Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos merginos, si menesi priverstinai ilsiuosi, nes pries tai turejau iseiles 3 IUI ir aisku jos nepavyko verysad.gif Jau su gydytoja aptarinejome IVF, kaina man suskaiciavo, bet taip atsitiko, kad kai tik man prasidejo ciklas jos nebuvo, o as noreciau jau kita cikla pradeti stimuliuotis IVF, man butu taikoma trumpa schema, nes pas mane viskas OK, vyro problemos.
Noreciau jusu paklausti, ar dar pries IVF yra visoms daromi kokie specialus tyrimai (as ir taip jau skersai -isilgai istirta) rolleyes.gif ir nuo kurios daugmaz ciklo dienos pradedama stimuliacija taikan trumpa schema g.gif Aisku, galeciau apsilankyti pas gydytoja, bet tai kainuoja, butu man daug paprasciau uzsiregistruoti pas ja pvz.; 1 ar 2 ciklo diena, taip kaip darydavau pries IUI blink.gif
Atsakyti
Darlut, visai neblogas derlius nusimato wub.gif Laikom kumščius wub.gif wub.gif

linlei, matau, kad dar kažko neaptarėt su gydytoja g.gif Neeksperimentuok pati nieko doh.gif Daraisi IVF- ant vieno papildomo vizito pas gydytoją tikrai nepritaupysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 04 21, 18:31)
Pristatau trumpai ir savo naujienas  ax.gif  Šiandien buvo mano pirmoji apžiūra: turiu 14 folikulų 10-14 mm. Kita apžiūra antradienį. ax.gif Tikriausiai jau kitą savaitę nusimato ir punkcija  ax.gif 
Kitos naujienos - kitą savaitę  ax.gif  (kaip Agutė ir minėjo - man dabar  sesija,tai prie kompiuterio visiškai neprisėdu,nes nėra galimybių, bet naujienas pranešiu  ax.gif )
Larisa,  wub.gif

Darlut gera pradžia tai jau pusė darbo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Darla thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Darla didžiausios sekmės wub.gif
Atsakyti
Darla, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
linlei,pritariu Vilmai -tikrai labai nepritaupysi schmoll.gif
geriau nueik pas gydytoja doctor.gif

Darla,kuo dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 04 21, 16:31)
Pristatau trumpai ir savo naujienas  ax.gif 

Darla thumbup.gif , labai gražūs tavo pasiekimai mirksiukas.gif

P.S. Daivut, gal mano žinutės nematei blush2.gif

Atsakyti
Vispu, sveikinu 4u.gif

Darlut, puikios naujienos mirksiukas.gif

Medeina, ne, nemačiau, atsakau į a.ž.
Atsakyti
Darla, linkiu paciu geriausiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt,kada liausis tas pilvo maudimas po punkcijo?nelabai malonus jausmas,net eiti turiu susilenkus.negi reikes imti biuleteni???
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 22, 15:25)
Gal galit pasakyt,kada liausis tas pilvo maudimas po punkcijo?nelabai malonus jausmas,net eiti turiu susilenkus.negi reikes imti biuleteni???

Man maude 3 - 4 dienas smile.gif
Atsakyti