Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Trusty @ 2007 04 13, 13:57)
Oj nezinau saulele, endokrinologas padare tyr ir hormonus (LH, Test) pakoreguoti kaip gyd sake negalima, nes tie hormonai normoje. Tai nezino ka su manimi daryti. Siandien sake eis i konferencija su kolegom pasitars, o ryt gal ka ir pasiulys. Man net jau juokas ima is nevilties blink.gif Noriu sulaukti ka galutinai pasakys ir vaziuosiu pas B. Turbut iseis geguzes pradzioj, po to ir zinosiu kada darysiuos

Tu tik nepamirsk parasyti ka tau pasakys, bent jau man įdomu, o ir kitoms merginoms, kurios galbūt ne duok Dieve susidurs su tuo pačiu žinos į ką kreiptis patarimo. Nosytės nenukabinam, ar iš nevilties ar iš vilties svarbu šypsomės mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 13, 14:10)
Tu tik nepamirsk parasyti ka tau pasakys, bent jau man įdomu, o ir kitoms merginoms, kurios galbūt ne duok Dieve susidurs su tuo pačiu žinos į ką kreiptis patarimo. Nosytės nenukabinam, ar iš nevilties ar iš vilties svarbu šypsomės  mirksiukas.gif  wub.gif

Butinai tau pranesiu mirksiukas.gif Uztat su kiekviena diena vis protingesne darausiusi, man endokrinologas taip viska isaiskina ir vis paklausia ar supratau... Oj tie mano hormonai doh.gif Bet as nepasiduodu, sypsena iki ausu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 13, 11:47)
Sveikos gyvos bendrazyges  biggrin.gif

Aplankiau Vilniu, pasiziurejau kas ten dedasi, kokia jus vaisingumo klinika turit.. kokius daktarus.....  Nu neblogai turit  biggrin.gif

Man ispunktavo 22 kiausialastes, 18 apsivaisino, 3 isodino.
Pagal israsa suprantu kad vienas 5 lasteliu, du po 4 lasteles.

Ir grazuole hiperstimuliacija.....  ajaj kartais koks tai malonumas..  blink.gif  biggrin.gif
Bet dar pakenciamas.

Dabar su vyru turim labai rimtu diskusiju.. tuos tris pilve visaip snekinam, irodinejam kad pas mus tikrai gera butu jiems gyventi...  gal patikes, gal pasiliks...  ax.gif

Sveikinu ! Džiaugiuosi, puikus rezultatas! 4u.gif
O pagalvojus apie save tai liūdna pasidaro, vos vieną sukrapštėm verysad.gif . Turbūt nieko gero, net ir nereikia tikėtis.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 13, 14:47)
Sveikinu ! Džiaugiuosi, puikus rezultatas!  4u.gif
O pagalvojus apie save tai liūdna pasidaro, vos vieną sukrapštėm  verysad.gif . Turbūt nieko gero, net ir nereikia tikėtis.

Eeee, mergina, baik tik...pas tave vienas, bet pats geriausias ir stipriausias, jeigu atlaike iki isodinimo, matyt, kad nepaprastas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 13, 14:47)
O pagalvojus apie save tai liūdna pasidaro, vos vieną sukrapštėm  verysad.gif . Turbūt nieko gero, net ir nereikia tikėtis.

Larisa, na gal tas vienas labai stiprus. Nosyte aukstyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 13 balandžio 2007 - 14:54
Larisa, svarbiausia kokybė, o ne kiekybė mirksiukas.gif Nosiuką aukščiau, mergyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 04 13, 09:44)
tai vadinas po isodinimo 3 dienas galima eiti i darba, o po to kokias 5 dieneles geriau paguleti namie, ka nors malonaus paziureti ir paveikti, atsipalaiduoti (kas labai abejoju kad gautus smile.gif) smile.gif gal tai geriau butu? nes as tai visas dienas "variau" darbe smile.gif

Nu aš tai visą savaitę į darbą nėjau, kojas užvertus gulėjau, labai puikiai jaučiausi psichologiškai, leidau sau būti įsitikinusi visais, kiek ten duoda, procentais, kad man pavyks ir rezultatas o,1 doh.gif
Mano giliu įsitikinimu, jei jau pastoji, tai jau pastoji: nei rūkymas, nei alkoholis, nei visos gyvenimo negandos nesutrukdys ateiti į pasaulį naujai gyvybei thumbup.gif
Tik kada išmus ta, tik tau skirta valanda, niekas nežino.... g.gif
Visoms didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

Austejai noriu pasakyti, kad as ne Klaipedoje, o Vilniuje gyvenu ir gydausi pas B. Jei gerai supratau - pati dar 1-am IVF ruosiesi?

