Mirėja, tikrai dar gali nesimatyti, kai man buvo 5 sav. net pūslytės nematė, stresavau, kai buvo 5sav ir 3d, pūslytė buvo, bet gemaliuko nesimatė ir kai buvo 6sav ir pora dienų, tada pamatė gemaliuką, neatitiko laiko, sakė nerodė net 6 sav, o dabar vis lenkiam kokia savaite
linkiu, kad kitą savaitę pamatytum nuostabų dalyką, netik gemaliuką bet ir jo plakančią širdutę
Mireja,kelinta diena po isodinimo darei HCG?ir kokie skaiciukai buvo?man kazkaiop neleidzia perziuret ankstesniu dienu orasu .
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 24, 20:41)
Niu va, grįžau. Nei gerai nei blogai. Neštumas yra gimdoje, bet emrioniuko dar nesimato. Atsiliekam maždaug 4 dienas Dabar drebėsiu iki kitos sav. Bet labai tikiuosi kad viskas bus gerai.
Laikykis, viskas bus gerai Man ir 6 savaičių nematė.
QUOTE(KittyKitty @ 2007 04 25, 10:52)
Tikiu kad ir man pamatys ir mano liniuotė bus tokia pat graži kaip tavo
Aciu,Mireja.kitos sav.gale ir as bandysiu daryt HCG,bus 12d po.Dieve,isgirsk mano maldas .
QUOTE(GONZA @ 2007 04 25, 11:01)
Aciu,Mireja.kitos sav.gale ir as bandysiu daryt HCG,bus 12d po.Dieve,isgirsk mano maldas .
Laikykis Ir apsišarvuok kantrybe, nes kaip paaiškėjo, HCG laukimas švelniai pereina į echoskopijų laukimą, o tas baigiasi tik po 9 mėn, o tada prasideda visai kitos baimės ir laukimai. Kuo tau nuoširdžiai linkiu.
Rašau taip, nes man tai buvo visiškas šokas, kad su HCG rezultatu pasirodo, kad tai nervų pradžia,o ne jokia pabaiga. Galvojau, gauni teigiamą HCG, visos tave sveikina, ir sedi sau laiminga, kaip tortas, daugiau jokių baimių, tik laimė ir džiaugsmas, o paaiškėjo, kad viskas visai ne taip.
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 25, 10:00)
Tikiu kad ir man pamatys ir mano liniuotė bus tokia pat graži kaip tavo
Net neabejok, tikrai pamatys. Man 4 dienu atsilikima fiksavo iki kazkur 30 sav. O dabar diena dienon viskas atrodo
Kad tik tas HCG geras butu-viska iskentesiu.neigiamas rezultatas butu katastrofa,tai reikstu,kad ir vel teks bandyt is naujo.aisku,ir bandysim,bet man,asmeniskai,bus labai sunku atsigaut.su tokia mano nervu sistema .Aciu uz supratima ir palaikyma.