Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 10:04)
Laikykis  wub.gif Ir apsišarvuok kantrybe, nes kaip paaiškėjo, HCG laukimas švelniai pereina į echoskopijų laukimą, o tas baigiasi tik po 9 mėn, o tada prasideda visai kitos baimės ir laukimai. Kuo tau nuoširdžiai linkiu.  wub.gif

Ir taip kol vaikai išeina į pensiją, jei iki to laiko sulauki... biggrin.gif
Atsakyti
Linasi, gal jau zinai kiek leliuku isitvirtino?
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 25, 11:15)
Ir taip kol vaikai išeina į pensiją, jei iki to laiko sulauki... biggrin.gif

schmoll.gif Mano mama jau pensijoje. Mano močiūtė iki šiuol mano kad neturi laisvos akimirkos ją besirūpindama ir iš vis "tie vaikai yra toks galvos skausmas". lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 04 25, 10:19)
Linasi, gal jau zinai kiek leliuku isitvirtino?

Kaip faina, kad klausi 4u.gif Greičiausiai vienas, na nebent kitas (-i) buvo pasislėpęs kai buvo 5 savaitės, rytoj vakare eisiu jau ieškoti širdutės (-čių) 4u.gif
O kaip tu? Kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 10:47)
Aš rašysiu dienom nuo PUNKCIJOS, ok?

12d- 9,68
14d-32,4
17d-111
21d-408
25d-1663

DIENOS NUO PUNKCIJOS, punkcijos diena- nulinė.

nuo punkcijos g.gif tai gal nuo įsodinimo, taigi punkcijos nebuvo
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 04 25, 11:29)
nuo punkcijos  g.gif tai gal nuo įsodinimo, taigi punkcijos nebuvo

Prie įsodinimo dienos pridėjau 5, nes gi blastocistos, o kurią dieną įsodino Gonzai neprisimenu, tai tam kad ji galėtų suskaičiuot parašiau dienas nuo "punkcijos".
Papildyta:
QUOTE(linasi @ 2007 04 25, 11:27)
Greičiausiai vienas, na nebent kitas (-i) buvo pasislėpęs kai buvo 5 savaitės, rytoj vakare eisiu jau ieškoti širdutės (-čių) 4u.gif

Parašyk ką tiksliai matė 5 sav. Lygiai 5 sav buvo? Kuri tai rytoj diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 25 balandžio 2007 - 10:33
QUOTE(linasi @ 2007 04 25, 10:27)
Kaip faina, kad klausi 4u.gif Greičiausiai vienas, na nebent kitas (-i) buvo pasislėpęs kai buvo 5 savaitės, rytoj vakare eisiu jau ieškoti širdutės (-čių) 4u.gif
O kaip tu? Kaip nuotaikos?

Viskas juda po truputi...Daugiau parasau temeleje musu nestukes ir mamytes...Laukiam ir taves su lelium (-iais) musu plepalu skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 10:32)
Parašyk ką tiksliai matė 5 sav. Lygiai 5 sav buvo? Kuri tai rytoj diena?

Gydytoja sakė, kad lygiai 5 sav., nors jei skaičiuoti nuo mmm paskutinės dienos dar nepilnai 5 sav. Matė puslytę ir joje gemaliuką (na aš čia persiprašau, jei netiklsiai išsireiškiau blush2.gif ).
Rytoj bus 33 d. po įsodinimo arba 48 d. nuo paskutinių mmm pradžios. Tai išeitų apie 7 sav.

Bet tu juk žinai, kad visom labai skirtingai būna, ania? mirksiukas.gif Todėl esi labai rami, labai rami smile.gif Tau negalima jaudintis, tu esi nestuke.gif
Atsakyti
Babulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4u.gif how are you? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 25, 12:00)
Gydytoja sakė, kad lygiai 5 sav., nors jei skaičiuoti nuo mmm paskutinės dienos dar nepilnai 5 sav. Matė puslytę ir joje gemaliuką (na aš čia persiprašau, jei netiklsiai išsireiškiau blush2.gif ).
Rytoj bus 33 d. po įsodinimo arba 48 d. nuo paskutinių mmm pradžios. Tai išeitų apie 7 sav.

Bet tu juk žinai, kad visom labai skirtingai būna, ania? mirksiukas.gif Todėl esi labai rami, labai rami smile.gif Tau negalima jaudintis, tu esi  nestuke.gif

Bent jau dabar esu tikrai rami. net keista tokiai psichotukei kaip aš. Taip, visos skirtingos, ir tavo ir mano HCG skyriasi manau apie dešimt jai ne daugiau kartu. Būtų be galo keista, jei tą pačią dieną pas mus pamatytų tą patį.

Linkiu rytoj pamatyt širdutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 25, 12:16)
Babulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  4u.gif  how are you?  smile.gif

I'm beprote...... blink.gif biggrin.gif
Laukiu HCG............. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 25, 12:07)
I'm beprote...... blink.gif  biggrin.gif 

Nu tu pasakei lotuliukas.gif

Mirėja wub.gif
Atsakyti