Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Aš mamos dienos progą mamai difenbachiją padovanojau. Laiminga be galo dabar visiem džiaugiasi koookį grožį gavo blush2.gif Perkant gėlių parduotuvėje man patarė ją persodinti. Tik bijau labai skubėti, nes manau aplinkos pakeitimas gėlei yra stresas, o jeigu dar ir persodinsiu iškart, tai gali nekaip baigtis. Nes taip pinigų medį savo beveik numaroinau, tik gavau dovanų ir persodinau, tai nabagas jau metai lako stovi vietoj verysad.gif O difenbachijos būtų gaila, nes gėlė tikrai didelė ir dar 7 lapus leidžia. Poi kiek laiko jūs persodinot saviškes ir į kokią žemę?
Beje, mamos gėlė irgi verkia prieš lietų
Atsakyti
Aš irgi Mamos dienos proga padovanojau Difenbachiją smile.gif Beje,pas mane ji ne kiek ne verkia prieš lietų tongue.gif
Atsakyti
o kaip tai atrodo "verkia prieš lietų"
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2007 06 02, 10:30)
o kaip tai atrodo "verkia prieš lietų"

atsiranda lasiukai ant lapu mirksiukas.gif
Atsakyti
jei neklystu tai tik karaliskosios verkia pries lietu (dideles) omazosiso kiek turejau tai nereguodavo verysad.gif
Atsakyti
na žinokit prisiskaičiau čia ir šiandien ryžtingai supjausčiau savo gėlę blink.gif labai tikiuosi kad išleis šaknis ir prigis
Atsakyti
jios nelepios tik reikia laiko(kol saknis isleis).
Atsakyti
as neisroviau ir to koto is zemes. na jis dabar koki 20 cm nuo zemes nupjautas. tai kazi ir jo kas nors bus ar israuti reikia? nes tas kitas dalis pamerkiau
Atsakyti
mano mama senei jau tuom uzsiima nieko nedaryk(palik vazone) isleis lapeliu.tik liet reikia.o kitas sukisk i vandeni .galima jas ir i daugiau daliu susmulkint(jei didele).isleis saknis ir galesi sodint..... rolleyes.gif
Atsakyti
Tarsiu zodi cool.gif Jau kiek turejau geliu, na bet su difenbachija niekaip neina susidraugauti doh.gif Neisto ne is sio, ima ir paruduoja lapai...nupjaunu, atauga grazuciai...ir vel istorija kartojasi unsure.gif Dabar ishnesiau ja i lauka i pavesi, gal patiks dry.gif
Atsakyti
tai ji taip ir auga mesdama lapus (paruguoja susitraukia) kotas i virsu eina lapai tik stiebo virsui buna.. vienus meta kitus leidzia iki pat lubu gali uzaugti. bigsmile.gif
Papildyta:
vos nepamirsau lapu gali nepjiaustyt jie patys laikui einant nukris ax.gif
Atsakyti
Sveikos. O mano difenbachijos mačiau vienas lapelis ruduoti pradėjo. Bet naujus lapus gelytė irgi leidžia. Beja, tas ruduoti pradėjęs lapas yra pačioj stiebo apačioj. Tai gal taip ir turi būti, čia taip stiebas formuojasi?
Atsakyti