Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 20, 08:52)

kaip manot ką man daryti su tuo žiedu g.gif jis jau pažydėjo ir vėl atgal susisuko ir traukiasi:oh ar jis ir sulys kur nors ar man jį nupjauti g.gif antras gražiai lenda į viršų bigsmile.gif

Kiek esu girdėjusi, tai sėklų brandinimui augalas atiduoda daug jėgų, todėl manau, kad reikia pjauti. Tegu toliau taip gražiai auga thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 04 20, 18:55)
Kiek esu girdėjusi, tai sėklų brandinimui augalas atiduoda daug jėgų, todėl manau, kad reikia pjauti. Tegu toliau taip gražiai auga  thumbup.gif .

na reiks tada ryt apžiūrėt ir rėžt bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip man nepatinka tie difenbachijų žiedai, labai sudėtinga juos gražiai išimti, kad po to gėlės nesugadintų, man dažniausiai su jais problemos būdavo. Geriau jau jos nežydėtų. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 04 21, 12:04)
Kaip man nepatinka tie difenbachijų žiedai, labai sudėtinga juos gražiai išimti, kad po to gėlės nesugadintų, man dažniausiai su jais problemos būdavo. Geriau jau jos nežydėtų. doh.gif  doh.gif

na na tik labai gražiai žydi ir tegul toliau tik žydi bigsmile.gif
Atsakyti
Žiedas tai menkavertis, labiau dėl gražių lapų ji mylima. O žiedas man dažniausiai viršūnę sugadina ir po to stiebas negražus pasidaro. doh.gif Bet, tikėkimės, kad pas jus taip neatsitiks ir viskas bus gerai. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 04 21, 17:56)
Žiedas tai menkavertis, labiau dėl gražių lapų ji mylima. O žiedas man dažniausiai viršūnę sugadina ir po to stiebas negražus pasidaro. doh.gif  Bet, tikėkimės, kad pas jus taip neatsitiks ir viskas bus gerai. biggrin.gif  4u.gif

g.gif va dėl stiebo tai gali būti doh.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit, mano manymu šis augalas vadinasi difenbahija g.gif

Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 04 22, 12:34)
Merginos, pasakykit, mano manymu šis augalas vadinasi difenbahija  g.gif

Taip, čia irgi difenbachija drinks_cheers.gif .
Atsakyti

QUOTE(VUL @ 2006 04 23, 13:12)
Taip, čia irgi difenbachija  drinks_cheers.gif .

g.gif tik gal per daug tamsioj vietoj laikoma g.gif ,nes man atrodo tos gyslos turėtų būti baltesnės,o gal aš klystų,nes tų rūšių...
Atsakyti

taip cia difenbachija,tik kitokia rusis
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 23, 13:26)
g.gif tik gal per daug tamsioj vietoj laikoma g.gif ,nes man atrodo tos gyslos turėtų būti baltesnės,o gal aš klystų,nes tų rūšių...

Jeigu galvoju apie tas pačias gyslas, tai jos yra šviesios, tik gal tokia foto. Šiaip manau šviesos jai netrūksta, laikau ją ant palangės vakarinėje pusėje. Ir auga ji kaip ant mielių, padovanojo gėlytę tokia nedidelę, o dabar ji jau medžiu virsta bigsmile.gif

Turiu dilemą, kai prasidėjo saulėtos dienos nežinau ką padėti ant palangės pietų pusėje. Gal galėtumėt patarti kokios gėlės nejautrios tiesioginiams saulės spinduliams? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 04 25, 00:03)
Jeigu galvoju apie tas pačias gyslas, tai jos yra šviesios, tik gal tokia foto. Šiaip manau šviesos jai netrūksta, laikau ją ant palangės vakarinėje pusėje. Ir auga ji kaip ant mielių, padovanojo gėlytę tokia nedidelę, o dabar ji jau medžiu virsta  bigsmile.gif

Turiu dilemą, kai prasidėjo saulėtos dienos nežinau ką padėti ant palangės  pietų pusėje. Gal galėtumėt patarti kokios gėlės nejautrios tiesioginiams saulės spinduliams? Ačiū  4u.gif

Ant pietų palangės nėra taip jau baisiai karšta. Dieną saulė aukštai, tai visai nedaug jos ir kliūna. Vakarų palangė daug karštesnė. g.gif O pietinėj pusėj pas mane puikiausiai auga orchidėja ir ta pati difenbachija ant žemės šalio stovi, net ir klivija (dabar tavoji) ten buvo. biggrin.gif Ir klivija ir orchidėja ten ir žydėti pradėjo. Dauguma gėlių šviesą mėgsta. 4u.gif
Atsakyti