Jau senokai auginu namie didele ir l. grazia difenbachija. Ir stai viena diena mano brangiausiasis pareiskia, kad sita gele - nuodinga ir jos negalima laikyt kambariuose, kur daznai buni... Ir kaip man dabar jaustis? Vasara tai galima i balkona ja isnest, o ziema kas bus...
aš tai tik žinau, kad liestis prie jos negalima, o kad kambaryje laikyt negalima, tai nei girdėjus, nei skaičius
Tiksliau-nuodingos difenbachijos sultys, todel ir liestis nepatartina, laizyt, valgyt ir panasiai:D.O oro tai tikrai nenuodija.
AS TAI IRGI AUGINU ŠIĄ GĖLĘ. O VISAS JOS BLOGUMAS TAME,KAD NEGALIMA JOS VALGYTI,T.Y.NEGALIMA,KAD VAIKAI LAPUS KRAMTYTŲ.O DAUGIAU TAI NEKENKIA. DŽIAUKIS JOS LAPŲ GROŽIU IR BE REIKALO NEKELK PROBLEMŲ TEN,KUR JŲ VISAI NĖRA.SĖKMĖS ŪKININKAUJANT TARP GĖLIŲ.
As tai girdejau ,kad difenbachija ir specifilis nuodinga katems,sunims.
QUOTE (Aga @ 2004 07 08, 22:26) |
As tai girdejau ,kad difenbachija ir specifilis nuodinga katems,sunims. |
Jos sultys ištiesų nuodingos ir žmonėms, ir gyvūnams. O namie jas auginkit į sveikatą. Aš turėjau tokią didelę gražuolę, net tris žiedus vienu metu sukrovusi buvo
QUOTE (kliopa @ 2004 07 08, 22:33) |
Jos sultys ištiesų nuodingos ir žmonėms, ir gyvūnams. O namie jas auginkit į sveikatą. Aš turėjau tokią didelę gražuolę, net tris žiedus vienu metu sukrovusi buvo |
Jo jo,auginkit...Drauges suo tai alpdavo ja pamates,vis est noredavo
o mano kate jos viasai neragauja,turbut zino kuo gali baigtis
O as sitos grazuoles geles jau nebeturiu nuo tada kai atsirado mazius.Brolio mergyte taip isberdavo ir tos vietos patindavo vien nuo prisilietimo prie lapu .......vis delto,manau,kad ji "pikta"gele...
Kiek is biologijos pamoku pamenu, reikia labai saugotis, kad jos sulciu i akis nepapultu. Pasekmiu nezinau, bet turbut labai blogai gali baigtis...
gal jos ir kenksmingos, bet musu kambarinis triusis labai jos apatinius lapus grauzdavo ir nieko isgyveno, nesirgo , nors kai pamaciau pirma kart kai jis apgrauze, tai maniau kad ant rytojaus teks laidot... , bet neteko....