Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 23, 21:30)
labutis mergaites  smile.gif  sveikinu visas mergaites kuriom pasiseke ir kurios dar tik laukia sekmes  4u.gif  jei mano tyrimai bus geri tai man darys IVF birzelio menesi  smile.gif

ar jau galiu itraukt i sarasiuka? 4u.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(nora55 @ 2007 04 23, 19:34)
Babulka,

labai saunu thumbup.gif , viskas bus puikiai, ir tuos gandrus reikia laikyt Klaipedoje, nes visos jau ju uzsilaukem, ir manes birzelio men laukia IVF...
Suteikei vilties  smile.gif

oj kaip gauseja musu gretos 4u.gif nora55, noreciau ir tave i sarasiuka ..ar galiu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2007 04 24, 09:31)
Gal as kazka praleidau, taciau ar K. jau ir IVF daro?
blink.gif  unsure.gif  g.gif
Nuo kada?

Tai gi Paidukė pas K. vaikšto (tikiuosi, nieko nepainioju blush2.gif )
K. paruošia iki IVFo, o pats IVFas vyksta VK.

QUOTE(GONZA @ 2007 04 24, 09:16)
Mergaites,ar gali taip buti,kad sekancia diena po isodinimo dingsta visi pojuciai-krutu skausmas,pilvo maudimas.ar cia jau vsio,galas  verysad.gif.

GONZA, baik triznioti schmoll.gif Per dvi savaites dar 10 kartų sugalvosi, kad jau vsio, galas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 24 balandžio 2007 - 11:45
Mes gal vienos kitas nelabai supratome. Nežinau ar jis ruošia, ar ne. Aš tik norėjau sužinoti, ar kreipiantis į Vaisingumo kliniką reikia turėti dokumentą kuriame atsispindėtų nevaisingumo priežastis (mano atveju nepraeinami kiaušintakiai). Dabar žinau, kad ką turiu atsišvietusi, operacijų išrašai, gimdos nuotrauka - viskas pravers.
Atsiprašau jeigu prieš tai ne taip suformulavau klausimą.
Atsakyti
Žieminuke, neškis visus tyrimus, ką turi 4u.gif Jei kas bus neaišku, tirs VK 4u.gif
Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 04 24, 12:24)
ar jau galiu itraukt i sarasiuka?  4u.gif  drinks_cheers.gif

Papildyta:

oj kaip gauseja musu gretos  4u.gif  nora55, noreciau ir tave i sarasiuka ..ar galiu? wub.gif

smile.gif taip gali itraukti mane sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 24, 08:16)
Mergaites,ar gali taip buti,kad sekancia diena po isodinimo dingsta visi pojuciai-krutu skausmas,pilvo maudimas.ar cia jau vsio,galas  verysad.gif.

Gonza as kai pastojau po antro IVF tai nieko nejaučiau tik vidinę ramybę wub.gif Stenkis ir tu tik ją pajusti wub.gif
Atsakyti
po pietu vel jauciu,kad turiu krutine ir pilva maudzia,kad net negaliu daug vaiksciot.gydytoja sake,kad ant kito savaitgalio galesiu daryt HCG,tik nepaklausiau,kokios jo normos.sakykit patyrusios,kokia zemiausia riba ir ties kokiais skaiciukais jau galima dziaugtis?
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 24, 18:59)
po pietu vel jauciu,kad turiu krutine ir pilva maudzia,kad net negaliu daug vaiksciot.gydytoja sake,kad ant kito savaitgalio galesiu daryt HCG,tik nepaklausiau,kokios jo normos.sakykit patyrusios,kokia zemiausia riba ir ties kokiais skaiciukais jau galima dziaugtis?

paskaityk keletą puslapių atgal šitoj temoj smile.gif
Atsakyti
Babulka, nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Saugok savo mažylį wub.gif
Atsakyti
Labukas,

Esu visiska naujoke. Geguzes pabaigoje man darys pirma IVF. Labai reikia jusu visu palaikymo unsure.gif
Atsakyti
Orchi, sveika prisijungus, laikysim bendrai kumščius už tave.
Kokios klinikoj ir pas ką darysi?
Atsakyti
QUOTE(Orchi @ 2007 04 24, 20:15)
Labukas,

Esu visiska naujoke. Geguzes pabaigoje man darys pirma IVF. Labai reikia jusu visu palaikymo  unsure.gif

Orchi, sėkmės tau smile.gif Laikysim visos kumščius už tave 4u.gif
Atsakyti