Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2007 04 20, 11:36)
.... Kadangi visada atitikdavau visas normas idealiai, kaip 90-60-90,............

O vyra reikia rinktis 90-60-40, t.y. 90 metų, 60 milijonų sąskaitoj, 40 laipsnių temperatūros biggrin.gif
Sorry, pašiukšlinau ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 04 20, 12:14)
O vyra reikia rinktis 90-60-40, t.y. 90 metų, 60 milijonų sąskaitoj, 40 laipsnių temperatūros  biggrin.gif
Sorry, pašiukšlinau ne į temą  blush2.gif

na, tik jeigu ir vaikų nuo tokio vyro norėtųsi, tai dar reikia ir kad spermograma gera būtų... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tas maudimas pilvo apačioj visą laiką turi būti g.gif kartais toks jausmas lyg amžinai norėčiau i tualetą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 04 20, 12:02)
Nešiojuosi 4: du labai geri ir du prastesni ax.gif Pažiūrėsim kuo baigsis mūšis g.gif

OHO, gresia ketvertukas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matėt, vakar per žinias pasakojo, kad rodos Saudu Arabijoje gime 6 mergatės po IVF kiek supratau. Laimingas tėvelis iš poperiuko žurnalistams vardus skaitė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 20 balandžio 2007 - 11:55
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 20, 12:54)
Matėt, vakar per žinias pasakojo, kad rodos Saudu Arabijoje gime 6 mergatės po IVF kiek supratau. Laimingas tėvelis iš poperiuko žurnalistams vardus skaitė.  biggrin.gif

eee, o redukcija tokiais atvejais nedaroma? g.gif nes man asmeniškai tai čia jau šiek tiek nenormalu... blink.gif

gal aš čia biški ir per žiauriai... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 20, 12:54)
Matėt, vakar per žinias pasakojo, kad rodos Saudu Arabijoje gime 6 mergatės po IVF kiek supratau. Laimingas tėvelis iš poperiuko žurnalistams vardus skaitė.  biggrin.gif

Man kilo mintis kad po stimuliacijos gime... nes IVF gal 7 embrionu nesodino.....?
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2007 04 20, 12:59)
eee, o redukcija tokiais atvejais nedaroma?  g.gif nes man asmeniškai tai čia jau šiek tiek nenormalu...  blink.gif

gal aš čia biški ir per žiauriai...  doh.gif  blush2.gif

Redukcija-tai embrionų šalinimas, abortas? g.gif
Rizikavo moteris nors daugiavaisis nėštumas yra labai pavojingas sveikatai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 04 20, 13:14)
O vyra reikia rinktis 90-60-40, t.y. 90 metų, 60 milijonų sąskaitoj, 40 laipsnių temperatūros  biggrin.gif
Sorry, pašiukšlinau ne į temą  blush2.gif

Nu jo... lotuliukas.gif , labau jau bus susiraukšlėjęs, aš tiek neprisigeriu, kad patiktų, pinigai čia jau nieko nepadės schmoll.gif
O jeigu į temą ką nors galite pasakyti:
"o šiandien pasitikslinau prolaktiną ir l.susinervinau - 545. Viršija normas doh.gif
kaip ten kažkuri sakė "ontrep" verysad.gif
Atsakyti
Peti, būtinai perspėk gydytoją apie prolaktiną. Nelabai aš išmanau kaip elgiamasi tokiu atveju - ar užtenka jį numušinėti protokolo metu, ar reikia jau turėti jį numuštą prieš stimuliaciją. Tai svarbu - tarkis su gydytoja.
Atsakyti
Ech... pagaliau ir as su CMV baigiau kova gun_smilie.gif Dabar laukia žygis pas U pioneer.gif Oj tikiuosi šį kartą niekas nesumaišys rolleyes.gif
Atsakyti
Tokom,gero tau starto 4u.gif
Babulka ir Asentra-stiprybes jums laukiant 4u.gif 4u.gif
laikau kumscius uz jus visas mergytes smile.gif
Atsakyti