QUOTE(pupuliukas @ 2007 04 10, 14:42)
Nu man iki Vilniaus 150 km., tai tikrai, kad neužteks iš darbo išlėkti kelioms valandoms. Teks laukti, kada duos atostogas
, o nusimato tik apie rugsėjo mėnesį. Aš dar plius ir neakivaizdžiai mokausi, tai man kaip tik rugsėjį sesija, tai bandysiu vienu šūviu nušauti 2 zuikius, ir kartu pasidaryti IVF
, jei tik turėsiu kantrybės sulaukti
As irgi sakiau, jei neduos laisvu dienu imsiu biuleteni. Bet kazkaip susiderinau su darbu, viena diena laisva pasiemu, kita uzsiregistruodavau pati paskutine pas daktare 19 val. is darbo val. anksciau issiprasau ir lekiu i Vilniu. Man irgi 130 km
Juk leliukas svarbiausia ir del jo, manau viska galima suderinti
Papildyta:
QUOTE(Algirda @ 2007 04 10, 15:56)
Aciu Pelargonijai
Ji taip issamiai papasakojo Pilipukui IVF eiga,kad tuo paciu suzinojau ir as
Beje irgi laukia sis procesas, ir noriu darytis kuo skubiau.Nors kaip pagalvoji,kad pinigeliai -reiks banke gauti ir paskola atidavineti labai liudna butu jei nepasisektu, aisku,mergaites ne viena suprantat kaip skauda ir sirdi, ir pinigine kai nepasiseka Ivf.
Mes irgi is paskolos daremes ivf. Pasiemem jau beplanuojant, o va jau metai prabego, dar 4 liko ir liksim be skolu
Kad tik laimingai tas mano nestumas baigtusi, tai tu pinigeliu ne kiek negaila. Skaudu ir sunku, jei butu nepavyke. Sekmes didziausios