Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2007 04 06, 08:49)
.......... ir embrioniukai jau su tokiu dideliu klaustuku (kažkaip l keistai vadina libo chrustuoti ar gumbuoti, vienžo labai jau nelygūs doh.gif ).

Oi, prajuokinai lotuliukas.gif Lygtai segmentuoti, jeigu gerai prisimenu ax.gif

Visoms linksmų šv. Velykų, ir kad iš tų velykinių kiaušinių gautųsi daug daug
nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Fragmentuoti biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir man jau sklerozė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms wub.gif Labai malonu, kad tiek daug žmonių man linki sėkmės wub.gif Kol kas dar esu rami. biggrin.gif

Norėčiau patikslinti. LV man iki blastocistų augina ne snaigutes, bet po įsodinimo svežiame cikle liko dar 8 embrionai, PRIEŠ užšaldant augino iki blastocistų. Iš 8 iki blastocistų išaugo 6, ir tada jos užšaldė. Dabar atšaldo po du ir įsodina. Čia mano antras bandymas, dar dvi blastocistos liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 06 balandžio 2007 - 21:51
Mirėja, labai labai tikiu,kad tau pasiseks mirksiukas.gif
Stiprybės, kantrybės ir nestuke.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 06, 17:45)
Fragmentuoti biggrin.gif

Vat, vat ir man ta pati problemele g.gif Per visus IVF man gaudavosi embrioniukai su nelygiu pavirsiumi, kaip gydytoja sake:" nekokybiski". Gal galit mane apsviesti kas tai per dalykas ir del kokiu priezasciu tai atsitinka? verysad.gif Gydytoja siule Donora... Tai gal cia mano ir vyro chromosomos nesutinka g.gif g.gif
Atsakyti
kiek suprantu, nekokybiški nebūtinai fragmentuoti...sunku pasakyti, ką tavo gydytojai turėjo omeny.
Atsakyti
Labukas. Gal gali man papasakot, kokia viso to apvaisinimo eiga, kaip jauteisi po hormonų gėrimo? Kaip tau paėmė tas kiaušialastes ir visa kita. Mūsų labai prasti spermos tyrimai: 1 mln/1ml. ir tik 10% judrumas. Žilaitienė sakė, kad tikrai reikės dirbtinio apvaisinimo (manu ICSI, nes labai jau prasti rezultati). Jau psichologiškai tam ruošiamės, bet norėčiau tiksliau viską sužinoti. Ačiū
Atsakyti
Merginos, kurios nutraukete crinono naudojima ar atsirado jums kokiu isskyru g.gif Man pradejo pilva mausti ir gabalais kristi toks atrodo apipelijes crinonas, na tai manau likuciai, bet atsirado ir tokiu rudu gleivetu isskyru, ko anksciau niekada nebuvo. Kazkaip neramu pasidare g.gif g.gif
Atsakyti
O ka tavo gydytoja sako?
Atsakyti
Jums noriu palinkėti iš visos širdies, kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad naujos jėgos vėl atgimtų su gamta, kad šviesią mintį dar geresnė keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - juos saugotų, globotų, neapleistų. Su gražiausia pavasario švente!!!
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 04 08, 07:57)
Merginos, kurios nutraukete crinono naudojima ar atsirado jums kokiu isskyru  g.gif Man pradejo pilva mausti ir gabalais kristi toks atrodo apipelijes crinonas, na tai manau likuciai, bet atsirado ir tokiu rudu gleivetu isskyru, ko anksciau niekada nebuvo. Kazkaip neramu pasidare  g.gif  g.gif

Nežinau, Philipuks. O gal turi galimybę gydytojai pasiskambinti, o gal turinčios daugiau patirties galės kuo patarti blush2.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti