Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(paiduke @ 2007 04 18, 15:17)
temoje Donoras apie tai parašyta, labai džiaugiuosi dėl Mirėjos  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

doh.gif blush2.gif aš kai tos temos neskaitau doh.gif

Mirėja, sveikinu iš visos širdies thumbup.gif nė nenumanai, kaip dėl tavęs džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Darviena,manes laukia punkcija savaitgali,bet nezinau,ar gerai,kad isvis dabar pradejau si maratona,nes labai sunkus asmeninis laikotarpis-juodas stresas.jau dabar esu nusiteikus blogiausiam verysad.gif .Bet jau pradejau-ner kur trauktis.
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 18, 17:19)
nezinau,ar gerai,kad isvis dabar pradejau si maratona,nes labai sunkus asmeninis laikotarpis-juodas stresas.jau dabar esu nusiteikus blogiausiam verysad.gif .Bet jau pradejau-ner kur trauktis.

nono.gif kas gi cia per niurios mintys
vyk salin visus juodulius kad ir kokie jie butu
galvok TIK apie tai kaip arti savo svajones tu esi nestuke.gif
is paskutiniuju........
laikykis mergyt 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu,Juze.Smagu sirdy,kad palaikai,stengsiuos,kiek imanoma maziau pergyvent.bet kazin,ar prie tokio streso laipsnio gali kas pavykti.Jei nepavyks-100% zinosiu del ko ir kita karta startuosiu tik per atostogas.Dar karta aciu uz moralini palaikyma mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mirėja, tu šaunuolė, nuoirdžiai džiaugiuosi dėl tavęs thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif

Kažkaip aš tikrai į kitą temą pabegau blush2.gif Ten manęs klausinėjo, kažkaip pradėjau ten rašyt, taip ir gavosi blush2.gif

Jau rašiau, aš tai pati dar netikiu. Gal kada echo pamatys bus lengviau patikėt. ax.gif Labai bijau kad kas bus negerai verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu ir sekmes Tau, Mireja
siaip tai kartais uzsuk ir i si foruma. O tai cia liksim tik naujokes ir iskamsos...Reikia geru naujienu, geru emociju...
Atsakyti
norejau suzinoti kai daraisi ivf ar duoda biuleteni ar reik eiti i darba nes man labai sunku viska suderinti ir nelabai noreciau kad biuleteni atsispindetu mano problemos gal gydytojos galima prasyti parasyti kita kokia ligos priezasti blush2.gif jau dabar pradedu pergyventi ir negaliu susikaupti darbe o po ivf tai mintys visai ne ten plaukios tai nezinau kaip reiks dirbti atostogu neiseina tai nematau kitos iseities kaip pasimti biuleteni larisa labai uzjauciu nepergyvenk laikykis mireja sekmes tau issipildzius didziausiai gyvenimo svajonei ir visoms startuojancioms tik geru naujienu tikejimo ir vilties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aussteja: 18 balandžio 2007 - 18:41
QUOTE(GONZA @ 2007 04 18, 19:00)
Aciu,Juze.Smagu sirdy,kad palaikai,stengsiuos,kiek imanoma maziau pergyvent.bet kazin,ar prie tokio streso laipsnio gali kas pavykti.Jei nepavyks-100% zinosiu del ko ir kita karta startuosiu tik per atostogas.Dar karta aciu uz moralini palaikyma  mirksiukas.gif .

turi tiket kad gali pavykt 4u.gif
ir.......schmoll.gif jokiu minciu dabar apie kita karta
tau pavyks si karta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aussteja @ 2007 04 18, 19:38)
norejau suzinoti kai daraisi ivf ar duoda biuleteni ar reik eiti i darba nes man labai sunku viska suderinti ir nelabai noreciau kad biuleteni atsispindetu mano problemos gal gydytojos galima prasyti parasyti kita kokia ligos priezasti  blush2.gif

na as susitvarkiau pas savo vidaus gyd.
pasakiau situacija ir gavau
na aisku ne taip jau ir lengvai blush2.gif bet gavau
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 18, 19:38)
norejau suzinoti kai daraisi ivf ar duoda biuleteni ar reik eiti i darba nes man labai sunku viska suderinti ir nelabai noreciau kad biuleteni atsispindetu mano problemos gal gydytojos galima prasyti parasyti kita kokia ligos priezasti  blush2.gif

Kiek žinau dabar biuletenyje nerašo ligos diagnozės, tik kodus, kuriuos žino tik gydytojai.
Atsakyti
Labas, Austeja,

bent jau man tai tikrai nesiule nedarbingumo lapelio klinikoje. Lietuvoje tai ne liga, IVF-as - ne operacija, o procedura...Lapeli susiveik pas seimos gydytoja ar ginekologe. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 04 18, 20:38)
norejau suzinoti kai daraisi ivf ar duoda biuleteni ar reik eiti i darba nes man labai sunku viska suderinti ir nelabai noreciau kad biuleteni atsispindetu mano problemos gal gydytojos galima prasyti parasyti kita kokia ligos priezasti  blush2.gif jau dabar pradedu pergyventi ir negaliu susikaupti darbe o po ivf tai mintys visai ne ten plaukios tai nezinau kaip reiks dirbti atostogu neiseina tai nematau kitos iseities kaip pasimti biuleteni larisa labai uzjauciu nepergyvenk laikykis mireja sekmes tau issipildzius didziausiai gyvenimo svajonei ir visoms startuojancioms tik geru naujienu tikejimo ir vilties

Pasikalbėk su šeimos daktare. Jos labai supratingos ir tikrai duos biuletenį. Man tai be problemų davė ir sakė kada tik reikės ateik ir gausi. Parašė kažkokį virusėlį.
Atsakyti