Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 04 13, 19:31)
Planuojanti...tau mieloji dabar reiktu galvoti apie pirma bandyma ir kitus dalykus, kuriu reikia, kad iki to bandymo prieiti smile.gif bet siaip rekomenduojama 3 ciklus pralaukti, kad pilnai atsistatytu kiausides  4u.gif  kaip jums patiems sekasi?

As tiesiog renkuosi informacija rolleyes.gif
O siaip mes smariai judam i prieki su tyrimais smile.gif
Genetiniai tyrimai, hormonu tyrimai, man gimdos nuotrauka ir t.t...
Vis artejam prie to nuosprendzio leis mums su vyro sperma bandyti ar neleis...

Tokios tokeles...
Atsakyti
Euromergele, spermograma 2 kartus padareme pas Klima, po to popieriukus parodeme B., o ji jau konstatavo, kad IVF+ICSI. Priezasciu nezinome, greiciausiai daugiausiai itakos turejo per velai atlikta nuleidimo operacija (cia jau gal tevai apsizioplino), liko dirbti tik vienas kiausinukas ir jam matyt sunkoka viska tempti, liausdiskai pasakius. Kiek supratau, Jus bandete gerinti spermos kokybe - kokie rezultatai? Dar norejau paklausti, ar paciai dare gimdos nuotrauka (man ne ir galvoju, o gal be reikalo?).
Atsakyti

Darviena, perkelk mane iš balandžio į gegužės mėnesį, šalia Sidabriuko, nes startuosiu tik gegužės pradžioj bigsmile.gif
Atsakyti
Euromergele,gal tu zinai kada B. atostogauja blush2.gif
Atsakyti
reikejo ne B spermograma parodyti o vistik andrologui, nors jeigu del operacijos tai gali buti, kad nieko nepakeisti, bet visdelto..... o musu spermogramos tai "gerinimas" buvo toks...buvo daug leukocitu, pagerus antibiotiku jie isnyko, biski sperma pagerejo (nors koks ten pagerejimas.....) bet va per IVF ir vel leukocitu padaugeje, embriologe sake gal kazkoks letinis uzdegimas (bet dar kolkas zygiu nepradejom). Ai beje Speman ir antioksidantai dar kaip papildomas vyro turto gerinimas ejo smile.gif
Gimdos nuotrauka man dare po 3 IUI (pries IUI matyt nemate reikalo, nors ir padarius nieko blogo nepasitvirtino), o laparoskopija dariau po 5 IUI, nes pries IVF norejau jau viska zinoti, kas mano "viduriuose" darosi...bet irgi nieko ypatingo, pries 2 IVF dar pasidariau gimdos biopsija (priezasties tam nebuvo, bet buvo jaunysteje pazaidimas su kontraceptikais, po kurio gulejau ligoninej su nesibaigianciu kraujavimu, tai norejom su B isitikinti, kad nera kokio letinio gimdos gleivines uzdegimo), pries trecia IVF jau atsidaviau vyro tyrimams ir gerinimui, nes suvokiau kad priezastis visgi matyt nemoteriska...beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.....del prastos embrionu kokybes ir didelio kiekio nustojanciu dalintis embrionu dabar esame "mirties" vietoje..nes Lietuvoje siuo klausimu nera tyrimu, kuri gi lastele cia taip nepajegia sekmingai dirbti..... va.....niurus gal tekstas bet tokia tiesa smile.gif

QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 13, 19:57)
....Kiek supratau, Jus bandete gerinti spermos kokybe - kokie rezultatai? Dar norejau paklausti, ar paciai dare gimdos nuotrauka (man ne ir galvoju, o gal be reikalo?).

Atsakyti
Babulka, thumbup.gif rezultatai.

Aš jau ryt taip pat pradedu savo 3 IVF ax.gif
Atsakyti
nezinau katineli, nebendravau dar po sio IVF...pasiskambink geriausiai ir pasakys tau sesutes 4u.gif

QUOTE(Juze @ 2007 04 13, 20:33)
Euromergele,gal tu zinai kada B. atostogauja blush2.gif

Darla smile.gif dziugi naujiena..linkiu, kad tiek pat ir sekminga butu 4u.gif

Papildyta:
svarbu judeti i prieki, visom prasmem 4u.gif wub.gif

QUOTE(Planuojanti @ 2007 04 13, 19:44)

O siaip mes smariai judam i prieki su tyrimais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 13, 20:41)
nezinau katineli, nebendravau dar po sio IVF...pasiskambink geriausiai ir pasakys tau sesutes  4u.gif

As irgi dar nebendravau po sio(beje,berods ta pacia diena darem) karto tai galvoju gal tu greitesne smile.gif vis arciau jos gyveni
visgi aciu,skambinsiu
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 13, 20:41)
Darla smile.gif dziugi naujiena..linkiu, kad tiek pat ir sekminga butu  4u.gif

Tikiuosi ax.gif
Atsakyti
merginos vis skaitau ir daugiausia darosi pas B o yra kas daresi pas U ir kokie rezultatai
babulka sekmes pradzia labai gera laikykis biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Meda-1,2007 04 13, 18:16]
Sveikutes merginos,

Austejai noriu pasakyti, kad as ne Klaipedoje, o Vilniuje gyvenu ir gydausi pas B. Jei gerai supratau - pati dar 1-am IVF ruosiesi?

taip ruosiuosi pirmam cia visos raso ivairiausius tyrimus darosi as pasidariau visai nedaug tai nezinau ar man ju pakaks ar veliau gydytoja dar skirs pasidaryti
Atsakyti
Manau gydytoja viską pasakys, pažiūrės ko trūksta, ar netrūksta.
Atsakyti
AUSSTEJA, aš dariausiai IVF pas gyd. Usonienę (iš viso buvo antras IVF, bet pas U. - pirmas) ir jau turiu sūnelį, nors "duomenys" mano nebuvo patys geriausi - kritinis amžius, aukštas FSH.
Šiap čia daug jau vaikiukų ir nėštumų gyd. U. dėka ax.gif
Atsakyti