Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikute, 4u.gif

Pagaliau prisiruosiau uzpildyt blush2.gif

Nick'as - Milanija
Moters amžius -30
Problemos kilmė (vyriška, moteriška, abu, neaiški...) - moteriška
IVF schema (ilga, trumpa, ..) - trumpa
Punkcijos diena (pvz. 2007.01.03) – 2007 02 07
Įsodinimo diena (pvz. 2007.01.05) – 2007 02 09
IVF Nr. - 2
Procedūra (IVF/ IVF+ICSI) - IVF
Išpunktuotų kiaušialasčių kiekis - 10
Apsivaisinusių kiaušialasčių kiekis - 7
Kelių ląstelių embrionas (-ai) įsodintas – 4; 3,7; 3,5;
Įsodintų embrionų kiekis - 3
Šaldyti/nauji embrionai - nauji
Neštumas (Taip/Ne) - ne
HCG/ bHCG - -
HCG darymo diena (nuo įsodinimo dienos) - -
Įsitvirtinusių žirniukų kiekis - -
Gydytojas (vardas/pavardė) – Virginijus Diržauskas
Gydymo įstaiga – Klaipėdos vaisingumo klinika

Papildyta:
Geras ot ziopla blush2.gif Darviena siunciau tipo tau i AZ o kur nusiunciau ,ka padarysi nuo zioplumo nera vaistu blush2.gif
Atsakyti
Nu va gryžau ir aš iš daktarės. Išsisprendė mano klausimas kuo stimuliuos prieš IVF (nesureagavo jinai skeptiškai į mano klausimą dėl Clostilbegito visiškai). Tai va - pradėsim stimuliuoti Clostilbegitu, paskui žiūrėsim kaip auga, jeigu ką papildomai duosim Gonal'į ir tada žiūrėsim kiek folikulų priaugo, jei nuspresim kad apsimoka su tuo skaičiu daryti IVF tada darysim IVF, o jei neužteks folikulų kiekio darysim IUI kad stimuliacija per niek nenueitų. Pasakė taip - yra moterų kurios tik su tokiom schemom pastoja, yra moterų kurioms Clostilbegitas negerai, o kadangi pas mane stimuliavosi labai gerai su juo - tai ir nebrokysim mes to vaisto. Dar sakė, kad jei neturėčiau bent to vieno kiaušintakio tai jau būtų rizikinga stimuliuoti su Clostilbegitu, o dabar galim bandyti ir taip stimuliuot. Tai vat iškilo pas mane dabar klausimas: Kuriam skyreliui aš dabar turėčiau priklausyti IUI ar IVF? g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 13, 12:58)
Tai vat iškilo pas mane dabar klausimas: Kuriam skyreliui aš dabar turėčiau priklausyti IUI ar IVF?  g.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Nu rimtai, ir grazi ir protinga - nors persipleshk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 04 13, 13:10)
Nu rimtai, ir grazi ir protinga - nors persipleshk  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ai, Magi, žinokis gi šiandien rusiška dvasia kvėpuosiu, ainu Į Bilano koncertą. Šoksiu šiandien ir rėksiu DImočka ja tebia liubliu... Jazus kaip faina bus. Pliušinius meškiukus jau pasiruošiau išskalbiau, gražiai susodinau, laukia tvarkingai dabar vakaro... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 13 balandžio 2007 - 13:14
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 13, 13:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ai, Magi, žinokis gi šiandien rusiška dvasia kvėpuosiu, ainu Į Bilano koncertą. Šoksiu šiandien ir rėksiu DImočka ja tebia liubliu... Jazus kaip faina bus. Pliušinius meškiukus jau pasiruošiau išskalbiau, gražiai susodinau, laukia tvarkingai dabar vakaro...  biggrin.gif

O ko cia is karto toks suolis i IVF? smile.gif
Ko gero, uzteks tau ir IUI mirksiukas.gif

Ir meskiukai kam? Dimochkai dovanosi kiba? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 04 13, 13:18)
O ko cia is karto toks suolis i IVF? smile.gif
Ko gero, uzteks tau ir IUI  mirksiukas.gif

