Babulka, labai smagu, kad ilgini sarasiuka Sveikinu labai labai
QUOTE(Babulka @ 2007 04 23, 11:30)
Man gresia atleidimas is darbo su irasu: puse dienos nei su kuo nesisnekejo, kita puse - kvailai sypsojosi monitoriui ir momentais asarojo
Babulka, sveikinu
babulka sveikinu sekmes ir toliau laikykis labai gera kai dar kas nors tampa tai rodos kad ir man sansai dideja
Babulka nuostabu sveikinu
sveikinu, Valio
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 23, 20:06)
Man dar liko lygiai 24 val iki vizito pas M Jei bus viskas gerai tai bandysiu nusiramint. O dabar... Kažkaip širdy jaučiuosi labai rami, o galva... stogas čiuožia na niekaip negaliu patikėt kad tai tiesa, kad aš turėsiu VAIKĄ
Kai suskamba tel. pašokstu iki lubu, nes kažkaip man vis vaidenasi, kad paskambins iš laboratorijos ir pasakys: "atsiprašome, ne jūsų skaičius pasakėm".
Kai suskamba tel. pašokstu iki lubu, nes kažkaip man vis vaidenasi, kad paskambins iš laboratorijos ir pasakys: "atsiprašome, ne jūsų skaičius pasakėm".
jooo.. pasirodo pastojus trizniojimas tampa dar sunkesnes formos, nei laukiant pastojimo.....
Niu tikekimes kad viskas bus gerai.......
Simtaspenkiasdesimta karta aciu labai labai visoms uz palaikyma.. Tai dar ne laimejimas, tai tik pirma didzioji pakopa... visos mes salia jos, o dauguma jau aukstai aukstai uzkopusios...
As irgi ten noriu... ir visoms mums ten labai labai reikia..
labutis mergaites sveikinu visas mergaites kuriom pasiseke ir kurios dar tik laukia sekmes jei mano tyrimai bus geri tai man darys IVF birzelio menesi
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 23, 20:30)
labutis mergaites sveikinu visas mergaites kuriom pasiseke ir kurios dar tik laukia sekmes jei mano tyrimai bus geri tai man darys IVF birzelio menesi
sekmes kuo didziausios ir pasisekimo kad pavyktu is pirmo karto
QUOTE(aussteja @ 2007 04 23, 21:50)
Pradedancioms sekmes ir kantrybes!
Babulka, Mireja, visos taip trizniojo, as kol 4 kartus HCG nepasidariau ir gal 5 testu (jau veliau), tai nelabai tikejau.
Bet kai zirniuka jau pamate - tikejau. Ir parode, kad sirduke plaka...
QUOTE(Erode @ 2007 04 23, 21:53)
Pradedancioms sekmes ir kantrybes!
Babulka, Mireja, visos taip trizniojo, as kol 4 kartus HCG nepasidariau ir gal 5 testu (jau veliau), tai nelabai tikejau.
O kada tau jau matė širdutę? Ir dar Papasakok kaip tau HCG augo.
Papildyta:
QUOTE(Babulka @ 2007 04 23, 21:29)
jooo.. pasirodo pastojus trizniojimas tampa dar sunkesnes formos, nei laukiant pastojimo.....
Vo-vo. Aš irgi maniau, kad gauni teigiamą HCG ir tokia ramybė ir palaima 9 mėn.
QUOTE(aussteja @ 2007 04 23, 21:50)
didelis aciukas uz palaikyma labai noreciau kad is pirmo karto pavyktu bet cia jau kaip dievas duos
Papildyta:
merginos gal galit man paaiskinti kas tas HCG, kol kas as nezinau
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 23, 22:10)
merginos gal galit man paaiskinti kas tas HCG, kol kas as nezinau
Tai hormoninis kraujo tyrimas, pagal jo koncentracija kraujyje nustatoma ar yra nestumas