Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darla, gausaus ir kokybiško derliaus 4u.gif
Atsakyti
Va kaip faina, visciukus skaiciuosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 04 26, 14:04)
Babulka,  thumbup.gif  thumbup.gif
Buvau pas gydytoją - punkcija nusimato šeštadienį  ax.gif

Darla, gero derliaus tau wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Šiandien buvau pas M darytis gimdos nuotrauką, po to užėjau pas K. Žinote, labai nustebau, kai ir M, ir K pasakė, kad ruošia IVF. M bendrauja su Bogd. K su Vais. klinika. Kažkaip keista, nejaugi tai neįtakoja rezultatų?
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 04 26, 14:04)

Įtariu susitiksim smile.gif Reiks paskleist virusiuką nuėjus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2007 04 26, 16:05)
Sveikutės,
Šiandien buvau pas M darytis gimdos nuotrauką, po to užėjau pas K. Žinote, labai nustebau, kai ir M, ir K pasakė, kad ruošia IVF. M bendrauja su Bogd. K su Vais. klinika. Kažkaip keista, nejaugi tai neįtakoja rezultatų?

Čia kuri M???
Atsakyti
V. Miežėnienė, dirba Tilto g. 11 Vilniuje
Atsakyti
A 4u.gif Tadu aišku.
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 26, 16:12)
Įtariu susitiksim smile.gif  Reiks paskleist virusiuką nuėjus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lauksiu wub.gif , kad ir pusę dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 04 26, 13:04)
Babulka,  thumbup.gif  thumbup.gif

sekmes darla ir kuo geresnio derliaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti kiek yra folikulu tai tiek ir bus kiausialasciu ar gali buti maziau ar daugiau g.gif man kazkaip nedaug ju suskaiciavo tai pergyvenu ar bus ka apvaisinti
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 26, 18:03)
merginos norejau paklausti kiek yra folikulu tai tiek ir bus kiausialasciu ar gali buti maziau ar daugiau  g.gif man kazkaip nedaug ju suskaiciavo tai pergyvenu ar bus ka apvaisinti

Siaip tai kiekviename folikule buna po kiausialaste, bet nesijaudink, buna, kad kokiu poros ir nemato tu folikuliuku. O ispunktuoja visai sekmingai.
O nedaug - tai kiek? g.gif
Atsakyti