Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2007 04 05, 20:48)
Na, kol kas gerai. Tik pirma diena po įsodinimo, tai psichozė dar neįma ir stogas dar vietoje.  biggrin.gif Įsodino man dvi blastocistas, dar dvi liko užšaldytos kito karto laukt. Šiaip, labai gerai ir ramiai suvažinėjom: laikų išvažiavom, neskubėjom, ir pagaliau radom vietos prie klinikos mašinai pastatyt. Vyras dar džiaugėsi, kad vietoj gydytojo- vyro, šį kartą įsodinimą darė gydytoja- moteris. Tikiuosi jos ranka bus laiminga.

wub.gif

Laiysiu visas įmanomas galūnes suspaudus, nu vis tiek aš tikiu snaigutėm, nors tu man ką 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mirėja, tai jau tai kad šįkart radot kur mašiną pastatyt laimę nulems wub.gif
Atsakyti
Simbutė, Aga ačiū jums labai wub.gif wub.gif

Bent jau kol kas esu labai rami. Pirmą kartą labai tikėjau, antrą- visai netikėjau. Šį kartą- gyvenu ir laukiu. Kažkaip tikiu, kad bus taip, kaip reikia, o juk mes nevisada žinom kaip reikia.
Atsakyti
Mirėja
laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 04 05, 22:03)
Mirėja
laikau kumščius wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Mirėja wub.gif
Atsakyti
Sveika Mirėja 4u.gif vis pasiskaitydavau apie tave smile.gif linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mireja wub.gif Pasiseks, pasiseks, pasiseks......
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 05, 20:55)
Simbutė, Aga ačiū jums labai  wub.gif  wub.gif

Bent jau kol kas esu labai rami. Pirmą kartą labai tikėjau, antrą- visai netikėjau. Šį kartą- gyvenu ir laukiu. Kažkaip tikiu, kad bus taip, kaip reikia, o juk mes nevisada žinom kaip reikia.

Labai geras požiūris thumbup.gif wub.gif

Larisa, būk gerutė nenusiteik nesekmėi, pakalbėk su savo žirniuku, įkalbinėk pasilikti, jei tik jis šito norėtų wub.gif wub.gif
Juk naturaliame cikle dažniausiai ir būna tik vienas embrioniukas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

tai kaip ir žadėjau, pateikiu mūsų skyrelio statistikai reikalingos informacijos detalų sąrašą:
Nick'as
Moters amžius
Problemos kilmė (vyriška, moteriška, abu, neaiški...)
IVF schema (ilga, trumpa, ..)
Punkcijos diena (pvz. 2007.01.03)
Įsodinimo diena (pvz. 2007.01.05)
IVF Nr.
Procedūra (IVF/ IVF+ICSI)
Išpunktuotų kiaušialasčių kiekis
Apsivaisinusių kiaušialasčių kiekis
Kelių ląstelių embrionas (-ai) įsodintas
Įsodintų embrionų kiekis
Šaldyti/nauji embrionai
Neštumas (Taip/Ne)
HCG/ bHCG
HCG darymo diena (nuo įsodinimo dienos)
Įsitvirtinusių žirniukų kiekis
Gydytojas (vardas/pavardė)
Gydymo įstaiga

Merginos, labai lauksiu Jūsų statistikų. Siųskite man į AŽ. Aprašykite visus IVF'us, kiek esate turėjusios, ne tik paskutinį kartą darytą.

Kažkada, pamenu, buvo rimta diskusija, apie tai, "kodėl aš turėčiau pateikinėti savo duomenis", todėl dar kartą noriu priminti, kad tai tikrai nėra reikalavimas, bet tik prašymas pateikti duomenis, kurie nebus paviešinti. Iš surinktos statistikos bus ruošiama apibendrinta informacija, pagal Jūsų pageidavimus. Pvz., 42% iš visų nėštukių, pastojo po ICSI procedūros arba iš 2007 m. dariusių IVF'a, pastojo 33 % t.t.

Ačiū is anksto! 4u.gif

P.S. dar man kilo mintis, gal kuri nors norėtų ir galėtų man padėti (kol neturi liniuotės su pilvuko augimo grafiku wub.gif ). Įsidėtų į savo liniuotę pranešimą apie tai, kad renkama statistika ir kreiptis ten ir ten, ką manot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(larisa @ 2007 04 05, 21:28)
[COLOR=blue]nu va, dabar pagal mano statistika 50% nestukiu yra po ICSI

Nelabai supratau, vadinasi tiek pat procentų pastoja darydamos IVF arba ICSI?

Tai, larisa, pagal tai kiek informacijos as turiu, šansai pastoti vienodi tiek po IVF+ICSI, tiek po IVF 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 06 balandžio 2007 - 07:07
Linasi 4u.gif wub.gif topsecret.gif

Larisa, Mireja, ramaus jums laukimo wub.gif Labai labai linkiu, kad abi tamptumete nestuke.gif victory.gif
Atsakyti
Linasi wub.gif
Larisa Tau dabar daug stiprybės linkiu 4u.gif O stebuklų visokiausių būna. Būna, kad su tobuliausiais embrioniukais nieko nepavyksta ir su tobuliausiom gimdom, o man pasakojo daktarė, kad pastojo moteris, kurios buvo nepilnai išsivysčiusi gimda ir embrioniukai jau su tokiu dideliu klaustuku (kažkaip l keistai vadina libo chrustuoti ar gumbuoti, vienžo labai jau nelygūs doh.gif ). Taip kad tikėkis ir lauk wub.gif
Mirėja - tegul trečias kartas nemeluoja 4u.gif
Darviena, Tavo žodžiai, kad su ICSI pastoja tiek nemažai, tokie malonūs kaip pasaka... wub.gif Nes aš kažkaip jau maniau, kad jeigu jau tuos spermiukus reikia "grūsti į lova su kiaušialąstėm" paėmus už sprando, tai jie jau tokie tinginukai, kad nieko iš jų doro ir toliau nebus doh.gif
Visoms sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti