Įkraunama...
Įkraunama...

Difenbachija

QUOTE(VUL @ 2006 04 14, 21:51)
Aš savo viršūnę pasodinau ir atrodo, kad prigijo. Jau naują lapą pradeda sukti  clap.gif . O kaip jums pavyko ?

Mano pasodintoji irgi jau lapą naują suka thumbup.gif ,taigi pavyksta jas padaugint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 04 15, 11:53)
Mano pasodintoji irgi jau lapą naują suka thumbup.gif ,taigi pavyksta jas padaugint biggrin.gif

tai čia viršūne prigyja,o dar galima patį kotą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į žemę akutėm į viršų irgi prigyja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 15, 14:15)
tai čia viršūne prigyja,o dar galima patį kotą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į žemę akutėm į viršų irgi prigyja mirksiukas.gif

O tu koto gabaliukus irgi sumesk į vandenį, tada jie įsišaknys ir akutės greičiau atsimerks biggrin.gif vazone, kai pasodinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 04 15, 17:05)
O tu koto gabaliukus irgi sumesk į vandenį, tada jie įsišaknys ir akutės greičiau atsimerks biggrin.gif vazone, kai pasodinsi mirksiukas.gif

ai man jau nereikia,aš buvau į žemę sudėjus ir thumbup.gif
Atsakyti
na ir vėl aš čia su ta savo kvietka blush2.gif gal kam įdomu pas ką nežydėjo ax.gif
tai va manosios žiedas toks ax.gif
user posted image
user posted image
jinai yra viena gėlė,bet ant jos koto išaugo daug thumbup.gif
user posted image
ir jau kiek daug išdalinau ir vėl kiek daug auga rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek kartų per savaitę reikia difenbachiją laistyt? Bijau, kad persistengiau...
Atsakyti
QUOTE(Anika @ 2006 04 16, 20:31)
Kiek kartų per savaitę reikia difenbachiją laistyt? Bijau, kad persistengiau...

kai pamatau,kad žemė pradžiuvo ir palieju ax.gif
Atsakyti
Mano difenbachija iskart 2 naujus lapus pradejo sukti wub.gif Tiesa, pries tai, kai ja tik persodinau, tai 2 is 3 numete blink.gif Galvojau - chana gelei doh.gif Bet dabar atsigavo, as dar kazkokiu trasu pilu i vandenuka, kuriuo laistau, gal del to ji taip mane pradziugint nusprende biggrin.gif
O gal kas pakonsultuos, ar difenbachija sviesa megsta ar ne? Visalaik stovejo siaurinej pusej, dabar perkeliau i kita kambari, kur pietine puse, saules daug, bijau, kad vel visu lapu nenumestu man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 04 17, 13:15)
Mano difenbachija iskart 2 naujus lapus pradejo sukti  wub.gif Tiesa, pries tai, kai ja tik persodinau, tai 2 is 3 numete  blink.gif Galvojau - chana gelei  doh.gif Bet dabar atsigavo, as dar kazkokiu trasu pilu i vandenuka, kuriuo laistau, gal del to ji taip mane pradziugint nusprende biggrin.gif
O gal kas pakonsultuos, ar difenbachija sviesa megsta ar ne? Visalaik stovejo siaurinej pusej, dabar perkeliau i kita kambari, kur pietine puse, saules daug, bijau, kad vel visu lapu nenumestu man  cool.gif

manoji irgi pradėjo leisti daug naujų lapų thumbup.gif
savo laikau ant šiaurinės palangės,šviesoj,nes kai stovėjo toliau nuo lanfo labai pažaliavo ir nelabai augo g.gif
gaila tokį grožį laikyti ant palangės ir dar virtuvėj,bet kad jai ten patinka,nes labai auga thumbup.gif tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 17, 13:19)
manoji irgi pradėjo leisti daug naujų lapų thumbup.gif
savo laikau ant šiaurinės palangės,šviesoj,nes kai stovėjo toliau nuo lanfo labai pažaliavo ir nelabai augo g.gif
gaila tokį grožį laikyti ant palangės ir dar virtuvėj,bet kad jai ten patinka,nes labai auga thumbup.gif tfu tfu tfu ax.gif

Tai gerai tada, jei joms daug šviesos patinka thumbup.gif Nes anam kambary šuo kažkaip įtartinai pradėjo ją uostyt biggrin.gif Vieną medelį jau pakramtė, tai dabar visas gėles į kitą vietą perstačiau, kad pagundos mažiau būtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 04 13, 09:19)
sveikos,
noreciau pagalbos.mano difenbachija kazko susirgo.zodziu lapu galiukai pradejo ruduot.kas gali but?ka daryti su tais lapukais?ar juos nuskinti?kokioj vietoj geriausia ja auginti?ar jai reikia saules?kiek reikia dregmes?

Čia apie priežiūrą

Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 13, 10:14)
mano irgi pradėjo ruduoti galiukai doh.gif kiek žinau tai yra chlorozė g.gif aš laikau šviesioj vietoj,bet ne ant saulės spindulių ax.gif aš pačius galiukus nutrumpinau,negražu,bet ką daryti,kad visas lapas tai sveikas g.gif

Mano manymu lapų galai ruduoja nuo sauso oro arba per sausos žemės. O chlorozė yra kai lapas staiga tampa geltonas, tai atsitinka laistant kietu vandentiekio vandeniu, nes kai kurie augalai nepakenčia kalkių. Jei klystu, pataisykite blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 15, 18:26)
na ir vėl aš čia su ta savo kvietka blush2.gif gal kam įdomu pas ką nežydėjo ax.gif
tai va manosios žiedas toks ax.gif
user posted image
user posted image
jinai yra viena gėlė,bet ant jos koto išaugo daug thumbup.gif
user posted image
ir jau kiek daug išdalinau ir vėl kiek daug auga rolleyes.gif

Labai graži thumbup.gif , tokio margumo parduotuvėse nemačiau. Mano tokia salotinė, o gyslos žalios. Jei arčiau gyventum prašyčiau šakos. Dvi skirtingas susodinčiau į vieną vazoną, kaip manot umn.gif ? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2006 04 19, 22:20)
Mano manymu lapų galai ruduoja nuo sauso oro arba per sausos žemės. O chlorozė yra kai lapas staiga tampa geltonas, tai atsitinka laistant kietu vandentiekio vandeniu, nes kai kurie augalai nepakenčia kalkių. Jei klystu, pataisykite  blush2.gif .

Labai graži thumbup.gif  , tokio margumo parduotuvėse nemačiau. Mano tokia salotinė, o gyslos žalios. Jei arčiau gyventum prašyčiau šakos. Dvi skirtingas susodinčiau į vieną vazoną, kaip manot  umn.gif ? hihihi.gif

g.gif aš kažkaip buvau įsitikinusi,kad nuo chlorozės ruduoja lapų galiukai doh.gif

net nežinau kaip tikriausiai,kad galima ir skirtingas į vieną vazoną mirksiukas.gif

kaip manot ką man daryti su tuo žiedu g.gif jis jau pažydėjo ir vėl atgal susisuko ir traukiasi:oh ar jis ir sulys kur nors ar man jį nupjauti g.gif antras gražiai lenda į viršų bigsmile.gif
Atsakyti