Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Babulka @ 2007 04 20, 12:59)
Man kilo mintis kad po stimuliacijos gime... nes IVF gal 7 embrionu nesodino.....?

Sodina, sodina. Net atrodo normaliose klinikose, sveiko proto gydytojai ir iki 11 sodina. ČIA AŠ NE APIE LIETUVĄ. Eva.ru atsirado tema kur autorė piktinosi kad jau įsodino rodos 4, tai panos jai parašė: "čia daug??? blink.gif Man sodino 7, o man 9, o man...." doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 20 balandžio 2007 - 19:27
4u.gif 4u.gif
QUOTE(Juze @ 2007 04 20, 20:03)
Sveika prisijungus kauniete
su kompanija group.gif tikrai daug lengviau
gero tau starto 4u.gif  biggrin.gif

4u.gif aciu kad taip fainai mane priemete i savo gretas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 04 20, 20:12)
Tik ka per rusu Tv rode mergina, kuri gime po IVF. Si  mergina pagimde dukryte NATURALIAI  thumbup.gif

schmoll.gif Ji pagimdė BERNIUKĄ. 3,308 kg, 51cm.
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 20, 20:05)
as tai nuejau pries mmm tai paskyre tyrimus per menesi juos pasidariau o kita menesi jei tyrimai geri pradedami leisti vaistai ir gydytojo stebejimai jei viskas gerai tai darys  ivf tai mazdaug per du men viska susitvarkysiu o maniau kad bus ilgiau  4u.gif  biggrin.gif

smile.gif tada palyginus labai greitai viskas vyksta,eisiu pirmadieni ziuresim ka pasakys daktare g.gif daug ramiau man viduje kaip yra palaikanciu merginu tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 20, 20:18)
Sodina, sodina. Net atrodo normaliose klinikose, sveiko proto gydytojai ir iki 11 sodina. ČIA AŠ NE APIE LIETUVĄ. Eva.ru atsirado tema kur autorė piktinosi kad jau įsodino rodos 4, tai panos jai parašė: "čia daug???  blink.gif Man sodino 7, o man 9, o man...."  doh.gif

O man 6 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 04 20, 22:09)

Čia tu rimtai ar juokauji? unsure.gif
Atsakyti
Mirėja, panos tiesiog nepakomentuoja, kad tiek daug įsodina todėl, kad tie virš 3 būna prastos kokybės, tai ir atrodo tie skaičiai kaip iš kokio siaubiako.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 21, 09:00)
Mirėja, panos tiesiog nepakomentuoja, kad tiek daug įsodina todėl, kad tie virš 3 būna prastos kokybės, tai ir atrodo tie skaičiai kaip iš kokio siaubiako.

Jo, aš suprantu, kad blastocistų ar 8A nieks tiek nesodina. Beto, kiek skaičiau apie tokius įsodinimus, nei vienas neštumu nesibaigė. BET tikrai kitam bandymui į tokią kliniką nejčiau. schmoll.gif Aš suprantu, kad prie pvz. trijų gerų 8 ląstelių dar įsodintų vieną 2 ląstelių, kuris turi min. šansų. Gi nemesi lauk. Bet 9 ar 11 blink.gif Ir taip po kelis kartus tai pačiai blink.gif Man rodos, yra situacijų, kai reikia sustot ir pagalvot, o ne daryt, daryt, daryt... iš esmės kartuojant tą pačią klaidą.

Aišku, gydytojams geriau matyt, gal... bet kad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 21 balandžio 2007 - 08:07
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 20, 19:08)
vaisingumo gertrudos gve

Sveika prisijungus
4u.gif Pas koki daktara lankaisi VK
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Gal kuri nors is jusu esate girdejusi apie dirbtini apvaisinima Anglijoje?.. Internete radau nuorodu i klinikas, bet gal kuri rimciau domejotes, o gal darete? Tai labai svarbu. Prasau atsakykit jei kas zinote ka nors? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kai po stimuliacijos isaugo 7 kiaus, gydytoja sake kad rezultatai nestulbinantys. O kai apsivaisino 6 is ju, pakeite nuomone, net buvo kalba api 1 isodinima, taciau nerizikavom ir dejom 3, kita trejetuka saugiai uzsaldem. Ir visi trys is pradziu prigijo, tik po trejeto savaiciu vienas sustojo vystytis. Taigi jau 8 men. nesioju du auksiukus nestuke.gif thumbup.gif Aciu puikioms gydytojoms D. Visockienei ir Usonienei notworthy.gif
Atsakyti
Pristatau trumpai ir savo naujienas ax.gif Šiandien buvo mano pirmoji apžiūra: turiu 14 folikulų 10-14 mm. Kita apžiūra antradienį. ax.gif Tikriausiai jau kitą savaitę nusimato ir punkcija ax.gif
Kitos naujienos - kitą savaitę ax.gif (kaip Agutė ir minėjo - man dabar sesija,tai prie kompiuterio visiškai neprisėdu,nes nėra galimybių, bet naujienas pranešiu ax.gif )

Larisa, wub.gif
Atsakyti