Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

Pastebejau ant savo difenbachijos lapu, skyscio lapseliu blink.gif
Ish kur jie atsirado? g.gif Apliet tikrai ten nieks negalejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 14:24)
Pastebejau ant savo difenbachijos lapu, skyscio lapseliu  blink.gif
Ish kur jie atsirado?  g.gif Apliet tikrai ten nieks negalejo  schmoll.gif

Lietų rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ant maniškės irgi kartais būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 03 10, 14:53)
Lietų rodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ant maniškės irgi kartais būna biggrin.gif

Geras doh.gif O as ja tragishkai negailestingai atnaujinau (parudavusius lapus nukirpau), galvoju - verkia gal lotuliukas.gif
Bet ishtikruju gi lis sian blink.gif
O kazhi pinigeliu ant jos neatsiranda pries alga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 10 kovo 2007 - 15:55
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 15:53)
Geras  doh.gif  O as ja tragishkai negailestingai atnaujinau (parudavusius lapus nukirpau), galvoju - verkia gal  lotuliukas.gif
Bet ishtikruju gi lis sian  blink.gif
O kazhi pinigeliu ant jos neatsiranda pries alga?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif visai neblogai būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką tik pamačiau, kad mano difenbachija žiedą skleidžia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 03 15, 14:47)
Ką tik pamačiau, kad mano difenbachija žiedą skleidžia  bigsmile.gif

Wajezus blink.gif Ji dar ir zydi blush2.gif Nezinojau net ax.gif
Gal kas galetu ideti zieduko nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Maniškė irgi žydėjo, bet žiedas nieko gero schmoll.gif , visai neišvaidus, ir sako, kad jį geriau nupjauti, kadangi labai išsekina gėlę, juk ji iš tiesu lapinis augalas, o ne žydintis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 15:24)
Pastebejau ant savo difenbachijos lapu, skyscio lapseliu  blink.gif
Ish kur jie atsirado?  g.gif Apliet tikrai ten nieks negalejo  schmoll.gif

sekmadieni nusipirkau labai grazia difenbachija-kiekviena ryta yra ant lapu laseliu,kazkas sako,kad pries lietu-ne,pas mus nelyja,kiekviena diena saule sviecia
Atsakyti
QUOTE(dalila @ 2007 05 01, 14:41)
sekmadieni nusipirkau labai grazia difenbachija-kiekviena ryta yra ant lapu laseliu,kazkas sako,kad pries lietu-ne,pas mus nelyja,kiekviena diena saule sviecia

Tai gal kambary grėgmės daug, pas mane taip buna rudenį, kaip lauke jau šaltoka, o šildymas dar neįjungtas
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 05 01, 20:14)
Tai gal kambary grėgmės daug, pas mane taip buna rudenį, kaip lauke jau šaltoka, o šildymas dar neįjungtas

nu kad ne,as gyvenu Londone,pas mus dabar silta.Idomiai labai,ziuresiu,kas bus toliau
Atsakyti
QUOTE(dalila @ 2007 05 01, 21:35)
nu kad ne,as gyvenu Londone,pas mus dabar silta.Idomiai labai,ziuresiu,kas bus toliau

Tikrai labai įdomiai, bet manau nieko blogo neatsitiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2004 07 08, 16:28)
Jau senokai auginu namie didele ir l. grazia difenbachija. Ir stai viena diena mano brangiausiasis pareiskia, kad sita gele - nuodinga ir jos negalima laikyt kambariuose, kur daznai buni...  sad.gif  Ir kaip man dabar jaustis? Vasara tai galima i balkona ja isnest, o ziema kas bus...  g.gif

zinai mes ilgai auginome sia gele tai zinok ir mano vezlys ne karta buvo jos atskandes- nieko zinok nenumire. Gal kokias haliucionacijas ir patyre... lotuliukas.gif
Atsakyti