tai ohoho, ir pats augalas apie 1 m aukscio. Kaip galvojat, ar dabar ja jau galima butu sodinti i zeme, ar dar palaukti tikrojo pavasario (taigi ir geliu persodinimo meto) g.gif
Atsakyti
4u.gif Jau gali sodinti
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 02 27, 18:20)
4u.gif Jau gali sodinti

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos difenbachiju augintojos, mano didelei nuostabai maniske prazydo wub.gif , nors apatiniai lapai labai nuskurdo ir juos reiks nupjauti, idomu jie cia taip del ziedo? g.gif
Atsakyti
ar difenbachijas galima nesti i balkona,jis istiklintas ir dienos metu jame vos ne kaip siltnamis
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 05 14, 14:37)
ar difenbachijas galima nesti i balkona,jis istiklintas ir dienos metu jame vos ne kaip siltnamis

Jeigu kaip šiltnamis, tai tikrai nenešk schmoll.gif , gali pagelst lapai, jos teisiog nudegins saulė, aš savo išnešdavau, bet stačiau ten, kur nėra teisioginių saulės spindulių
Atsakyti
man manoji difenbachija nebegrazi,kazkokia nebetokia pasidare,gal pjauti ja ir sodinti is naujo,tik ar galima dabar ja pjaustyti?
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 06 10, 13:12)
man manoji difenbachija nebegrazi,kazkokia nebetokia pasidare,gal pjauti ja ir sodinti is naujo,tik ar galima dabar ja pjaustyti?

o kodel ne? Gali drasiai pjauti mirksiukas.gif As tai merkiu i vaza, isleidzia saknis ir tada sodinu
Atsakyti
gal kas patarsit - turiu vieną iš jos rūšių, bet kai tik pradėjo leist žiedus (kiekvienais metais), tai žiedai nespėja išsiskleisti, supūva dar susisukę. perlaistyti tikrai neturėčiau, nes laistau tik kartą į savaitę (nemėgstu prižiūrėti gelių, tiesiog jos būna pas mane ir tiek). persodinu į metus 1-2 kartus.
tiesiog įdomu, dėl ko tie žiedai supūna? žiedų pumpurų būna labai daug
Atsakyti
stai kokia auginu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 30 rugpjūčio 2008 - 19:47