QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 12:07)
Na nors cia tave radau, o tai vis galvoju kaip tu O atsakymai jauciu vel iki 14 gausi
Oj kaip laukiu geru ziniu
Babulka, va tau ir jokių pojūčiū šaunuolė
O man labai skauda pilvą
O man labai skauda pilvą
QUOTE(asentra @ 2007 04 25, 13:25)
O man labai skauda pilvą
Tai čia gi gerai Aš tai tiesiog miegavausi tuo skausmu, niekada nebučiau pagalvojus, kad galima džiaugtis kai tau skauda.
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 11:04)
Laikykis Ir apsišarvuok kantrybe, nes kaip paaiškėjo, HCG laukimas švelniai pereina į echoskopijų laukimą, o tas baigiasi tik po 9 mėn, o tada prasideda visai kitos baimės ir laukimai. Kuo tau nuoširdžiai linkiu.
Rašau taip, nes man tai buvo visiškas šokas, kad su HCG rezultatu pasirodo, kad tai nervų pradžia,o ne jokia pabaiga. Galvojau, gauni teigiamą HCG, visos tave sveikina, ir sedi sau laiminga, kaip tortas, daugiau jokių baimių, tik laimė ir džiaugsmas, o paaiškėjo, kad viskas visai ne taip.
Rašau taip, nes man tai buvo visiškas šokas, kad su HCG rezultatu pasirodo, kad tai nervų pradžia,o ne jokia pabaiga. Galvojau, gauni teigiamą HCG, visos tave sveikina, ir sedi sau laiminga, kaip tortas, daugiau jokių baimių, tik laimė ir džiaugsmas, o paaiškėjo, kad viskas visai ne taip.
Chi chi Sveika atvykus į mūsų pasaulį Aš irgi seniau taip galvojau . Ni figa
dideja...dideja...dideja...dideja...dideja...dideja...dideja...dideja... (buriu)
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 13:07)
Laukiu HCG.............
HCG buvo 38 .. siandien 86
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 14:07)
VALIO!!!!!
P.S.Taip laukiau tavo zinutes, na jau pradejau jaudintis... Bet labai gerai, kad viskas OK
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:07)
Sveeeeeeeeeeeeeeikinu
nu matai...o tu bijojai
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 15:07)