Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu labai wub.gif

gerai kad per sventes HCG Klaipedoj nedaro... pulciau kas dvi dienas darytis biggrin.gif

Asentra, tau skauda - man neskauda... abi vienodai pergyvenam... cia kaip jau ivardijome, IVF ine trizna, sergam ja toliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:29)
Aciu labai  wub.gif

gerai kad per sventes HCG Klaipedoj nedaro... pulciau kas dvi dienas darytis  biggrin.gif
Asentra, tau skauda - man neskauda... abi vienodai pergyvenam... cia kaip jau ivardijome, IVF ine trizna, sergam ja toliau  tongue.gif

sveikinu 4u.gif nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o kada pas gydytoja eisi? kada jau gali kazka iziuret?
Atsakyti
uz savaites eisiu smile.gif

Niu tai kas sekanti? Gonza? Ar maisau?
Atsakyti
oi,Babulka,kaip dziaugiuos tavo laime,patikek.noreciau ir as kita savaite but tokia laiminga.o tu eini i darba,ar namie saugais?
Atsakyti
QUOTE(Orchi @ 2007 04 24, 19:15)
Labukas,

Esu visiska naujoke. Geguzes pabaigoje man darys pirma IVF. Labai reikia jusu visu palaikymo  unsure.gif

orchi sekmes ir didelio pasisekimo as jau puse kelio nuejus man geguzes pradzioje 1ivf tai jau dabar pergyvenu tai ir tave pilnai suprantu tikekis ir musu svajones tikrai issipildys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:29)
gerai kad per sventes HCG nedaro... pulciau kas dvi dienas darytis  biggrin.gif

Čia tai gerai pastebėta. blush2.gif Nors man M GRIEŽTAI pasakė daugiau HCG nebedaryt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 25 balandžio 2007 - 18:34
Aciu visoms labai uz palaikyma! Labai noreciau, kad mums visoms pasisektu smile.gif

QUOTE(aussteja @ 2007 04 25, 17:44)
orchi sekmes ir didelio pasisekimo as jau puse kelio nuejus man geguzes pradzioje 1ivf tai jau dabar pergyvenu tai ir tave pilnai suprantu tikekis ir musu svajones tikrai issipildys 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aussteja, laikysiu kumstukus. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 19:21)
Čia tai gerai pastebėta.  blush2.gif Nors man M GRIEŽTAI pasakė daugiau HCG nebedaryt.  blush2.gif

Mireja... lotuliukas.gif
Ir teisingai.
As pasidariau 3 HCG ir 5, berods, testukus...
Paskui apsiraminau. O kada pasake, kad sirdyte mato plakancia - uoj, buvo labai gera...
Bet trizna eme iki ...
Ir dar tebeima. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2007 04 25, 19:44)
Mireja...  lotuliukas.gif
Ir teisingai.
As pasidariau 3 HCG ir 5, berods, testukus...
Paskui apsiraminau. O kada pasake, kad sirdyte mato plakancia - uoj, buvo labai gera...
Bet trizna eme iki ...
Ir dar tebeima. blush2.gif

Aš tiek pat, tik atvirksčiai: 3 testai ir 5 HCG blush2.gif

Oi, kaip norėčiau kad kitą treč jau pamatytų širdutę wub.gif Bet jau pradėdu įsivaizduot, kad ir po to priežasčių trizniot rąsiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 19:58)
Aš tiek pat, tik atvirksčiai: 3 testai ir 5 HCG  blush2.gif

Oi, kaip norėčiau kad kitą treč jau pamatytų širdutę  wub.gif Bet jau pradėdu įsivaizduot, kad ir po to priežasčių trizniot rąsiu  blush2.gif  blush2.gif

Neabejok, mieloji, rasi tu priezasciu. Net neabejok.
Kaip pvz.: "kad tik gerai isitvirtintu..."... "kazi ar sveikas embrioniukas"... "kodel man siandie taip skauda pilveli...", "testa ar netest duphastona... gal gana?"..."man galima ar negalima to ar ano...", "oi, kazi ar viskas jam gerai...", " kodel taip ilgai nera judesiu...", "kodel jis per mazai juda...", "ar jis sveikas, turi visus organus?", "kada gimdyt?", "ka pirkt vaikui?"... "koks vezimukas" ir tt., ir tt...
mano paskutinysis pergyvenimas - kaip seksis gimti... unsure.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:07)
HCG buvo 38 .. siandien 86  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Babulka thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Žiūriu, sėkmių sezonas prasidėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 25, 16:38)
oi,Babulka,kaip dziaugiuos tavo laime,patikek.noreciau ir as kita savaite but tokia laiminga.o tu eini i darba,ar namie saugais?

Pirma savaite buvau namuose, bet dabar darbe.. cia lengvesnis laukimas smile.gif mokausi letai vaikscioti, nelakstyti laiptais... lotuliukas.gif
Atsakyti