Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Ūlla @ 2007 04 12, 19:50)
Arba aš ką maišau, bet po įsodinimo implantacija vyksta 3-5d.  g.gif Šiek tiek kitaip nei po paprastos O  biggrin.gif
Larisa  wub.gif išpūstas pilvas gerai  mirksiukas.gif

o kada galima jau HCG darytis? Nepamenu, 14d. po įsodinimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 12, 19:16)
o kada galima jau HCG darytis? Nepamenu, 14d. po įsodinimo?  g.gif

Nekantriausios darosi kokią 10 d. po įsodinimo, bet aš patarčiau tau daryti ne anksčiau kaip 12 d.po.
Stiprybės belaukiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 12, 18:50)
Arba aš ką maišau, bet po įsodinimo implantacija vyksta 3-5d.  g.gif Šiek tiek kitaip nei po paprastos O  biggrin.gif
Larisa  wub.gif išpūstas pilvas gerai  mirksiukas.gif

Ūlla, greiciausiai tu teisi, nes juk ivf viskas kitaip nei iui. atsiprasau, jei suklaidinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 12, 19:16)
o kada galima jau HCG darytis? Nepamenu, 14d. po įsodinimo?  g.gif

Sveikute 4u.gif
siaip kiek zinau, tai 12 DPO. Jei leidiesi Pregnili, reiktu islaukt 14 DPO, nes gali fiksuoti likucius
Sekmes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 04 12, 20:47)
Sveikute  4u.gif
siaip kiek zinau, tai 12 DPO. Jei leidiesi Pregnili, reiktu islaukt 14 DPO, nes gali fiksuoti likucius
Sekmes!  wub.gif

Tikrai išlauksiu, nes labai bijau blogo rezultato. Lauksiu iki paskutinės minutės.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 12, 18:52)
Tikrai išlauksiu, nes labai bijau blogo rezultato.  Lauksiu iki paskutinės minutės.

Išpūstas pilvukas tikrai gerai thumbup.gif Tik neprarask tikėjimo ir viskas bus gerai, ok?
Papildyta:
QUOTE(linasi @ 2007 04 12, 19:43)
Išpūstas pilvukas tikrai gerai thumbup.gif Tik neprarask tikėjimo ir viskas bus gerai, ok?

Tiesa, testuką blush2.gif ir HCG dariau 11 dieną po įsodinimo 4u.gif
Atsakyti
na....mano giliomis ziniomis implantacija per IVF po embrionu isodinimo (jeigu isodina 2diena po punkcijos) vyksta apie 5-6 d. standartiskai...bet gali but ir diena anksciau, diena veliau

QUOTE(Ūlla @ 2007 04 12, 18:50)
Arba aš ką maišau, bet po įsodinimo implantacija vyksta 3-5d.  g.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 22:56)
na....mano giliomis ziniomis implantacija per IVF po embrionu isodinimo (jeigu isodina 2diena po punkcijos) vyksta apie 5-6 d. standartiskai...bet gali but ir diena anksciau, diena veliau

Man įsodinimas per 1IVF buvo 3 dieną po punkcijos, tai aišku,tokiu atveju implantacija vyksta anksčiau mirksiukas.gif Gaila, kad tada ta implantacija nei 5, nei 6 , nei kitą dieną neįvyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 15:29)

Nendre....as tau ne telychia  biggrin.gif  .....man bent vieno  ax.gif

Nu uzvire mano kaimietishka kraujas lotuliukas.gif Organizuosiu euromergelei ekskursija i tvarta biggrin.gif Telychia...ir...keturi...siaubas - asfalto vaike tu!

euromergele mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 12, 22:56)

tai vadinas po isodinimo 3 dienas galima eiti i darba, o po to kokias 5 dieneles geriau paguleti namie, ka nors malonaus paziureti ir paveikti, atsipalaiduoti (kas labai abejoju kad gautus smile.gif) smile.gif gal tai geriau butu? nes as tai visas dienas "variau" darbe smile.gif
Atsakyti
oj stiprybės jums mergaitės wub.gif tikrai tikiu ar vėliau ar ankščiau svajonės išsipildys... nors pati va vaikštau depresuota ir pastoviai save vis tvardau, kad nėra to blogo kas neišeitų į gerą... bigsmile.gif Jau regis viskas, pradėsim mes savo kelius link IVF, o čia bac ir išlenda visokios nesamonės... va anadien susinervijau, kad mano CMV (citomegalo viruso) vieno rodmenys nekokie, pasiskambijau gydytojai ji kažkiek nuramino, ale va iki visiško nusiraminimo dar reikia vienus tyrimus darytis... tai vis minu keliukus link laboratorijų, o paskui einu drebėdama pasiimti rezultatų ir vis meldžiu, kad tik jie būtų geri ir kad tik greičiau nestuke.gif
Atsakyti
kad gal ne nuo isodinimo dienos priklauso, o nuo pacio embriono. iki blastocistos embrionas priauga apie 5-6 diena po apvaisinimo, tom dienom ir implantacija vyksta...jeigu vyksta smile.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 04 13, 07:48)
Man įsodinimas per 1IVF buvo 3 dieną po punkcijos, tai aišku,tokiu atveju  implantacija vyksta anksčiau mirksiukas.gif

zuikuti...ar tas ejimas nejims i darba ka nors veikia...kazin...nebent sunkumus kilnoji smile.gif bet kaiptik gydytojai sako po isodinimo 3 dienas pasigulineti, neiti i shokius, nejoti ant arkliu, tas dienas jie tiesiog vartaliojasi po gleivines plaukelius ir jiesko sau vietos

tokom...laikykis 4u.gif ir kaip Renata sake skaityk pozityvia literatura biggrin.gif
Atsakyti