Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aga @ 2007 04 24, 20:21)
Orchi, sveika prisijungus, laikysim bendrai kumščius už tave.
Kokios klinikoj ir pas ką darysi?

Lankausi "Vaisingumo klinikoje" Kaune pas D.Visockiene.
Atsakyti
Niu va, grįžau. Nei gerai nei blogai. Neštumas yra gimdoje, bet emrioniuko dar nesimato. Atsiliekam maždaug 4 dienas verysad.gif Dabar drebėsiu iki kitos sav. Bet labai tikiuosi kad viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 24, 20:41)
Niu va, grįžau. Nei gerai nei blogai. Neštumas yra gimdoje, bet emrioniuko dar nesimato. Atsiliekam maždaug 4 dienas  verysad.gif Dabar drebėsiu iki kitos sav. Bet labai tikiuosi kad viskas bus gerai.  wub.gif

nu dar gali nesimatyti, bet suprantu tave wub.gif
Atsakyti
Mirėja, tik nestresuok schmoll.gif Dar tikrai gali nesimatyti....Kantrybės tau wub.gif
Atsakyti
Ačiū, stengiuosi. wub.gif Net neblogai sekasi, nes... radau lentelę kuri man labai patiko, nes ten yra "gestational sac" dydis, numatomas nėštumas ir HCG. Tai pagal TĄ wub.gif lentelę aš atitinku tiesiog idealiai: ir diena, ir HCG ir dydis. wub.gif To ir tikėsiu wub.gif Tegyvuoja INTERNETAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 24, 21:12)
Ačiū, stengiuosi.  wub.gif Net neblogai sekasi, nes... radau lentelę kuri man labai patiko, nes ten yra "gestational sac" dydis, numatomas nėštumas ir HCG. Tai pagal TĄ  wub.gif  lentelę aš atitinku tiesiog idealiai: ir diena, ir HCG ir dydis.  wub.gif To ir tikėsiu  wub.gif Tegyvuoja INTERNETAS  thumbup.gif

Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 24, 21:14)
Šaunuolė smile.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
Ačiū, stengiuosi.  wub.gif Net neblogai sekasi, nes... radau lentelę kuri man labai patiko, nes ten yra "gestational sac" dydis, numatomas nėštumas ir HCG. Tai pagal TĄ  wub.gif  lentelę aš atitinku tiesiog idealiai: ir diena, ir HCG ir dydis.  wub.gif To ir tikėsiu  wub.gif Tegyvuoja INTERNETAS  thumbup.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tikiu @ 2007 04 24, 19:54)
Babulka, nuoširdžiausi sveikinimai  thumbup.gif  4u.gif
Saugok savo mažylį  wub.gif

Aciu 4u.gif
Bandau saugoti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Orchi @ 2007 04 24, 20:15)
Labukas,

Esu visiska naujoke. Geguzes pabaigoje man darys pirma IVF. Labai reikia jusu visu palaikymo  unsure.gif

Linkiu kad butu pirmas ir paskutinis biggrin.gif
Atsakyti

o aš netgi turėjau progą šiandien tą lentelę pažiūrėti besėdėdama eilėj kartu su Mirėja ax.gif
Mirėja, labai faina, kad tave sutikau, nes būčiau prasinervavus ten per anksti atvažiavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 24, 21:45)
o aš netgi turėjau progą šiandien tą lentelę pažiūrėti besėdėdama eilėj kartu su Mirėja  ax.gif
Mirėja, labai faina, kad tave sutikau, nes būčiau prasinervavus ten per anksti atvažiavus   doh.gif

Ugu. Aš irgi su tavim bežvengdama biggrin.gif pamiršau kad aš labai bijau. Nieka dar aš VK neleidau laiką taip smagiai thumbup.gif

Ne, ten tik HCG lentelė buvo. Tą, apie kurią rašau ką tik radau Inete. Jei kam reiks- rašykit, nes kažkaip užsaivinau o įdėt neleidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 24 balandžio 2007 - 21:06
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 24, 22:04)
Ugu. Aš irgi su tavim bežvengdama  biggrin.gif  pamiršau kad aš labai bijau. Nieka dar aš VK neleidau laiką taip smagiai  thumbup.gif

jeigu kas nors dar labai bijote sėdėti VK eilėj, sekantį kartą aš ten lankysiuosi ateinantį šeštadienį anksti ryte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai tik kitą treč biggrin.gif

Bandau įdėti nuorodą į tą psl. Gal kam bus įdomu. Ten labai detaliai apie pirmą nėštumo trimestrą.

labai graži lentelė

Valio, man atidaro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 24 balandžio 2007 - 21:25