Ir meskiukai kam? Dimochkai dovanosi kiba?  blink.gif

Šuolis toks iš karto nes sperma labai prasta prieš paruošimą 3 mln/ml, po paruošimo 5 mln/ml.
O meškiukai tai Dimočkai žinoma assa.gif Visos mano svajonės šiuo metų skirtos Dimočkai topsecret.gif (Negaliu net pačiai juokinga iš savęs, sugalvok tu man į Dimočkos koncertą aiti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 13, 13:34)
O meškiukai tai Dimočkai žinoma  assa.gif Visos mano svajonės šiuo metų skirtos Dimočkai  topsecret.gif (Negaliu net pačiai juokinga iš savęs, sugalvok tu man į Dimočkos koncertą aiti  lotuliukas.gif )

Viespatie, su savo 20 metu tu ten busi sena klumpe lotuliukas.gif Ir dar su meskiukais doh.gif Zinok, kad reikia pries 2 val. ateiti i koncerta, kad prie scenos gautum vietos atsistoti, tik taip galesi savo Domochkai meshkiukus paduoti drinks_cheers.gif
Nu, negaliu, is tikro linksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 13, 12:58)
Tai vat iškilo pas mane dabar klausimas: Kuriam skyreliui aš dabar turėčiau priklausyti IUI ar IVF?  g.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Na tu ir ten ir ten uzsuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2007 04 13, 13:43)
Na tu ir ten ir ten uzsuk mirksiukas.gif

Ai gal tiesiog užsuksiu kur nors kai bus rezultatas. Kažkaip man ramiau buvo ir per IUI kai darė, kai niekas už mane papildomai nespirgėjo. O užsukti paskaitinėti tai aš visur užsuku ir savo budria akim seku kaip kam sekasi. Trusty, kada paaiškės tau kada gali viską pradėti daryti? Čia kad aš žinočiau tiksliai kada pradėti klausinėti. Bet man iš tikrųjų taip gėda aš pvz neatsimenu pas ką kokios problemos, galvoju ir kitos taip pat neatsimena tai kam kvaršinti nereikalingais dalykais kitoms merginoms galveles. Vat kai pasiseks tada ir parašyt, kokios bėdos, kaip gydėm ką darėm. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 04 11, 19:37)
Linksmoji dalis- neturiu nei snaiguciu, nei sveikatos, nei pinigu...
Tik pradzia buvo gera, po to prasidejo nuotykiai ir liko mazai...

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 04 13, 13:50)
Ai gal tiesiog užsuksiu kur nors kai bus rezultatas. Kažkaip man ramiau buvo ir per IUI kai darė, kai niekas už mane papildomai nespirgėjo. O užsukti paskaitinėti tai aš visur užsuku ir savo budria akim seku kaip kam sekasi. Trusty, kada paaiškės tau kada gali viską pradėti daryti? Čia kad aš žinočiau tiksliai kada pradėti klausinėti. Bet man iš tikrųjų taip gėda aš pvz neatsimenu pas ką kokios problemos, galvoju ir kitos taip pat neatsimena tai kam kvaršinti nereikalingais dalykais kitoms merginoms galveles. Vat kai pasiseks tada ir parašyt, kokios bėdos, kaip gydėm ką darėm. Ar ne?

Oj nezinau saulele, endokrinologas padare tyr ir hormonus (LH, Test) pakoreguoti kaip gyd sake negalima, nes tie hormonai normoje. Tai nezino ka su manimi daryti. Siandien sake eis i konferencija su kolegom pasitars, o ryt gal ka ir pasiulys. Man net jau juokas ima is nevilties blink.gif Noriu sulaukti ka galutinai pasakys ir vaziuosiu pas B. Turbut iseis geguzes pradzioj, po to ir zinosiu kada darysiuos
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 13, 11:47)
Sveikos gyvos bendrazyges  biggrin.gif
Man ispunktavo 22 kiausialastes, 18 apsivaisino, 3 isodino.
Pagal israsa suprantu kad vienas 5 lasteliu, du po 4 lasteles.

Oho, su tokiu kiekiu ir į turgų... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti