Sveikos merginos, si menesi priverstinai ilsiuosi, nes pries tai turejau iseiles 3 IUI ir aisku jos nepavyko Jau su gydytoja aptarinejome IVF, kaina man suskaiciavo, bet taip atsitiko, kad kai tik man prasidejo ciklas jos nebuvo, o as noreciau jau kita cikla pradeti stimuliuotis IVF, man butu taikoma trumpa schema, nes pas mane viskas OK, vyro problemos.
Noreciau jusu paklausti, ar dar pries IVF yra visoms daromi kokie specialus tyrimai (as ir taip jau skersai -isilgai istirta) ir nuo kurios daugmaz ciklo dienos pradedama stimuliacija taikan trumpa schema Aisku, galeciau apsilankyti pas gydytoja, bet tai kainuoja, butu man daug paprasciau uzsiregistruoti pas ja pvz.; 1 ar 2 ciklo diena, taip kaip darydavau pries IUI
Darlut, visai neblogas derlius nusimato Laikom kumščius
linlei, matau, kad dar kažko neaptarėt su gydytoja Neeksperimentuok pati nieko Daraisi IVF- ant vieno papildomo vizito pas gydytoją tikrai nepritaupysi
linlei, matau, kad dar kažko neaptarėt su gydytoja Neeksperimentuok pati nieko Daraisi IVF- ant vieno papildomo vizito pas gydytoją tikrai nepritaupysi
QUOTE(Darla @ 2007 04 21, 18:31)
Pristatau trumpai ir savo naujienas Šiandien buvo mano pirmoji apžiūra: turiu 14 folikulų 10-14 mm. Kita apžiūra antradienį. Tikriausiai jau kitą savaitę nusimato ir punkcija
Kitos naujienos - kitą savaitę (kaip Agutė ir minėjo - man dabar sesija,tai prie kompiuterio visiškai neprisėdu,nes nėra galimybių, bet naujienas pranešiu )
Larisa,
Kitos naujienos - kitą savaitę (kaip Agutė ir minėjo - man dabar sesija,tai prie kompiuterio visiškai neprisėdu,nes nėra galimybių, bet naujienas pranešiu )
Larisa,
Darlut gera pradžia tai jau pusė darbo
Darla
Darla didžiausios sekmės
linlei,pritariu Vilmai -tikrai labai nepritaupysi
geriau nueik pas gydytoja
Darla,kuo dideliausios sekmes
geriau nueik pas gydytoja
Darla,kuo dideliausios sekmes
QUOTE(Darla @ 2007 04 21, 16:31)
Pristatau trumpai ir savo naujienas
Darla , labai gražūs tavo pasiekimai
P.S. Daivut, gal mano žinutės nematei
Darla, linkiu paciu geriausiu rezultatu
Gal galit pasakyt,kada liausis tas pilvo maudimas po punkcijo?nelabai malonus jausmas,net eiti turiu susilenkus.negi reikes imti biuleteni???
QUOTE(GONZA @ 2007 04 22, 15:25)
Gal galit pasakyt,kada liausis tas pilvo maudimas po punkcijo?nelabai malonus jausmas,net eiti turiu susilenkus.negi reikes imti biuleteni???
Man maude 3 - 4 dienas