Euromergele prase pakomentuoti smulkiau - bet nieko ypatingo nepasakysiu - kiek supratau, mes abi pas B lankomes, tik pati anksciau ten buvai, o as is paskos begu...Problemos buvo del spermiuku - A greicio nerasta, B ir nedaug. Folikulu priaugo 22-24, tikslai nepamenu. Kadangi buvo nemazai tai gan netolygiai augo -ispunktavo 14 (tik man viska dare ne pati B - ji takart sirgo). Apsivaisino 8-ios, bet geros ir kokybiskos isliko 4-ios. Buvau su baisiai dideliu pilvu, jau galejau is karto spec. suknele pirkti. Na o kai neisilaike tai pradejau galvoti, kad gal ir man kas nors negerai, gal ne viska patikrino, gal cia buvo per daug optimistiskas poziuris. Kazkaip ypatingai nesisaugojau - dirbau ir toliau. Bet as ne maisus tampau, o prie PK sedziu. Blogiausia, kad negalima greit vel daryti, man sunkiausia laukti, galvoti...Kazkaip kai darai -vaistai, echoskopijos ir t.t - lengviau pernesti. O dabar zinai kad jau sakes, nieko nepakeisi. Darbe ryju raminamus ir vaikstai kaip beprote, visi klausia kas nutiko, o as neturiu ka sakyti. Kaip per iseigines laikia uzmusti - neisivaizduoju...

Visos, kurios laukiat - saugokites ir tikekit. Dideles sekmes Jums. smile.gif
Atsakyti
O po kiek laiko nuo nesekmingo IVF galima jau ruostis kitam ....
Atsakyti
Labai jau individualiai, bet manau gerai būtų bent 2 mėn. palaukti g.gif
Atsakyti
suprantu tavo emocijas, susijusias su laiku, kuri reikia islaukti, kol galima bus vel bandyti...bet siulau ta laika isnaudoti aiskinimuisi, ka galima butu dar padaryti, dar ishsitirti ir panasiai, ne laukti o veikti smile.gif ....o jus pas Sruogi del vyro ejote ar pas Zilaitiene? kokios spermos kokybes priezastys?

QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 13, 19:16)
...Blogiausia, kad negalima greit vel daryti, man sunkiausia laukti, galvoti...Kazkaip kai darai -vaistai, echoskopijos ir t.t - lengviau pernesti. O dabar zinai kad jau sakes, nieko nepakeisi. Darbe ryju raminamus ir vaikstai kaip beprote, visi klausia kas nutiko, o as neturiu ka sakyti. Kaip per iseigines laikia uzmusti - neisivaizduoju...

Planuojanti...tau mieloji dabar reiktu galvoti apie pirma bandyma ir kitus dalykus, kuriu reikia, kad iki to bandymo prieiti smile.gif bet siaip rekomenduojama 3 ciklus pralaukti, kad pilnai atsistatytu kiausides 4u.gif kaip jums patiems sekasi?
Atsakyti
wub.gif wub.gif
QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 13, 19:16)
Blogiausia, kad negalima greit vel daryti, man sunkiausia laukti, galvoti...Kazkaip kai darai -vaistai, echoskopijos ir t.t - lengviau pernesti. O dabar zinai kad jau sakes, nieko nepakeisi. Darbe ryju raminamus ir vaikstai kaip beprote, visi klausia kas nutiko, o as neturiu ka sakyti. Kaip per iseigines laikia uzmusti - neisivaizduoju...
Visos, kurios laukiat - saugokites ir tikekit. Dideles sekmes Jums. smile.gif

Meda-1,labai gaila verysad.gif
Patikek,dar siek tiek laiko ir bus lengviau console.gif
Laikykis mergyt 4u.gif wub.gif
Atsakyti