Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2007 04 20, 14:40)
Peti, būtinai perspėk gydytoją apie prolaktiną. Nelabai aš išmanau kaip elgiamasi tokiu atveju - ar užtenka jį numušinėti protokolo metu, ar reikia jau turėti jį numuštą prieš stimuliaciją. Tai svarbu - tarkis su gydytoja.

Ačiū Tau, Daiva, už supratingumą wub.gif
Būtinai pasitarsiu smile.gif
Atsakyti
labutis mergaites 4u.gif nezinau ar i sia tema pataikiau bet zinau kad paskaicius kokios visos cia ryztingos ir kovoja,nusprendziau ir as kovoti toliau,pries 5 metus turejau 4 inseminacijas,aisku daug tyrumu,daug vaistu,daug nervu,ir nieko verysad.gif puoliau i depresija,bet dabar tvirtai nusprendziau eiti atgal i klinika noriu dirbtinio apvaisinimo,uzsirasiau pirmadieniui i konsultacija paziuresiu ka gydytoja pasiulys,nuo ko tas kelias prasiseda,manau su jusu palaikymu bus daug drasiau,siaip man truksta info apie visa sita procedura,bet manau suzinosiu,kazka is gydytojas kazka is jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 20, 11:36)
Sveikos Bendražygės 4u.gif
Kitą savaitę pradėsiu "badytis", planuojasm trumpą scemą. Jau viską suderinom, o šiandien pasitikslinau prolaktiną ir l.susinervinau - 545. Viršija normas doh.gif  O su manim viskas būdavo gerai, vadinasi senstu.... Kadangi visada atitikdavau visas normas idealiai, kaip 90-60-90, tai dabar kažkaip susinervinau. Ar tai nepamaišys startavimui.
Reiks skambinti savo daktarei g.gif

Nenoriu taves nugazdinti, bet pvz. man, gyditoja net neleido startuoti kol nesureguliavau savo prolaktino. Geriau Bromokriptina po visa tablete ir dabar geriu po puse, gersiu tol kol tapsiu nestuke.gif ir nutraukti sio vaisto negalima is kart, nes tokiu atveju galima sukelti persileidima. Taip, kad butina pranesk daktarei. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 20, 14:41)
labutis mergaites 4u.gif  nezinau ar i sia tema pataikiau bet zinau kad paskaicius kokios visos cia ryztingos ir kovoja,nusprendziau ir as kovoti toliau,pries 5 metus turejau 4 inseminacijas,aisku daug tyrumu,daug vaistu,daug nervu,ir nieko  verysad.gif  puoliau i depresija,bet dabar tvirtai nusprendziau eiti atgal i klinika noriu dirbtinio apvaisinimo,uzsirasiau pirmadieniui i konsultacija paziuresiu ka gydytoja pasiulys,nuo ko tas kelias prasiseda,manau su jusu palaikymu bus daug drasiau,siaip man truksta info apie visa sita procedura,bet manau suzinosiu,kazka is gydytojas kazka is jusu smile.gif

Sveika, manau, jei planuojat daryti IVF, tai pataikei būtent čia. Čia mergaitės labai palaiko vieną kitą, o jo tikrai reikia. Bet linkiu neužsibūti ir atsirasti Darvienos parašiuko pabaigoje 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 20, 18:10)
Sveika, manau, jei planuojat daryti IVF, tai pataikei būtent čia. Čia mergaitės labai palaiko vieną kitą, o jo tikrai reikia. Bet linkiu neužsibūti ir atsirasti Darvienos parašiuko pabaigoje 4u.gif  wub.gif  mirksiukas.gif

ax.gif taip planuojam daryti IVF,o palaikymo tikrai labai reikia verysad.gif malonu kad kazkas atsiliepia i palaikyma 4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
kauniete, jei tu iš Kauno, kokioj klinikoj lankais?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 20, 18:53)
kauniete, jei tu iš Kauno, kokioj klinikoj lankais?

vaisingumo gertrudos gve
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 20, 14:41)
labutis mergaites 4u.gif  nezinau ar i sia tema pataikiau bet zinau kad paskaicius kokios visos cia ryztingos ir kovoja,nusprendziau ir as kovoti toliau,pries 5 metus turejau 4 inseminacijas,aisku daug tyrumu,daug vaistu,daug nervu,ir nieko  verysad.gif  puoliau i depresija,bet dabar tvirtai nusprendziau eiti atgal i klinika noriu dirbtinio apvaisinimo,uzsirasiau pirmadieniui i konsultacija paziuresiu ka gydytoja pasiulys,nuo ko tas kelias prasiseda,manau su jusu palaikymu bus daug drasiau,siaip man truksta info apie visa sita procedura,bet manau suzinosiu,kazka is gydytojas kazka is jusu smile.gif

kauniete sekmes tau startuojant as irgi neseniai buvau naujoke tai man daug ka paaiskino merginos ir jau gegeze startuoju 1 ivf sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 20, 19:47)
kauniete sekmes tau startuojant as irgi neseniai buvau naujoke tai man daug ka paaiskino merginos ir jau gegeze startuoju 1 ivf sekmes ir tau  4u.gif

didelis aciukas tau uz palaikyma 4u.gif ir tau sekmes didziausios ax.gif po kiek laiko nusprendzia ivf daryti po men ar dviejiu as apie tai dar nieko nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 20, 18:22)
ax.gif taip planuojam daryti IVF,o palaikymo tikrai labai reikia verysad.gif malonu kad kazkas atsiliepia i palaikyma  4u.gif aciu mirksiukas.gif

Sveika prisijungus kauniete
su kompanija group.gif tikrai daug lengviau
gero tau starto 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 04 20, 18:54)
didelis aciukas tau uz palaikyma  4u.gif ir tau sekmes didziausios ax.gif  po kiek laiko nusprendzia ivf daryti po men ar dviejiu as apie tai dar nieko nezinau verysad.gif

as tai nuejau pries mmm tai paskyre tyrimus per menesi juos pasidariau o kita menesi jei tyrimai geri pradedami leisti vaistai ir gydytojo stebejimai jei viskas gerai tai darys ivf tai mazdaug per du men viska susitvarkysiu o maniau kad bus ilgiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik ka per rusu Tv rode mergina, kuri gime po IVF. Si mergina pagimde dukryte NATURALIAI thumbup.gif
Atsakyti