Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Nieks neturi jokiu minciu, kaip padaryti is ligotos kreivos difenbahijos grazuole?
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 11 22, 16:17)
Nieks neturi jokiu minciu, kaip padaryti  is ligotos kreivos difenbahijos grazuole?

Palauk pavasario, tada pjauk, kisk i vandeni ir lauk saknu mirksiukas.gif
Atsakyti
opa, iskart taip?o kaip del zemes, nesvarbu kokia, gal zeme netinka?
Atsakyti
Turėjau nedidelę šią gėlę, bet nežinau kas atsitiko - lapai ėmė gelst vienas po kito, kol visai sunyko - ir vietą keičiau, ir teęšiau, bet nepadėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 10:14)
Turėjau nedidelę šią gėlę, bet nežinau kas atsitiko - lapai ėmė gelst vienas po kito, kol visai sunyko - ir vietą keičiau, ir teęšiau, bet nepadėjo unsure.gif

gal perlieta g.gif ji megsta dregme, bet saikinga.. siluma ir sviesa yra gerai smile.gif
Papildyta:
Danielei dėl persodinimų.. aš net nelaikiau vandenyje kol šaknis išleis, tiesiai nupjoviau ir kišau į žemę..
Atsakyti
Taip atrodo mano "grazuole" doh.gif Nupjauti ir persodinti?
user posted image
Atsakyti
sunku pasakyti, ar i6 tokios nuvargusios kas nors bus gero... palauk dar iki pavasario, gal daugiau lapeliu priaugins virsune.
Atsakyti
Tai jie auga, paskui geltoneja ir kranta. Niekada tokios neturejau. Pris tai visos buvo "lapuotos" ir ne kreivos verysad.gif
Atsakyti
tai gal pamėgink kitą įsigyti ar gal kas padovanos, pas mano mama yra, bet vaikų ji neaugina.. aš pati turiu tik aglaonema...
Atsakyti
Bet vistiek negalesiu situos ismesti... verysad.gif
Atsakyti
ant mano difenbachijos atsiranda baltos dėmelės, kaip pėlesis
ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
as ismeciau 3 atzalas blush2.gif pas mane ir neaugo, tik nyko nyko.... unsure.gif buvo grazi, bet sunyko... pasisodinau atzalu, bet nieko gero nebuvo...
Atsakyti