Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darviena, gali mane įtraukt į savo sąrašiuką birželio mėn. (man bus 1 IVF). Tikiuosi spėsim pasidaryt visus tyrimus ir visa kita. Dabar tryzniosiu čia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 04 11, 11:16)
Darviena, gali mane įtraukt į savo sąrašiuką birželio mėn. (man bus 1 IVF). Tikiuosi spėsim pasidaryt visus tyrimus ir visa kita. Dabar tryzniosiu čia  tongue.gif

padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 06, 18:45)
Fragmentuoti biggrin.gif

Ačiū, Daiva.

Čia mes su Pelargonija pašnekėjom, kaip dvi blondinės Klin klin - vienai chrustuoti, kitai - segmentuoti doh.gif
Atsakyti
man tai idomu, kaip Babulkai Vilniuje sekesi per sventes smile.gif laukiam naujienu 4u.gif

ir redute berods jau zadejai startuot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 11 balandžio 2007 - 13:46
Babulka kur dingai, kaip tau sekasi??? blush2.gif
Na as kaip blondine dabar pasirodysiu, bet norejau paklausti, gal ilga schema geriau uz trumpa jei su hormonais visiska nesmone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 11 balandžio 2007 - 15:07
QUOTE(euromergele @ 2007 04 11, 14:44)
man tai idomu, kaip Babulkai Vilniuje sekesi per sventes  smile.gif  laukiam naujienu  4u.gif

ir redute berods jau zadejai startuot?  g.gif

oi aš dar ne irnesakyk.gif
kaip tik kaupiuosi smile.gif

Babulka, buk gera, parašyk kaip tau sekesi punktuotis savaitgali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 11 balandžio 2007 - 16:07
Sveikinimai ir linkejimai visoms, kurioms jau uzkibo ar labai, labai laukiat geru naujienu. Duok dieve sekmes (jau pradedu ir juo tiketi...)

Viska skaitau, bet neturiu jegu isiterpti ir parasyti pora zodziu.
Pradzia buvo gera. Ispunktavo - niolika, 4 saunuolius idejo, siokia tokia hiperstimuliacija. Prisifantazavau, kaip trynukus auginsiu (blogiausiu atveju - du). Ir kaip pagal laikroduka, neuzvelavus ne vienos dienos prasidejo kraujavimas. Pila kaip is kibiro - taigi, viskas aisku, suprantate, kodel tyliu. Tiksliau ne tyliu o rekiu - vonioje po dusu balsu, o kambaryje tyliai, tyliai, kad niekas neuzgirstu. Darbe lunatikuoju...

Atsakyti
Meda, kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 11, 19:05)
Sveikinimai ir linkejimai visoms, kurioms jau uzkibo ar labai, labai laukiat geru naujienu. Duok dieve sekmes (jau pradedu ir juo tiketi...)

Viska skaitau, bet neturiu jegu isiterpti ir parasyti pora zodziu.
Pradzia buvo gera. Ispunktavo - niolika, 4 saunuolius idejo, siokia tokia hiperstimuliacija. Prisifantazavau, kaip trynukus auginsiu (blogiausiu atveju - du). Ir kaip pagal laikroduka, neuzvelavus ne vienos dienos prasidejo kraujavimas. Pila kaip is kibiro - taigi, viskas aisku, suprantate, kodel tyliu. Tiksliau ne tyliu o rekiu - vonioje po dusu balsu, o kambaryje tyliai, tyliai, kad niekas neuzgirstu. Darbe lunatikuoju...

console.gif nezinau net ka pasakyti, tiesiog laikykis sirdele...
Atsakyti
Va je, liudna verysad.gif Laikykis.... Kaip supratau, turi snaiguciu pasilikusi...
Atsakyti
Linksmoji dalis- neturiu nei snaiguciu, nei sveikatos, nei pinigu...
Tik pradzia buvo gera, po to prasidejo nuotykiai ir liko mazai...
Atsakyti
Meda, wub.gif wub.gif
Atsakyti