Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2007 04 18, 11:54)
Aš nieko prieš, bet aiškumui norėčiau paminėti, kad pagal Evos.ru statistika, šansai su ŠALDYTOM blastocistom yra mažesni nei su 3 dienos 8 ląstelių embrionais. (14% su blastocistom, ir 20 ar 21% su 3 dienos).

Mirėja wub.gif
O aš visada galvojau, kad didesni šansai su blastocistom, nes atrodo, jei išauga iki blastocistų, tai padidėja šansai išsilaikyti ir pilvelyje. Gal čia yra kaip ir visada kelios versijos doh.gif
Bet vistiek šaunu mirksiukas.gif vadinasi Tu praėjei sunkiausią etapą, valiooooo thumbup.gif
Atsakyti
Na taip , su švežiom blastocistom šansai didesni. Su šaldytom... man pirma irgi keista pasirodė, bet paskaičiau kad tikrai taip yra.
Atsakyti
Mirėja, sveikinu!!!
Gonza, lengva pasakyti - nestresuok, bet tu tik turi nepamiršti, kad čia tooooks žingsnis tavo gyvenime. Sėkmės tau.

O ligų kodus gali kiekvinas iššifruoti, tereikia ggogle įvesti TLK10 arba ligų kodai. Dirbtinis apvaisinimas užšifruotas Z31.1. Taip kad - kam labai knietės sužinoti, be vargo sužinos. Nebent bus įrašyta kita diagnozė.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2007 04 19, 08:23)
Mirėja, sveikinu!!!
Gonza, lengva pasakyti - nestresuok, bet tu tik turi nepamiršti, kad čia tooooks žingsnis tavo gyvenime. Sėkmės tau.

O ligų kodus gali kiekvinas iššifruoti, tereikia ggogle įvesti TLK10 arba ligų kodai. Dirbtinis apvaisinimas užšifruotas Z31.1. Taip kad - kam labai knietės sužinoti, be vargo sužinos. Nebent bus įrašyta kita diagnozė.

Kiek zinau Lietuvoje ir nedarbinguma del nevaisingumo sunku konstatuoti. lotuliukas.gif
Man rase "pilvo skausmas apatineje dalyje" biggrin.gif

O as jau liudesyje.. verysad.gif 8 diena po isodinimo.. hiperstimuliacija visiskai nurimo.. krutine siandien jau nebejautri...niekaip saves nebeapgaunu kad gali pasisekti.. unsure.gif
Atsakyti
Dėl konstatavimo aš nežinau, bet tokie kodai yra. Ir mano gin sakė, kad jeigu sugalvotum IVF, po jo ateiti, duos nedarbingumo paž. Ką ji ten rašytų, nežnau.
Babulka, nesu priėjusi prie šios procedūros, ir nelabai suprantu kas turi darytis, o kas ne. Noriu tik optimistiškai nuteikti, viskas turi būti gerai - tikėk tuo.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 19, 08:32)
O as jau liudesyje..  verysad.gif 8 diena po isodinimo.. hiperstimuliacija visiskai nurimo.. krutine siandien jau nebejautri...niekaip saves nebeapgaunu kad gali pasisekti.. unsure.gif

Nu va gražiausia. Kol mmm nevaro upeliais (nors ir tai dar ne rodiklis), kad nebūtų panašių minčių nono.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 04 18, 16:48)
Labutis,

Еsu pačioj pradiniausioj stadijoj - pagal ilgą protokolą suleido Zoladexo, tai dabar laukiu mmm, taip, kad IVF nusitęs į gegužę.    ax.gif

supratau 4u.gif tuoj patikslinsiu parasiuka
Atsakyti
Babulka, aišku, lengva sakyti, bet nepasiduok taip anksti. Mes visokių požymių ieškom, o gi kitos moterys iki 5 sav visai neįtaria kad pastojo, ir jokių požymių nejaučia.
Atsakyti
Net literatura issitraukiau, aiskiai parasyta: pastojus hiperstimuliacija suaktyveja.
Mano zeimaitiskam budui to sakinio uztenka. Turiu rasti kur nors "ontrep" parasyta... tada gal patikesiu unsure.gif

Man treciadieni 14 dienu, tai nelauksiu tikrai, anksciau suzinosiu - anksciau apsiraminsiu smile.gif
Atsakyti
Na, kad be pirm vargu ar sužinosi g.gif 8-9 tikrai dar per anksti. Rezultatas iki 10 bus nepaaiškinamas: gal dar vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 19, 08:36)
Net literatura issitraukiau, aiskiai parasyta: pastojus hiperstimuliacija suaktyveja.
Mano zeimaitiskam budui to sakinio uztenka. Turiu rasti kur nors "ontrep" parasyta...  tada gal patikesiu  unsure.gif

Man treciadieni 14 dienu, tai nelauksiu tikrai, anksciau suzinosiu - anksciau apsiraminsiu smile.gif

Na galiu pasidalinti savo patirtimi, man taip pat kažkur 8 dieną po įsodinimo dingo visi požymiai, nei krūtų jautrumo, nei pilvo maudimo, absoliučiai nieko, tik šiek tiek kietas ir papūstas pilvas (na jau man iš to nerimo paisrodė, kad ir pilvas suminkštėjo, bet vyras sakė, kad neįprastai kietas biggrin.gif ), na o po kelių dienų pradėjo maust kaip prieš mėnesines tik daug stipriau ir ką gi šiol maudžia mirksiukas.gif Taigi nosytę aukštyn 4u.gif Aš taip pat žemaitė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 19, 10:52)
Na galiu pasidalinti savo patirtimi, man taip pat kažkur 8 dieną po įsodinimo dingo visi požymiai, nei krūtų jautrumo, nei pilvo maudimo, absoliučiai nieko, tik šiek tiek kietas ir papūstas pilvas (na jau man iš to nerimo paisrodė, kad ir pilvas suminkštėjo, bet vyras sakė, kad neįprastai kietas biggrin.gif ), na o po kelių dienų pradėjo maust kaip prieš mėnesines tik daug stipriau ir ką gi šiol maudžia mirksiukas.gif

ir man lygiai taip pat buvo...buvau ir aš supanikavus, kad jau nepasisekė blush2.gif apie 2-3 dienas gali būti tokia būsena, o paskui vėl turėtų pilvelį papūsti, jei yra nėštumas.
Atsakyti