Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(aussteja @ 2007 04 14, 20:48)
darviena labas mane uzrasyk i geguzes men 1ivf

padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 14, 08:58)
Skaičiau, kad Italijoje (tik dviejose klinikose) po nepasisekusių ICSI atlieka Tunel testą.Tai reiškia, kad tiria vyro spermą ir žiūri kiek spermijų su pažeista DNR.Jeigu yra daug pažeistų spermijų, tai būna nesėkmių priežastis.

Veronika, labai labai idomu. Gal koki linka turi? 4u.gif
Atsakyti
[quote=aussteja,2007 04 13, 21:34]
merginos vis skaitau ir daugiausia darosi pas B o yra kas daresi pas U ir kokie rezultatai
babulka sekmes pradzia labai gera laikykis biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Meda-1,2007 04 13, 18:16]
Sveikutes merginos,

Austejai noriu pasakyti, kad as ne Klaipedoje, o Vilniuje gyvenu ir gydausi pas B. Jei gerai supratau - pati dar 1-am IVF ruosiesi?

taip ruosiuosi pirmam cia visos raso ivairiausius tyrimus darosi as pasidariau visai nedaug tai nezinau ar man ju pakaks ar veliau gydytoja dar skirs pasidaryti
[/quote]
Nugi as pas U. tapau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
linku kaip tu sakai, apie Tunel testa yra kruva...vakar iki nakties sedejau ir skaiciau smile.gif esme ta, kad su tokiu tyrimu atrenkami spermatozoidai su nepazeista DNR, o tai didina tikimybe, kad embrionai vystysis, nes jeigu ICSI metu apvaisinama su pazeistu spermatozoidu...tai ir embrionu kokybe prasta (cia musu atvejis) ir arba neapsivaisina arba nustoja vystytis kazkuriam tolimesniam augimo etape.

QUOTE(redute @ 2007 04 16, 11:05)
Veronika, labai labai idomu. Gal koki linka turi?  4u.gif

Atsakyti
Mergaitės, pas mane blogos naujienos . šiandien 11d. po įsodinimo ir pasirodė kraujas. Jaučiuosi siaubingai, labai labai liūdna. Tik nesuprantu kodėl taip anksti prasidėjo tos mmm. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 16, 13:24)
Mergaitės, pas mane blogos naujienos . šiandien 11d. po įsodinimo ir pasirodė kraujas. Jaučiuosi siaubingai, labai labai liūdna. Tik nesuprantu kodėl taip anksti prasidėjo tos mmm.  cry.gif

Larisa wub.gif Žinau, kad žodžiai beverčiai...
Atsakyti
larisa, ar teplioja, ar kraujas normaliai jau???
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 16, 14:24)
Mergaitės, pas mane blogos naujienos . šiandien 11d. po įsodinimo ir pasirodė kraujas. Jaučiuosi siaubingai, labai labai liūdna. Tik nesuprantu kodėl taip anksti prasidėjo tos mmm.  cry.gif

larisa, tikrai labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 16, 14:24)

larisa, jei nestipriai bega, pasidaryk dar del viso pikto HCG. g.gif
Laikykis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 15:31)
larisa, ar teplioja, ar kraujas normaliai jau???

Eina dar tik rudas, bet gausiai kartu su Crinonu.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 16, 14:38)
Eina dar tik rudas, bet gausiai kartu su Crinonu.

butinai HCG ir kuo skubiau. ne vienas toks tepliojimas kartu su nestuke.gif buvo.
Atsakyti
Redutė teisi, Larisa. Skubiai HCG, ir pasiskambink gydytojui- jis kaip tik nuo 15 val. dirba.
Atsakyti