Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(pupuliukas @ 2007 04 10, 16:42)
Nu man iki Vilniaus 150 km., tai tikrai, kad neužteks iš darbo išlėkti kelioms valandoms. Teks laukti, kada duos atostogas verysad.gif , o nusimato tik apie rugsėjo mėnesį. Aš dar plius ir neakivaizdžiai mokausi, tai man kaip tik rugsėjį sesija, tai bandysiu vienu šūviu nušauti 2 zuikius, ir kartu pasidaryti IVF biggrin.gif , jei tik turėsiu kantrybės sulaukti biggrin.gif

Bandyk biuletenį pasiimti.
Mano šeimos daktarė pati buvo turėjusi panašių problemų, užtai labai mane supranta ir atjaučia, užtai biuletenį be problemų duoda.
Atsakyti
Aciu Pelargonijai wub.gif Ji taip issamiai papasakojo Pilipukui IVF eiga,kad tuo paciu suzinojau ir as biggrin.gif Beje irgi laukia sis procesas, ir noriu darytis kuo skubiau.Nors kaip pagalvoji,kad pinigeliai -reiks banke gauti ir paskola atidavineti labai liudna butu jei nepasisektu, aisku,mergaites ne viena suprantat kaip skauda ir sirdi, ir pinigine kai nepasiseka Ivf. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas @ 2007 04 10, 14:42)
Nu man iki Vilniaus 150 km., tai tikrai, kad neužteks iš darbo išlėkti kelioms valandoms. Teks laukti, kada duos atostogas verysad.gif , o nusimato tik apie rugsėjo mėnesį. Aš dar plius ir neakivaizdžiai mokausi, tai man kaip tik rugsėjį sesija, tai bandysiu vienu šūviu nušauti 2 zuikius, ir kartu pasidaryti IVF biggrin.gif , jei tik turėsiu kantrybės sulaukti biggrin.gif

As irgi sakiau, jei neduos laisvu dienu imsiu biuleteni. Bet kazkaip susiderinau su darbu, viena diena laisva pasiemu, kita uzsiregistruodavau pati paskutine pas daktare 19 val. is darbo val. anksciau issiprasau ir lekiu i Vilniu. Man irgi 130 km mirksiukas.gif Juk leliukas svarbiausia ir del jo, manau viska galima suderinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Algirda @ 2007 04 10, 15:56)
Aciu Pelargonijai  wub.gif Ji taip issamiai papasakojo Pilipukui IVF eiga,kad tuo paciu suzinojau ir as  biggrin.gif  Beje irgi laukia sis procesas, ir noriu darytis kuo skubiau.Nors kaip pagalvoji,kad pinigeliai -reiks banke gauti ir paskola atidavineti labai liudna butu jei nepasisektu, aisku,mergaites ne viena suprantat kaip skauda ir sirdi, ir pinigine kai nepasiseka Ivf. unsure.gif

Mes irgi is paskolos daremes ivf. Pasiemem jau beplanuojant, o va jau metai prabego, dar 4 liko ir liksim be skolu ax.gif Kad tik laimingai tas mano nestumas baigtusi, tai tu pinigeliu ne kiek negaila. Skaudu ir sunku, jei butu nepavyke. Sekmes didziausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 10 balandžio 2007 - 16:00
Aciu uz palinkejimus, Philipukui-daug kantrybes,kiek supratau,pergyveni del negeru signalu is maziuko blush2.gif Jei tik jausi kad situacija rimteja manau kreiptis reikia i medikus...Aisku siulyciau ne i Panevezio.
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 10, 12:44)
Sveikos.Esu naujoke.Mano nepastojimo stazas -apie 5metai.Gerus tris is ju klausiausi gydytoju nurodymu-tiesiog atsipalaiduoti ir daryti smile.gif kol galiausiai buvo padaryta laparoskopija.Po jos jau niekas nesiule atsipalaiduoti smile.gif Siule IVF  verysad.gif  Pirmas-nesekmingas verysad.gif Neseniai panaudojome ir saldytus.Deja,taip pat nesekmingai.Atsigauname ir ruosiames testi kova( beje,kovojam su B. pagalba ).Nezadu lengvai pasiduoti,todel tikiuosi priimsit i savo rata ir mes kartu pagerinsim IVF statistika biggrin.gif

sekmes tau ivf ir as pradedu kova ir nezadu pasiduti man ji pirmoji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aussteja @ 2007 04 10, 16:14)
sekmes tau ivf ir as pradedu kova ir nezadu pasiduti man ji pirmoji mirksiukas.gif

juze ar tu is vilniaus
Atsakyti
Mergaitės, norėjau paklausti, ar po įsodinimo jautėte kokius nors požymius?
Ir kas tas yra laisvas skystis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 10, 13:46)
Sveika Juze,

Aš pastojau IVF pagalba po vieno nesėkmingo IVF ir IVF su šaldytais mirksiukas.gif Linkiu ir tau tokios lemties biggrin.gif

Aciu Daiva uz palinkejimus.
Ir dziaugiuosi jusu sekme 4u.gif
Nekantrauju pradet vel,bet kaip islaukti kol atsigaus pinigine..........
Taip sunku laukt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aussteja @ 2007 04 10, 17:28)
Papildyta:

juze ar tu is vilniaus

Aciu aussteja.Ir tau kuo didziausios sekmes.Linkiu kad antro karto neprireiktu smile.gif
As is Kauno.
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 10, 18:22)

As is Kauno.

Juze
tikiuosi sekantis kartas bus sekmingas nestuke.gif , to ir linkiu 4u.gif
o kodėl tu darei pas B, jei tu iš Kauno?
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 10, 17:01)
Mergaitės, norėjau paklausti, ar po įsodinimo jautėte kokius nors požymius?
Ir kas tas yra laisvas skystis? blush2.gif

Larisa, mano vieniteliai požymiai buvo ir yra kietas papūstas pilvukas ir kartais maudimas kaip prieš mmm tik daug stipresnis, net krūtys buvo nustojusios skaudėt 4u.gif

Philipuks, kaip tu šiandien jautiesi?

Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 10, 17:51)
Bandyk biuletenį pasiimti.
Mano šeimos daktarė pati buvo turėjusi panašių problemų, užtai labai mane supranta ir atjaučia, užtai biuletenį be problemų duoda.

u jeigu neiškęsiu, tai bandysiu pasiimti, bet dabar tai tikrai nelabai išeis, kadangi prieš kelias savaites ištiesų sirgau ir buvau bilietenį pasiėmus, o dabar man sesija, tai pasiėmusi mokslo atostogas smile.gif . Tuoj ir iš darbo atleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 10, 19:41)
Larisa, mano vieniteliai požymiai buvo  ir yra kietas papūstas pilvukas ir kartais maudimas kaip prieš mmm tik daug stipresnis, net krūtys buvo nustojusios skaudėt 4u.gif

Philipuks, kaip tu šiandien jautiesi?

Žinai ir aš panašiai jaučiuosi, tik pilvą man nelabai maudžia.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 10, 18:20)
Žinai ir aš panašiai jaučiuosi, tik pilvą man nelabai maudžia.

Žinai, visoms labai skirtingai būna 4u.gif Vienu metu, gal kokias 3 dienas man net buvo visai nustoję pilvuką maust. Tai labai individualu wub.gif wub.gif
Atsakyti