Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Babulka, labai smagu, kad ilgini sarasiuka thumbup.gif Sveikinu labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 23, 11:30)
Man gresia atleidimas is darbo su irasu: puse dienos nei su kuo nesisnekejo, kita puse - kvailai sypsojosi monitoriui ir momentais asarojo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Babulka, sveikinu wub.gif
Atsakyti
babulka sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sekmes ir toliau laikykis labai gera kai dar kas nors tampa nestuke.gif tai rodos kad ir man sansai dideja lotuliukas.gif
Atsakyti
Babulka wub.gif nuostabu clap.gif yahoo.gif sveikinu
Atsakyti
sveikinu, Valio clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 23, 20:06)
Man dar liko lygiai 24 val iki vizito pas M  wub.gif Jei bus viskas gerai tai bandysiu nusiramint. O dabar... Kažkaip širdy jaučiuosi labai rami, o galva... stogas čiuožia  umn.gif na niekaip negaliu patikėt kad tai tiesa, kad aš  blink.gif turėsiu  blink.gif  blink.gif VAIKĄ  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Kai suskamba tel. pašokstu iki lubu, nes kažkaip man vis vaidenasi, kad paskambins iš laboratorijos ir pasakys: "atsiprašome, ne jūsų skaičius pasakėm".  doh.gif

jooo.. pasirodo pastojus trizniojimas tampa dar sunkesnes formos, nei laukiant pastojimo..... lotuliukas.gif

Niu tikekimes kad viskas bus gerai.......

Simtaspenkiasdesimta karta aciu labai labai visoms uz palaikyma.. wub.gif Tai dar ne laimejimas, tai tik pirma didzioji pakopa... visos mes salia jos, o dauguma jau aukstai aukstai uzkopusios... thumbup.gif

As irgi ten noriu... ir visoms mums ten labai labai reikia.. biggrin.gif
Atsakyti
labutis mergaites smile.gif sveikinu visas mergaites kuriom pasiseke ir kurios dar tik laukia sekmes 4u.gif jei mano tyrimai bus geri tai man darys IVF birzelio menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 23, 20:30)
labutis mergaites  smile.gif  sveikinu visas mergaites kuriom pasiseke ir kurios dar tik laukia sekmes  4u.gif  jei mano tyrimai bus geri tai man darys IVF birzelio menesi  smile.gif

sekmes kuo didziausios ir pasisekimo kad pavyktu is pirmo karto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 23, 21:50)
sekmes kuo didziausios ir pasisekimo kad pavyktu is pirmo karto  4u.gif  4u.gif

Pradedancioms sekmes ir kantrybes! 4u.gif
Babulka, Mireja, lotuliukas.gif visos taip trizniojo, as kol 4 kartus HCG nepasidariau ir gal 5 testu (jau veliau), tai nelabai tikejau.
Bet kai zirniuka jau pamate - tikejau. Ir parode, kad sirduke plaka... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2007 04 23, 21:53)
Pradedancioms sekmes ir kantrybes! 4u.gif
Babulka, Mireja,  lotuliukas.gif  visos taip trizniojo, as kol 4 kartus HCG nepasidariau ir gal 5 testu (jau veliau), tai nelabai tikejau.
Bet kai zirniuka jau pamate - tikejau. Ir parode, kad sirduke plaka... nestuke.gif

O kada tau jau matė širdutę? Ir dar blush2.gif Papasakok kaip tau HCG augo.
Papildyta:
QUOTE(Babulka @ 2007 04 23, 21:29)
jooo.. pasirodo pastojus trizniojimas tampa dar sunkesnes formos, nei laukiant pastojimo..... lotuliukas.gif

Vo-vo. Aš irgi maniau, kad gauni teigiamą HCG ir tokia ramybė ir palaima 9 mėn. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 23 balandžio 2007 - 21:00
QUOTE(aussteja @ 2007 04 23, 21:50)
sekmes kuo didziausios ir pasisekimo kad pavyktu is pirmo karto  4u.gif  4u.gif

didelis aciukas uz palaikyma smile.gif labai noreciau kad is pirmo karto pavyktu 4u.gif bet cia jau kaip dievas duos smile.gif
Papildyta:
merginos gal galit man paaiskinti kas tas HCG, kol kas as nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 23, 22:10)
merginos gal galit man paaiskinti kas tas HCG, kol kas as nezinau  blush2.gif

Tai hormoninis kraujo tyrimas, pagal jo koncentracija kraujyje nustatoma ar yra nestumas smile.gif
Atsakyti