Aciu labai
gerai kad per sventes HCG Klaipedoj nedaro... pulciau kas dvi dienas darytis
Asentra, tau skauda - man neskauda... abi vienodai pergyvenam... cia kaip jau ivardijome, IVF ine trizna, sergam ja toliau
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:29)
Aciu labai
Asentra, tau skauda - man neskauda... abi vienodai pergyvenam... cia kaip jau ivardijome, IVF ine trizna, sergam ja toliau
sveikinu
o kada pas gydytoja eisi? kada jau gali kazka iziuret?
uz savaites eisiu
Niu tai kas sekanti? Gonza? Ar maisau?
Niu tai kas sekanti? Gonza? Ar maisau?
oi,Babulka,kaip dziaugiuos tavo laime,patikek.noreciau ir as kita savaite but tokia laiminga.o tu eini i darba,ar namie saugais?
QUOTE(Orchi @ 2007 04 24, 19:15)
Labukas,
Esu visiska naujoke. Geguzes pabaigoje man darys pirma IVF. Labai reikia jusu visu palaikymo
Esu visiska naujoke. Geguzes pabaigoje man darys pirma IVF. Labai reikia jusu visu palaikymo
orchi sekmes ir didelio pasisekimo as jau puse kelio nuejus man geguzes pradzioje 1ivf tai jau dabar pergyvenu tai ir tave pilnai suprantu tikekis ir musu svajones tikrai issipildys
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:29)
gerai kad per sventes HCG nedaro... pulciau kas dvi dienas darytis
Čia tai gerai pastebėta. Nors man M GRIEŽTAI pasakė daugiau HCG nebedaryt.
Aciu visoms labai uz palaikyma! Labai noreciau, kad mums visoms pasisektu
Aussteja, laikysiu kumstukus.
QUOTE(aussteja @ 2007 04 25, 17:44)
orchi sekmes ir didelio pasisekimo as jau puse kelio nuejus man geguzes pradzioje 1ivf tai jau dabar pergyvenu tai ir tave pilnai suprantu tikekis ir musu svajones tikrai issipildys
Aussteja, laikysiu kumstukus.
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 19:21)
Čia tai gerai pastebėta. Nors man M GRIEŽTAI pasakė daugiau HCG nebedaryt.
Mireja...
Ir teisingai.
As pasidariau 3 HCG ir 5, berods, testukus...
Paskui apsiraminau. O kada pasake, kad sirdyte mato plakancia - uoj, buvo labai gera...
Bet trizna eme iki ...
Ir dar tebeima.
QUOTE(Erode @ 2007 04 25, 19:44)
Mireja...
Ir teisingai.
Paskui apsiraminau. O kada pasake, kad sirdyte mato plakancia - uoj, buvo labai gera...
Bet trizna eme iki ...
Ir dar tebeima.
Ir teisingai.
Bet trizna eme iki ...
Ir dar tebeima.
Aš tiek pat, tik atvirksčiai: 3 testai ir 5 HCG
Oi, kaip norėčiau kad kitą treč jau pamatytų širdutę Bet jau pradėdu įsivaizduot, kad ir po to priežasčių trizniot rąsiu
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 19:58)
Aš tiek pat, tik atvirksčiai: 3 testai ir 5 HCG
Oi, kaip norėčiau kad kitą treč jau pamatytų širdutę Bet jau pradėdu įsivaizduot, kad ir po to priežasčių trizniot rąsiu
Neabejok, mieloji, rasi tu priezasciu. Net neabejok.
Kaip pvz.: "kad tik gerai isitvirtintu..."... "kazi ar sveikas embrioniukas"... "kodel man siandie taip skauda pilveli...", "testa ar netest duphastona... gal gana?"..."man galima ar negalima to ar ano...", "oi, kazi ar viskas jam gerai...", " kodel taip ilgai nera judesiu...", "kodel jis per mazai juda...", "ar jis sveikas, turi visus organus?", "kada gimdyt?", "ka pirkt vaikui?"... "koks vezimukas" ir tt., ir tt...
mano paskutinysis pergyvenimas - kaip seksis gimti...
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:07)
HCG buvo 38 .. siandien 86
Babulka
Žiūriu, sėkmių sezonas prasidėjo
QUOTE(GONZA @ 2007 04 25, 16:38)
oi,Babulka,kaip dziaugiuos tavo laime,patikek.noreciau ir as kita savaite but tokia laiminga.o tu eini i darba,ar namie saugais?
Pirma savaite buvau namuose, bet dabar darbe.. cia lengvesnis laukimas mokausi letai vaikscioti, nelakstyti laiptais...