Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 04 13, 10:06)
tokom...laikykis  4u.gif  ir kaip Renata sake skaityk pozityvia literatura  biggrin.gif

Euromergele, dėkui, stengiuosi nepasiduoti niūriom mintim. Man vakare mezgimas kaip pozityvi literatūra hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 04 13, 09:10)
Euromergele, dėkui, stengiuosi nepasiduoti niūriom mintim. Man vakare mezgimas kaip pozityvi literatūra  hihihi.gif

Jokiu būdu nepasiduok ir laimėsi! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos bendrazyges biggrin.gif

Aplankiau Vilniu, pasiziurejau kas ten dedasi, kokia jus vaisingumo klinika turit.. kokius daktarus..... Nu neblogai turit biggrin.gif

Man ispunktavo 22 kiausialastes, 18 apsivaisino, 3 isodino.
Pagal israsa suprantu kad vienas 5 lasteliu, du po 4 lasteles.

Ir grazuole hiperstimuliacija..... ajaj kartais koks tai malonumas.. blink.gif biggrin.gif
Bet dar pakenciamas.

Dabar su vyru turim labai rimtu diskusiju.. tuos tris pilve visaip snekinam, irodinejam kad pas mus tikrai gera butu jiems gyventi... gal patikes, gal pasiliks... ax.gif
Atsakyti
Babulka, viskas kolkas skamba labai gerai - sėkmės trims jūsų mažyliams biggrin.gif
Atsakyti
Babulka 4u.gif nu sekmes dideles prisisnekint maziukus 4u.gif manau kad liks 4u.gif
euromergele, tai jei gerai suprantu tada gaunasi kad 1 savaite po isodinimo tam tikra prasme geriau kad butu pagulinejimam, o antra jau nebe taip svarbu? nes jei tarkim galiu imti atostogas tik 1 savaite, tai geriau butu paimti pirma savaite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 13, 10:47)
...Man ispunktavo 22 kiausialastes, 18 apsivaisino, 3 isodino.
Pagal israsa suprantu kad vienas 5 lasteliu, du po 4 lasteles.
...

nu superine pradzia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 13, 09:47)

Oho, kaip tu pavarei biggrin.gif Skamba labai optimistiškai 4u.gif
Na mes savo žirniukus taip pat visaip kalbinom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 13, 09:47)
Dabar su vyru turim labai rimtu diskusiju.. tuos tris pilve visaip snekinam, irodinejam kad pas mus tikrai gera butu jiems gyventi...  gal patikes, gal pasiliks...  ax.gif

thumbup.gif Sėkmės įkalbinėjant. Jei matysit, kad nepadeda įkalbinėjimai, jūs griežtai su jais taip, komanda - sėdėt ir vsio, tada jau tikrai pasiliks 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Babulka thumbup.gif affigiennai biggrin.gif

QUOTE(Babulka @ 2007 04 13, 10:47)

Papildyta:
zinok sirdele, kiekviena pasirenka kaip jai geriausia...vienai geriau eiti i darba kas diena, kad negalvoti ir nejieskoti, kitai geriau neiti i darba pirma ar abi savaites, kad nesukti sau galvos del darbiniu problemu, treciai geriau pasiimti atostogu po tu dvieju savaiciu, kad galetu pasidziaugti arba paverkti niekam nematant....turbut spresti kiekvienai savaip, bet jeigu taip psichologiskai galvoti, tai gal atostogos pirmai savaitei butu geriau nei antrai, nes pirma dar tikrai esi nescia..o antra jau pradedi nervintis ar tikrai esi nescia smile.gif tik taip jau visishkai horizontaliai guleti gakl ir nebutina...nera vieningos nuomones, bet yra patarimas kad taip sakant nesikratyti ta pirma ir kitas savaites smile.gif

QUOTE(saules_zuikutis @ 2007 04 13, 10:52)

euromergele, tai jei gerai suprantu tada gaunasi kad 1 savaite po isodinimo tam tikra prasme geriau kad butu pagulinejimam, o antra jau nebe taip svarbu? nes jei tarkim galiu imti atostogas tik 1 savaite, tai geriau butu paimti pirma savaite?  ax.gif

Atsakyti
Na, Babulka, isties nemenka 'derliu' sukaupei! thumbup.gif Sekmes! 4u.gif

tokom, nedepresuok! Baigsis kada nors tas tyrimu maratonas, o gandrai niekur nepabegs... mirksiukas.gif
Atsakyti
Babulka thumbup.gif Laikom suspaudę kumščius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oho, Babulka, koks derlius nerealus. thumbup.gif thumbup.gif kantrybės dabar ir sėkmės jums abiems su MB. 4u.gif

ir visos kitos mergaitės laikykitės. 4u.gif
Atsakyti