Pastebejau ant savo difenbachijos lapu, skyscio lapseliu
Ish kur jie atsirado? Apliet tikrai ten nieks negalejo
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 14:24)
Lietų rodo , ant maniškės irgi kartais būna
QUOTE(laurindre @ 2007 03 10, 14:53)
Lietų rodo , ant maniškės irgi kartais būna
Geras O as ja tragishkai negailestingai atnaujinau (parudavusius lapus nukirpau), galvoju - verkia gal
Bet ishtikruju gi lis sian
O kazhi pinigeliu ant jos neatsiranda pries alga?
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 15:53)
Geras O as ja tragishkai negailestingai atnaujinau (parudavusius lapus nukirpau), galvoju - verkia gal
visai neblogai būtų
Ką tik pamačiau, kad mano difenbachija žiedą skleidžia
QUOTE(ievune @ 2007 03 15, 14:47)
Ką tik pamačiau, kad mano difenbachija žiedą skleidžia
Wajezus Ji dar ir zydi Nezinojau net
Gal kas galetu ideti zieduko nuotrauka
Maniškė irgi žydėjo, bet žiedas nieko gero , visai neišvaidus, ir sako, kad jį geriau nupjauti, kadangi labai išsekina gėlę, juk ji iš tiesu lapinis augalas, o ne žydintis.
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 15:24)
sekmadieni nusipirkau labai grazia difenbachija-kiekviena ryta yra ant lapu laseliu,kazkas sako,kad pries lietu-ne,pas mus nelyja,kiekviena diena saule sviecia
QUOTE(dalila @ 2007 05 01, 14:41)
sekmadieni nusipirkau labai grazia difenbachija-kiekviena ryta yra ant lapu laseliu,kazkas sako,kad pries lietu-ne,pas mus nelyja,kiekviena diena saule sviecia
Tai gal kambary grėgmės daug, pas mane taip buna rudenį, kaip lauke jau šaltoka, o šildymas dar neįjungtas
QUOTE(Andza @ 2007 05 01, 20:14)
Tai gal kambary grėgmės daug, pas mane taip buna rudenį, kaip lauke jau šaltoka, o šildymas dar neįjungtas
nu kad ne,as gyvenu Londone,pas mus dabar silta.Idomiai labai,ziuresiu,kas bus toliau
QUOTE(dalila @ 2007 05 01, 21:35)
nu kad ne,as gyvenu Londone,pas mus dabar silta.Idomiai labai,ziuresiu,kas bus toliau
Tikrai labai įdomiai, bet manau nieko blogo neatsitiks
QUOTE(Laiminga @ 2004 07 08, 16:28)
Jau senokai auginu namie didele ir l. grazia difenbachija. Ir stai viena diena mano brangiausiasis pareiskia, kad sita gele - nuodinga ir jos negalima laikyt kambariuose, kur daznai buni... Ir kaip man dabar jaustis? Vasara tai galima i balkona ja isnest, o ziema kas bus...
zinai mes ilgai auginome sia gele tai zinok ir mano vezlys ne karta buvo jos atskandes- nieko zinok nenumire. Gal kokias haliucionacijas ir patyre...