reikejo ne B spermograma parodyti o vistik andrologui, nors jeigu del operacijos tai gali buti, kad nieko nepakeisti, bet visdelto..... o musu spermogramos tai "gerinimas" buvo toks...buvo daug leukocitu, pagerus antibiotiku jie isnyko, biski sperma pagerejo (nors koks ten pagerejimas.....) bet va per IVF ir vel leukocitu padaugeje, embriologe sake gal kazkoks letinis uzdegimas (bet dar kolkas zygiu nepradejom). Ai beje Speman ir antioksidantai dar kaip papildomas vyro turto gerinimas ejo
Gimdos nuotrauka man dare po 3 IUI (pries IUI matyt nemate reikalo, nors ir padarius nieko blogo nepasitvirtino), o laparoskopija dariau po 5 IUI, nes pries IVF norejau jau viska zinoti, kas mano "viduriuose" darosi...bet irgi nieko ypatingo, pries 2 IVF dar pasidariau gimdos biopsija (priezasties tam nebuvo, bet buvo jaunysteje pazaidimas su kontraceptikais, po kurio gulejau ligoninej su nesibaigianciu kraujavimu, tai norejom su B isitikinti, kad nera kokio letinio gimdos gleivines uzdegimo), pries trecia IVF jau atsidaviau vyro tyrimams ir gerinimui, nes suvokiau kad priezastis visgi matyt nemoteriska...beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.....del prastos embrionu kokybes ir didelio kiekio nustojanciu dalintis embrionu dabar esame "mirties" vietoje..nes Lietuvoje siuo klausimu nera tyrimu, kuri gi lastele cia taip nepajegia sekmingai dirbti..... va.....niurus gal tekstas bet tokia tiesa
QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 13, 19:57)
....Kiek supratau, Jus bandete gerinti spermos kokybe - kokie rezultatai? Dar norejau paklausti, ar paciai dare gimdos nuotrauka (man ne ir galvoju, o gal be reikalo?).